SOKAZ forum
9. liga jesen 2010.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Eto, da je pingić nepredvidljiv, dokazali smo i mi prije svega sebi, pa onda i svima drugima.
I bez 2. igrača - ozljeda leđa - uspjeli smo dobit' doma momčad HEP-a uz izniman podvig našeg Dede, koji je dobio njihovog prvog igrača - Merkaša.
Sve u svemu dobra tekma, puno emocija, nervozacije i potrganih živcih, al' na kraju 6:4 za nas.
U petak s KUD-om pa ćemo uhvatiti priključak sa redovitošću odigravanja utakmica.
I bez 2. igrača - ozljeda leđa - uspjeli smo dobit' doma momčad HEP-a uz izniman podvig našeg Dede, koji je dobio njihovog prvog igrača - Merkaša.
Sve u svemu dobra tekma, puno emocija, nervozacije i potrganih živcih, al' na kraju 6:4 za nas.
U petak s KUD-om pa ćemo uhvatiti priključak sa redovitošću odigravanja utakmica.
life is like a box of chocolate, you never know what you'll get
Ma nemam kaj zamjeriti, jedino na koga mogu ici zamjerke i to jako velike, a to je na nas same, jer smo previse bodova prokockali ove sezone, ali jbg bude valjd bolje drugu sezonu...Norrin je napisao/la:Još jedan dokaz kako je pingić luda igra, gdje puno ovisi o samo jednom jedinom poenu u meču, nisam znao, naravno, da ne zamjerite.
Evo, upisao sam i naš rezultat.
Vidim da vi lipo gazite prema prvom mjesti...
Zadnja izmjena: Dario, dana/u sri stu 24, 2010 9:55 am, ukupno mijenjano 1 put.
Stvarno zanimljiva liga, još uvijek je sve otvoreno u gornjem dijelu tablice.
Zaprešić je vjerojatno treći ako pobijedi Helenu, a Podsused, Strojal, HEP i Sloga se još mogu nadati da će ih prestići (s time da HEP ima najlakši raspored do kraja).
Realno, Jablanovec će biti drugi ako mi ne kiksamo protiv ITD-a zadnje kolo, inače su prvi.
Na začelju je sve jasno, vjerujem da će sadašnji poredak ostati do kraja.
Zaprešić je vjerojatno treći ako pobijedi Helenu, a Podsused, Strojal, HEP i Sloga se još mogu nadati da će ih prestići (s time da HEP ima najlakši raspored do kraja).
Realno, Jablanovec će biti drugi ako mi ne kiksamo protiv ITD-a zadnje kolo, inače su prvi.
Na začelju je sve jasno, vjerujem da će sadašnji poredak ostati do kraja.
Pozdrav kolegi Dariu i Zabi-očito najjačoj ekipi ove sezoneDario je napisao/la:Ma nemam kaj zamjeriti, jedino na koga mogu ici zamjerke i to jako velike, a to je na nas same, jer smo previse bodova prokockali ove sezone, ali jbg bude valjd bolje drugu sezonu...Norrin je napisao/la:Još jedan dokaz kako je pingić luda igra, gdje puno ovisi o samo jednom jedinom poenu u meču, nisam znao, naravno, da ne zamjerite.
Evo, upisao sam i naš rezultat.
Vidim da vi lipo gazite prema prvom mjesti...
Mislim da je Zapresic ostao bez svih sansi za neko od prva tri mjesta, makar se nikada ne zna...Norrin je napisao/la:Doživljava, bez brige, samo ispada da je barem svaki drugi post moj, pa eto, nije mi se odmah odgovaralo.
U pravu je, ali svakome se malo skrati ruka u fixu petog seta, jer je tu i faktor sreće prisutan.
Jedva čekam da vidim rezultate Jablanovec-Podsused i Helena-Zaprešić.
Da da,malo sreće,malo znanja,i dobri živciNorrin je napisao/la:Doživljava, bez brige, samo ispada da je barem svaki drugi post moj, pa eto, nije mi se odmah odgovaralo.
U pravu je, ali svakome se malo skrati ruka u fixu petog seta, jer je tu i faktor sreće prisutan.
Jedva čekam da vidim rezultate Jablanovec-Podsused i Helena-Zaprešić.
...Dario je napisao/la:Mislim da je Zapresic ostao bez svih sansi za neko od prva tri mjesta, makar se nikada ne zna...
OK, da li se zna, igra li Pribičević u zadnja tri kola za Zaprešić ili ne ?!
I da li netko zna rezultate 2 preostale tekme ??!
U kaj se ova liga pretvorila, nitko ne ide spavati, (zbog Bana srednjegSTROJAL je napisao/la:...Dario je napisao/la:Mislim da je Zapresic ostao bez svih sansi za neko od prva tri mjesta, makar se nikada ne zna...
OK, da li se zna, igra li Pribičević u zadnja tri kola za Zaprešić ili ne ?!
I da li netko zna rezultate 2 preostale tekme ??!
I shall say this only once (po tristoti put u zadnjih 2-3 tjedna), Pribičević (nažalost) ne igra.
Svi čekamo rezultate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa kaj to rade moji najdraži?!
Tigar dobije partiju i odmah je tu pobjeda
, još kad g. Vunderl dobije 2, i par, ludilo.
Vidi se da je HEP igrao u oslabljenom sastavu, ali ipak, GOLUB-i su bili pravi ORLOV-i.
Ostanak u ligi je još uvijek utopija, ali ovo iznenađenje bi moglo značiti i čudo na kraju, svaka čast.

Tigar dobije partiju i odmah je tu pobjeda
Vidi se da je HEP igrao u oslabljenom sastavu, ali ipak, GOLUB-i su bili pravi ORLOV-i.
Ostanak u ligi je još uvijek utopija, ali ovo iznenađenje bi moglo značiti i čudo na kraju, svaka čast.
Igramo u petak u 19:00. Škicanje odobreno, TOP ŠEKRET oznaka skinuta s predmeta.Norrin je napisao/la:Malo me iznenadio poraz Zaprešića, mislio sam da bi mogli izvući barem bod.
Žao mi je, sad teško mogu ići dalje.
Strojal II i Podsused su najbliži tome da idu dalje, s time da Strojal igra sve 3 tekme doma praktično.
Kad igrate sa Slogom, da špijun dođe malo škicnuti (ako je tekma u petak npr.)?