4. liga proljeće 2013 - Brodiumka teil Zwei

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
mixer

#241 Post Postao/la mixer »

Nevjerovatno ali istinito moram se slozit sa Brodom.pricaj sam sa sobom psuj sebe ali ne obracaj se protivniku.
Ne vjerujem u razlog servirao je iz ruke pa nismo htjeli igrati.otisli ste predali i snosite posljedice.e sad nakon psovanja mene vjerovatno bi dobio reket u glavu no to je druga prica koju ostavis izvan dvorane.
Serva iz ruke nabacivanje malo skrivanja to je sastavni dio pingaca i nemojte mi spominjati ittf i pravila .vidi post zabranjene trave.ako nisi spreman na sve onda nemoj ni igrati.tu iskljucujem vredjanja i psovanje protivnika.Plankeri dajte se malo probudite i ocvrsnite to vam je tek pocetak .
Kaj se tice zrinskog uvijek odlicna atmosfera bilo dobili bilo izgubili pa i pusic kojeg kritizirate se jspricao meni i mojima za psovanje a nije nam se ni obracao.ljudi igrajte i ne radite nauku nego se prilagodite.Dren jel zapisnik potpisan jel bilo zalbe nije onda 9 1 za zrinski..nema emocija i sentimentalnosti a da bi ponovio utakmicu to bi tek bila idiotarija.zato kaj neko servira iz ruke daj se uozbiljite..
I kaj to znaci cut cu se sa leskovcem on je bio na tekmi dabrovi zrinski .na ovoj niko nije bio i njegovo misljenje je irelevantno.zato ajmo ispocetka TO JE S O K AZ.
trnac

#242 Post Postao/la trnac »

mixer je napisao/la:Serva iz ruke nabacivanje malo skrivanja
Nije svaka serva iz ruke jednaka.

Tko dobro uvježba servu iz ruke može tim servama steći znatnu prednost u igri.
wolf
Kontakt:

#243 Post Postao/la wolf »

pionirček je napisao/la: njegovo misljenje je irelevantno.
Je , a tvoje je relevantno :lol: :lol: :lol: :lol: :B: :lol: :lol: :lol: :lol:
marlonbrando

#244 Post Postao/la marlonbrando »

Mixer, uz duzno postovanje posto vas neznam, jako ste me nasmijali..Po vasoj logici kada bi se u nogometu maknuo offside i rezultati bi bilo tipa 30-30 vi mi rekli..a gle to je tak prilagodite se ..ovo je LIGA PRVAKA..jednako kao sto bi ukidanje offside donijelo destrukciju porta tako i serviranje iz ruke unistava sport..zar nije zalosno da neki ' đedo ' sa 2 gume koje je kupio na otvaranju berlinskih igara i servom iz ruke dobije trut boljeg igraca od sebe samoga samo zato sto je stekao prednost nesozvoljenim gumama, servom iz ruke, skrivanjem i slico..ili bi se i na ovo trebalo prilagoditi.....
gume gume i samo nove gume
Koki
Kontakt:

#245 Post Postao/la Koki »

wolf je napisao/la:Savjest , moral i poštenje su stvar svakog pojedinca ponaosob , i ako na to odmahuješ rukom znači da si apsolvirao nemoral , nepoštenje i nesavjesnost kao stil svoga života .... ili ipak nisi ??
Ako nisi ... zašto se onda miriš s takvim stanjem stvari :confused:
Ako već ništa nemožemo napraviti po pitanju nemorala i nepoštenja u globalu , pokušajmo bar u Sokazu :top:
I . ako već imamo nagradu za fair play znači da i sama institucija Sokaza nagrađuje ove vrline . Možda bi članove Sokaza trebalo češće podsjećati na to ... :ne zna:
U životu stvari nisu crno-bijele nego u boji pa postoje nijanse. Da.... držim do morala i poštenja u svom privatnom kosmosu i u područjima koje držim važnim. Odnos prema obitelji, prijateljima te stav prema odgoju djece određuju me kao pravog konzervativca. E sad to što je SOKAZ prepun različitih ljudi koji bi čak i u 23 ligi pregrizli grkljan za pobjedu nije moj problem niti mogu odrasle ljude odgajati. kao što rekoh i sam sport (pingić) je takav da ga određuje prevara i obmana pa se osvim sitnim nepodopšinama kod serviranja ne treba posebno baviti.
I što možemo napraviti u SOKAZU? Na ovom nivou jako malo ili ništa. Pa zar ne vidimo da i u profi pingaču igrači ne prezaju od prevara a pored stola imaju dva suca i kamere na sve strane. Što očekivati onda od SOKAZ utakmica?
Ljudi nisu nikakva idealna bića i zakon je jedini način (i strah od represije istoga) da ih se natjera da se ponašaju po ustaljenim regulama. za primjer: Što misliš da bi se dogodilo kada bi netko ukinuo sve zakone na 24 sata?
Ne možeš ni zamisliti...
silvac

serva iz ruke!!!

#246 Post Postao/la silvac »

Slažem se s Pionirčekom(Mixer) što se tiče serve iz ruke.
Pa nečemo valjda servirati s nogom!
Tko to može dosuditi od igrača?Samo dolazi do svađe!
Onda platite suca!Neko veli 16 cm.Tko to može izmjeriti.
Baš sam imo jedan drastićan primjer serve iz ruke!
Čovjek me samo pogledao i nasmijao,te nastavio po svom.
Serva je još i skrivena,totalno.
Nemreš tu ništa,to je SoKAZ i točka.
Zdenko

#247 Post Postao/la Zdenko »

Mislim da se rasprava "iz ruke - ne iz ruke" maknula od pravog razloga a to je da se nakon upozorenja da se više ne servira tako počelo prijetiti i tu je glavni razlog problemu i vjerojatno odlasku ekipe Plankera.

Da li netko "uvali" pojedinu servu nije toliko bitno (valjda svako ima neku servu za koju se barem nada da će biti protivniku nezgodna - ja sam to doživio od legendarnog Šurbe :-) ali ako to radi stalno a na upozorenje odgovara "reci mi još jednom pa ćeš imati problema" su dvije različite stvari.

Baš me zanima viđenje gospodina Leskovca koji je bio na našoj tekmi s njima.
Tomaca
Kontakt:

#248 Post Postao/la Tomaca »

o čem vi ljudi pričate pa takvih tema ima najmanje 20 na forumu :horor:

i na nijednoj nema završnog poučka :jadnana:
was once Kemilov suigrač
Brod

#249 Post Postao/la Brod »

Nema poučka,al zašto?
Da su prvo Dabrovi a kolo poslje Plankeri napisali žalbu,onda bi i referent lige i kasnije ostale institucije(disciplinska i predsjedništvo) možda izreagiralo! Za psovanje protivnika ili fizičke prijetnje osobno sam za najgoru moguću kaznu i za svaku osudu!To sigurno prelazi granice dobrog i sportskog ponašanja kakvo bi na tekmi trebalo biti bez obzira na rezultat.
A i napravili bi uslugu ekipama koje dolaze nakon njih.

Ovak,nema žalbe,nebu bilo ni poučka! :ne zna:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Dren

#250 Post Postao/la Dren »

Ok.
Čuo sam se sa gospodinom Leskovcem i tražio savjet.
Složili smo se oko toga da ovakve stvari jednostavno ne doliče SOKAZu, i rekao je da će se ćuti sa ekipom Zrinski. Što se tiće same situacije, i sličnih situacija, ni on ni ja niti bilo tko drugi iz SOKAZa tu ne može ništa sam napraviti, kako je King i napisao par strana prije.

Dakle, Plankeri nisu stavili primjedbu na zapisnik i tu se ništa ne može. Mi možemo pretpostavljati, imati svoje viđenje i mišljenje al to niš ne znači bez prijave.

Ono, kako mi je gospodin Leskovec objasnio, što Plankeri mogu, ako hoće, napraviti je slijedeće:

Postoji SOKAZ disciplinski pravilnik: http://www.sokaz.hr/info_disprav.php

u njemu postoji i članak 24. na osnovu kojeg Plankeri mogu podnjeti žalbu Disciplinskoj komisiji. Mogu se žaliti na igrača i na momčad. Imaju rok od 5 dana od nastale situacije.

Tad odgovorni ljudi u SOKAZu mogu nešto poduzeti.
Dakle, inicijativa je ipak na momčadima koje igraju, jer Udruga je očito napravila sve - omogućila momčadima da aktivno sudjeluju u spriječavanju opetovanih situacija kao što je ova.

Pa, stolnoteniskim riječnikom: Plankeri, loptica je na vašoj strani.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
trnac

#251 Post Postao/la trnac »

Potpisujem što je Brod napisao.

Najgora moguća opcija je pognut glavu, šutjet i trpiti.
mixer

#252 Post Postao/la mixer »

Sto se prije prilagodis to bolje za tebe.osobno mi vise smeta skrivanje nego iz ruke..a kaj se tice ofsajda to su dve razlicite stvari.izvadis 150 munica i dodjem ti suditi svaku tekmu. :cerek: :cerek: i nema serve iz ruke .u 1 ligi se vise pakiraju i skrivaju serve a u nizima se samo vise bune jer neznaju vratiti..i kaj to znaci upozorenje nemres tu nista.a to kaj si sad neki umisljaju da su velicine pa izgube od slabijeg to je njihov problem.pocevsi od mene pa nadalje.rasprava za mene zavrsena jer se vrti u krug i moli najdraze admina da premjesti na dtugi topic ovo tipkanje
trnac

#253 Post Postao/la trnac »

U svakom drugom postu se spominje prilagodba.

Što je to, uvriježeni mentalitet da se za ništa ne treba buniti niti žaliti (boriti) nego da se treba prilagoditi danoj situaciji bez obzira kakva je?

Definitino se ne želim prilagoditi.

I za mene je ova rasprava gotova.
Podržavam Drena u ovome i sve druge koji nastoje povećati razinu kvalitete (igračke i socijalne) SOKAZ-a.
ČUPKO

#254 Post Postao/la ČUPKO »

brodovi kad budete igrali protiv tomace morate se samo hihotati :rofl: i pobjeda je zagarantirana :gitara: :headbang:
wolf
Kontakt:

#255 Post Postao/la wolf »

:rofl: :rofl: :rofl: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomaca
Kontakt:

#256 Post Postao/la Tomaca »

:D :confused: pa tricu sam napravil :lux:
was once Kemilov suigrač
Izra
Kontakt:

#257 Post Postao/la Izra »

al oziljci nece tako lako nestati :D
Tomaca
Kontakt:

#258 Post Postao/la Tomaca »

dozivotna trauma :partijana:
was once Kemilov suigrač
Tomaca
Kontakt:

#259 Post Postao/la Tomaca »

Isprike deckima iz Zagrebackih cesta sto sam jucer na tekmi imao par "bisera" :o

Neznam,valjda od stresa :partijana:
was once Kemilov suigrač
ČUPKO

#260 Post Postao/la ČUPKO »

sigurno se brki hihotao :gitara: :headbang:
Odgovorite