9. liga jesen 2010.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
STROJAL
Kontakt:

#41 Post Postao/la STROJAL »

Eto, da je pingić nepredvidljiv, dokazali smo i mi prije svega sebi, pa onda i svima drugima. :B:

I bez 2. igrača - ozljeda leđa - uspjeli smo dobit' doma momčad HEP-a uz izniman podvig našeg Dede, koji je dobio njihovog prvog igrača - Merkaša.

Sve u svemu dobra tekma, puno emocija, nervozacije i potrganih živcih, al' na kraju 6:4 za nas. :cheer: :cheer: :cheer:

U petak s KUD-om pa ćemo uhvatiti priključak sa redovitošću odigravanja utakmica. :rofl:
life is like a box of chocolate, you never know what you'll get
Dario

#42 Post Postao/la Dario »

Norrin je napisao/la:Još jedan dokaz kako je pingić luda igra, gdje puno ovisi o samo jednom jedinom poenu u meču, nisam znao, naravno, da ne zamjerite.
Evo, upisao sam i naš rezultat.
Ma nemam kaj zamjeriti, jedino na koga mogu ici zamjerke i to jako velike, a to je na nas same, jer smo previse bodova prokockali ove sezone, ali jbg bude valjd bolje drugu sezonu... :)
Vidim da vi lipo gazite prema prvom mjesti...
Zadnja izmjena: Dario, dana/u sri stu 24, 2010 9:55 am, ukupno mijenjano 1 put.
Norrin

#43 Post Postao/la Norrin »

ITD, držim vam fige za iduću sezonu, da vam se napokon poslože kockice, ko nama ove sezone (bar zasad).

Upravo sam vidio rezultat STROJAL II - HEP, i gornji komentar, ostao bez riječi :eek:, ovaj rezultat je za svaku pohvalu, svaka čast prvenstveno g. Banu, a onda i cijeloj ekipi. :cheer:
Norrin

#44 Post Postao/la Norrin »

Da se STROJAL-ovci ne iznenade, špijun :D stiže u petak gledati tekmu i navijati za sve pomalo :) .
STROJAL
Kontakt:

#45 Post Postao/la STROJAL »

Nisam ništ' drugo nit' očekival' :B:

Ne budete sve vidli, nekaj moramo skriti. :B: :lol: :lol:
Norrin

#46 Post Postao/la Norrin »

Stvarno zanimljiva liga, još uvijek je sve otvoreno u gornjem dijelu tablice.
Zaprešić je vjerojatno treći ako pobijedi Helenu, a Podsused, Strojal, HEP i Sloga se još mogu nadati da će ih prestići (s time da HEP ima najlakši raspored do kraja).
Realno, Jablanovec će biti drugi ako mi ne kiksamo protiv ITD-a zadnje kolo, inače su prvi.

Na začelju je sve jasno, vjerujem da će sadašnji poredak ostati do kraja.
Anatoly

#47 Post Postao/la Anatoly »

Dario je napisao/la:
Norrin je napisao/la:Još jedan dokaz kako je pingić luda igra, gdje puno ovisi o samo jednom jedinom poenu u meču, nisam znao, naravno, da ne zamjerite.
Evo, upisao sam i naš rezultat.
Ma nemam kaj zamjeriti, jedino na koga mogu ici zamjerke i to jako velike, a to je na nas same, jer smo previse bodova prokockali ove sezone, ali jbg bude valjd bolje drugu sezonu... :)
Vidim da vi lipo gazite prema prvom mjesti...
Pozdrav kolegi Dariu i Zabi-očito najjačoj ekipi ove sezone :cheer: ,jedan komentar samo:naravno da je pingač luda igra,i da jedan poen može preokrenuti cijeli meč,ali snaga igrača se sastoji i u tome da te prijelomne poene riješi u svoju korist-što mi do sad očito nismo uspijevali-kad je npr fix 5.seta i kad rukica drhti :B: -onda je važno odigrati ono kaj znaš-ali dosta pametovanja-pozdrav i veselim se tekmi sa Zabom u zadnjem kolu :lux:
Dario

#48 Post Postao/la Dario »

Jufač pa tebe nitko ne dozivljava...da imas pravo mislim je krajnje vrijeme da poradis na sebi i prestaneš gubiti te partije i nemoj da ti rukica drhti prije tekme drmni nesto kratko i sve ce biti dobro... :zubo: :zubo: :zubo:
Norrin

#49 Post Postao/la Norrin »

;) Doživljava, bez brige, samo ispada da je barem svaki drugi post moj, pa eto, nije mi se odmah odgovaralo.
U pravu je, ali svakome se malo skrati ruka u fixu petog seta, jer je tu i faktor sreće prisutan.

Jedva čekam da vidim rezultate Jablanovec-Podsused i Helena-Zaprešić.
Dario

#50 Post Postao/la Dario »

Norrin je napisao/la:;) Doživljava, bez brige, samo ispada da je barem svaki drugi post moj, pa eto, nije mi se odmah odgovaralo.
U pravu je, ali svakome se malo skrati ruka u fixu petog seta, jer je tu i faktor sreće prisutan.

Mislim da je Zapresic ostao bez svih sansi za neko od prva tri mjesta, makar se nikada ne zna...
Anatoly

#51 Post Postao/la Anatoly »

Norrin je napisao/la:;) Doživljava, bez brige, samo ispada da je barem svaki drugi post moj, pa eto, nije mi se odmah odgovaralo.

Da da,malo sreće,malo znanja,i dobri živci ;),nego,vidim da je i gosp."dvije trave"pao od moćne Zabe ;) ,pa čestitam-nas je izludio :s:
STROJAL
Kontakt:

#52 Post Postao/la STROJAL »

Dario je napisao/la:Mislim da je Zapresic ostao bez svih sansi za neko od prva tri mjesta, makar se nikada ne zna...
...

OK, da li se zna, igra li Pribičević u zadnja tri kola za Zaprešić ili ne ?!

I da li netko zna rezultate 2 preostale tekme ??!
Norrin

#53 Post Postao/la Norrin »

nego,vidim da je i gosp."dvije trave"pao od moćne Zabe ;) ,pa čestitam-nas je izludio :s:
Hvala, hvala, sve me sram primati toliko čestitki :D .
Norrin

#54 Post Postao/la Norrin »

STROJAL je napisao/la:
Dario je napisao/la:Mislim da je Zapresic ostao bez svih sansi za neko od prva tri mjesta, makar se nikada ne zna...
...

OK, da li se zna, igra li Pribičević u zadnja tri kola za Zaprešić ili ne ?!

I da li netko zna rezultate 2 preostale tekme ??!
U kaj se ova liga pretvorila, nitko ne ide spavati, (zbog Bana srednjeg :mad: )!!!

I shall say this only once (po tristoti put u zadnjih 2-3 tjedna), Pribičević (nažalost) ne igra.

Svi čekamo rezultate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
Norrin

#55 Post Postao/la Norrin »

Pa kaj to rade moji najdraži?!
Tigar dobije partiju i odmah je tu pobjeda :rofl: , još kad g. Vunderl dobije 2, i par, ludilo. :s:

Vidi se da je HEP igrao u oslabljenom sastavu, ali ipak, GOLUB-i su bili pravi ORLOV-i.

Ostanak u ligi je još uvijek utopija, ali ovo iznenađenje bi moglo značiti i čudo na kraju, svaka čast. :top: :lux: :s:
Norrin

#56 Post Postao/la Norrin »

Malo me iznenadio poraz Zaprešića, mislio sam da bi mogli izvući barem bod.
Žao mi je, sad teško mogu ići dalje.

Strojal II i Podsused su najbliži tome da idu dalje, s time da Strojal igra sve 3 tekme doma praktično.

Kad igrate sa Slogom, da špijun dođe malo škicnuti (ako je tekma u petak npr.)?
STROJAL
Kontakt:

#57 Post Postao/la STROJAL »

Norrin je napisao/la:Malo me iznenadio poraz Zaprešića, mislio sam da bi mogli izvući barem bod.
Žao mi je, sad teško mogu ići dalje.

Strojal II i Podsused su najbliži tome da idu dalje, s time da Strojal igra sve 3 tekme doma praktično.

Kad igrate sa Slogom, da špijun dođe malo škicnuti (ako je tekma u petak npr.)?
Igramo u petak u 19:00. Škicanje odobreno, TOP ŠEKRET oznaka skinuta s predmeta. :lol: :lol:
Norrin

#58 Post Postao/la Norrin »

Ak je neko vidio da su Utrine osigurale opstanak u 3. ligi (viša matematika :rofl: ) , mi imamo mrvicu jednostavniju kombinaciju za prvo mjesto u 9. ligi :D , u zadnja 2 kola nam trebaju 3 boda (možda i manje - Laky (Viper) čekamo rezultat protiv Podsuseda), od čega jedno kolo igramo protiv dvojice :cry: .
ib
Site Admin
Kontakt:

#59 Post Postao/la ib »

E, a šta je s Pribičevićem? :confused:

Da te ne lovim po menzi.. :D
Viper

#60 Post Postao/la Viper »

Norrin je napisao/la: Laky (Viper) čekamo rezultat protiv Podsuseda) .
Evo ga evo....šta si nestrpljiv :frajer: ...iiii jel prema očekivanju :D :D
Odgovorite