17. liga jesen 2012

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
55

#41 Post Postao/la 55 »

Da... :rolleyes: , slažem se sa Sašom :ne zna: ... Po mojoj procjeni, nastupe li Cvitković i Kvaternik u svim utakmicama Feniks će biti prvi, skoro sigurno :s: . No, sportaš sam cijeli život :bis: , borit ću se do zadnjeg poena, taman da su i iz prve lige :fulir: , dat ćemo sve od sebe pa ćemo vidjeti! Intercapital i STK Rugvica drugo i treće mjesto? Hmmmm... :ceka: , ja bih svakako u tu priču još uključio i Velux i Pun Mun, možda i Početnike (ako će im igrati najjača postava), ali sumnjam... :nene:
U svakom slučaju Intercapital ima i aduta u rukavu :idea: ; naime, najjači igrači lige sasvim sigurno nisu Kvaternik i Cvitković :nono: , najjači igrač lige (i puuuno boljih liga od naše čokljave 17.) je naš "četvrti" igrač :banana: , pogledajte o kome se radi ako vas interesira :mirko: ... pa ćemo ga možda aktivirati protiv Feniksa da budemo ispred njih! :lol: :lol: :lol:
Eh što će mi sada Drdimir napraviti :rofl: :rofl: :rofl: ... ma šalim se :pfff: , ne ono za najboljeg igrača nego ono da ćemo ga aktivirati u dvije-tri najjače tekme pa da sigurno budemo prvi :brukica: , bilo bi me sram takvo što učiniti :O: :facepalm: :banned: ... Nikša je tu da nam uskoči ako se netko (ne daj ti Bože) ozlijedi ili nešto slično :gips: , a ne da nam osigurava prva mjesta u ligama. :amen:
Volimo Kapetan Miki, Daniel i ja igrati skupa :trio: :pingic: :macevanje: :pivo: :zivili: :drunk: , pa ako tako možemo proći - super, a ako ne možemo - opet super; vježbat ćemo pa ćemo biti bolji! :zubo:
Pale
Kontakt:

#42 Post Postao/la Pale »

Lijepo je imati takvog 4. igrača :top:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
55

#43 Post Postao/la 55 »

Pa je, ali ti više služi kao "ukras" nego kao igrač... s 15 i pol godina je bio najbolji igrač 2. lige sa skorom pobjeda i poraza 29:4! :eek: :horor: :trk:
Dren

#44 Post Postao/la Dren »

e da ovdje se priča o drugoj Hrvatskoj a ne sokaz ligi.
Jedino što fakat se nešto loše treba desit da se jedan od ovih trojice (kptn. Miki, Salaso i Smuk) ne pojave na tekmi. :s: :s: :s:
Tako da sam uvjeren da će u tom sastavu igrat cijelu sezonu pa i protiv Fenixa.
Zapravo nadam se. Jer bi to značilo da su svi zdravi i fit :top:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
55

#45 Post Postao/la 55 »

Ne... gore navedeno je 2. SOKAZ liga, kasnije je igrao tek 2. hrvatsku ligu :E:
Dren

#46 Post Postao/la Dren »

eto, iskreno, nadam se da neće zaigrati u ligi...iz gore navedenih razloga.

Al da će ga bit zabavno nagovorit na Dedu ili vikend zimske turnire (2-5liga i finalni turnir) - hoće :D (čist da Mikiju srce bude na mjestu :D )
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Izra
Kontakt:

#47 Post Postao/la Izra »

a da se jedan od vas "ozljedi" protiv npr. feniksa pa da "cetvrti" mora malo pomoci? :D

ako maknemo vaseg cetvrtog iz jednadzbe, stvarno ne vidim kako feniks moze ne biti prvi. sa cvitkovicem sam bio tu negdje po jacini prije par godina kad sam krenuo u sokaz (u 8. ligi mi je skor bio 18:4), od tad sigurno nije oslabio, a kvaternik bi trebao biti i malo bolji od njega.
55

#48 Post Postao/la 55 »

Da, pa o tome sam i govorio u gornjim postovima :zubo: , nije Nikša na popisu ekipe zato što nam trebaju pobjede protiv najboljih :nono: , nego zato što nas ima trojica :trio: i vrlo je komplicirano naći četvrtog koji je toliko dobar da može ponešto i dobiti a da zapravo uopće ne igra nego da se odazove u slučaju da netko od nas završi u :gips: . Ja imam oba koljena i desno rame u defektu, Kapetan Miki ima "teniski lakat", Smuka više nema u Zagrebu nego što ga ima... :ne zna:
Vrlo je teško da će Sinčić uopće zaigrati, prvo zbog toga što smo nas trojica tu zato da mi igramo, a osim toga Sinčiću se uopće ne igra više stolni tenis. On je jedini koji je bio spreman biti nam takav četvrti igrač a da zna igrati stolni tenis! :E:
Samo sam ga pripomenuo u kontekstu najboljih igrača lige da malo "uzburkam" strasti... :retaj: :brukica:
Kvaternik i Cvitković su bez daljnjeg uvjerljivo najjači igrači u ligi (dovukli su se u zimskom kupu među 32 ekipe :s: :s: :s: ), bit će gušt pokušati im nauditi, ali vidjet ćemo i što Boris Somek i Nevidal misle o tome... :rofl: :rofl:
sinke72
Kontakt:

#49 Post Postao/la sinke72 »

Ne treba vam dečki Nikša, ajmo se Petre kladit u rundu da vas trojica možete bar do boda! Feniks protiv vas starta sa 0-3, a to je veliki pritisak na ovu dvojicu. Jest da su dobri, ali Nevidal u najboljem izdanju :clint: :s: može dobit i Cvitkovića i Kvaternika, a mali Matej još nema previše iskustva u SOKAZ-u - možda će ga smetat tvoja trava. Napominjem da sam ja imao jako loš dan protiv Feniksa :uzid: :bonk: , taktički sam odigrao katastrofalno, ali da se s tim dečkima ravnopravno igrat :macevanje:

Runda se pije na prijateljskoj, se razme ;) :pivo: :zivili:
55

#50 Post Postao/la 55 »

Ma naravno da se da igrati protiv njih, pobogu pa nećemo valjda doći na meč i naguzit se :moon: da deru po nama? :o Slažem se sa Sinišom, oni su sigurno školovaniji i bolji igrači od nas, ali ne toliko da nas moraju dobiti 100% :nono: , ipak ostavljam i mogućnost i za drugačije rasplete te tekme :B: . Mi smo borbeni momci :hippie: i rijetko, vrlo rijetko gubimo mečeve :mudri:
Osim toga, dobivali smo mi u pojedinačnim mečevima i igrače iz 4., 5., 6., 7., i ostalih liga... Vidim da je i Siniša vodio Kvaternika 2:1 u setovima :top: , znači da se može! :yesss: :banana: :skace:
Siniša, za prijateljsku tekmu je već dogovoreno :pingic: :macevanje: :pivo: :zivili: :drunk: , budi bez brige :pfff: , jedva čekam da opet čokljamo! :lol: :lol: :lol:
55

#51 Post Postao/la 55 »

:eek: :eek: :eek:
Ne razumijem. Malo prije sam vidio rezultat utakmice Velux - Pocetnici :confused: :confused: :confused:
a sad ga vise nema.

Pa nije valjda netko povukao rezultat ili, nedajboze, napravio i kakvu veću svinjariju :brukica: :brukica: :brukica: :brukica: :brukica:
Jopa

#52 Post Postao/la Jopa »

Jopa i Sinke su se :moon: i primili porciju
laganih 10:0 :zubo:

Sve čestitke Intercapitalu. Bili gro bolji :top:
Bolnica "Bez nade", a Mirac?
Lin Chi Na

#53 Post Postao/la Lin Chi Na »

A vidi mi (inter)kapitalista šta protivnike deru po 10:0. jeste to od šibenčana pokupili ko i oni utrinaši??? :top:
Pale
Kontakt:

#54 Post Postao/la Pale »

Čestitam IC-u :s: :s: :s:

Nadam se da bu mo i mi danas do prvih bodova :rolleyes:
Kaj veliš Petre?
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
55

#55 Post Postao/la 55 »

Sasvim sigurno! :lux: Uđite u meč s osjećajem da ste faforiti :rofl: , i tako ćete i odigrati :s: . Držim vam fige večeras, ali siguran sam u vašu čistu pobjedu! :yesss: :banana:
Dren

#56 Post Postao/la Dren »

Jučer tekma bila baš onako, prijateljska. Bilo je napeto prva 2 meča i Simke se fakat trudio kod 0:5 i odlično odigrao, al ščokljo ga je Grk u ključnim momentima. Poslije toga se više igralo za raju nego za rezultat al kapitalci odigrali maestralno (Kapetan osobito - bez izgubljenog seta) a Grk je imao s Jopom nerazriješene račune od prošle sezone i završilo je s prvom desetkom ICa ikad :s: :s: :s:

Šteta što je treći igrač Bolnice odigrao tako slabo, Simke i posebno Jopa su se jako ljutili na njega, čak nisu ni parove htjeli igrat s njim...al zaslužio je, šta jes jes!
:zubo:
Jopa

#57 Post Postao/la Jopa »

Baš to što Dren veli, prijateljska tekma...
Kad dođeš s dva igrača (posebno s dva loša igrača totalno van forme :rofl: ) nije lako imati koncentraciju i dobiti poen, a kamoli meč...

ali bilo je i lijepih poena, pa su i navijači mogli uživat (3 put hura za Drena :cheer: )

a ovaj naš treći, c c c
samo je sjedio ko duh, nit da priča, nit da pije, nit da igra...mislim da ćemo ga izbacit iz momčadi.. :E:

hvala Intercapitalcima što su nas ugostili..
popili smo na kraju i pivicu, i pričali o čemu drugom nego o Sokazu i maloj loptici izdajici :)
Bolnica "Bez nade", a Mirac?
trnac

#58 Post Postao/la trnac »

Podjela bodova s ekipom PUN MUN

EDIT:
Sada kada je rezultatski kompletirano 1. kolo, potvrđuju se moje riječi da će biti borba za 9. mjesto :)
trnac

#59 Post Postao/la trnac »

2. kolo je završilo, kakve su preliminarne prognoze?
55

#60 Post Postao/la 55 »

Intercapital - Velux arhitekti: u ponedjeljak, 15.10. u 20:00 sati! :mirko:
Odgovorite