17. liga-jesen, 2014

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
DALTON1

#41 Post Postao/la DALTON1 »

Evo vidim da sam opet skoro sve tocno prognozirao :zubo:
Cestitke Šusterima na tijesnoj,ali vrlo bitnoj pobjedi nad Hvidrom :s:

Prognoza 3.kola:
Kozakiv-Hvidra 8:2 ili 9:1
Grgic i Blazevic trice 99% sam uvjeren u to,a i 3.igrac ce sigurno nesto dobiti samo je pitanje koliko.Hvidrasi nemaju bas nikakve sanse u ovom susretu
Tim A-Rekreativo 8:2 ili 7:3
Antun i Ivo isto tako trice 99% , a i Tomislav bi trebao bar jednu iscupat makar ce Frano sigurno biti problematican deckima jer ima travu :zubo:
Amarena 1.-Agronomski 8:2
Tesko je uopce igrati protiv momcadi koja ima igraca koji napravi tricu skoro u svakom kolu i lopticu divljacki udara i sve pogada,Neven i Dubravko skoro uvijek naprave dvicu svaki ili barem 3 zajedno tako da tesko da ce Agronomci do bodova i ovo kolo protiv dosta jace momcadi(ne ide ih bas zdrijeb :( )
Hrvatske Vode-Ady Endre 1. 6:4 ili 5:5
Interesantan mec ako budu svi na broju kod jednih i drugih.Meni su obje ekipe nepoznanice,ali o nekakvim rezultatima rekao bih gusta tekma u kojoj malu prednost dajem HV.
Sinni 1. - Amarena 2. 4:6
Isto tako gusta tekma,makar mislim da bi Filip trebao napraviti tricu,a isto tako da bi svi Amarenci trebali tricu napravit na Sinnijevom 3.igracu pa i zato blaga prednost Amareni :cheer:
Daltoni-Samobor 7:3
David se vraca pa i nase sanse za pobjedu dosta rastu.Mislim da smo bolja ekipa,tj.mlada i energicnija a i igrali smo Martinec i ja ljetni kup protiv Osreckog i Stincica pa i od tuda dodatan razlog samopouzdanje makar Tomo igra fantasticno na travu tako da ce opet bit drž nedaj i borba za svaki poen :cheer:
Šusteri-Dr.Ante Starčević 1000 4:6 ili 5:5
Igrali smo protiv obje ekipe i ovo ce bit dosta napet mec,ali blaga prednost Starcevicima zbog iskustva,a i radi Misura koji jako dobro igra i mogao bi tricu slozit :top:
DALTON1

#42 Post Postao/la DALTON1 »

Daltoni-Samobor i Sv.Nedelja II 9:1
Odigrali smo momcadski daleko najbolji mec ove sezone(doduše ovo je tek 3.bio :zubo: ).Samoborci nisu bili na nivou jucer pa je i takav rezultat bio.Gospodin Osrecki je jako napredovao od ljetnog kupa.Siguran u pimplu i pametno zna ocjeniti kada moze napasti i osigurat sebi poen.Svu trojicu je namucio,mene malo manje nego ostale :s:
Gosp.Stincic ispod razine s dosta promasaja,ali se vidi da se radi o igracu velikih mogucnosti sa sarolikom igrom i da ce to kroz koje vrijeme sjest na svoje mjesto :top:
I za kraj Gosp.Đira sa svojom travuljagom na koju sva trojica znamo dosta dobro igrat.Puno promasenih servisa i nekih lakih poena je dao,uz malo treninga ce to bit puno puno bolje :)
Kod nas Marko fenomenalan opet,pogotovo protiv Stincica,a i Đire :s:
Ja se ne skidam s forme vikend turnira :cheer: i svaka cast Davidu.Ne znam tko je ikad igrao nakon skoro mjesec dana pingic i sa rupturom koja je ostala kod koljena te da je stisnuo tricu :s:
Zahvaljujem Samoborcima na dobroj igri(kazu da se boje da ne iscure iz lige,a za to su sanse jako jako minimalne i predivdam neku sredinu tablice sasvim sigurno) te jos prekrasnijim ljudskim vrlinama pogotovo kod Gosp.Osreckog i Stincica.Jos jednom su pokazali sto je bit Sokaza i zasto ga svi volimo igrat :cheer: :s:
DALTON1

#43 Post Postao/la DALTON1 »

Nastavak monologa uz slogan:Nema predaje! I Idemo dalje! :rofl: :lol:
Prognoza 4.kola
Hvidra-Dr.Ante Starcevic 1000 4:6
Interesantan mec u kojem mislim da ce Mišur donjeti prevagu i napraviti tricu i korak vise prema sto mirnijem ostanku u ligi.
Samobor-Šusteri 7:3
Igrali smo protiv obje ekipe,ali sumnjam da ce Samoborci prosut bodove iz nekoliko razloga: 1.Samobor je upravo jucer protiv nas ispucao dosta los dan Stincica i Đire.
2.Puno iskusnija momcad
3.Đira i njegova trava ce stvoriti dosta problema Šusterima
4.Samobor igra odlican par s puno komunikacije i dogovora koji u vecini slucajeva dobro ispadnu
Amarena II -Daltoni 5:5
Jedan od 4 najbitnijih meceva ove sezone.Stari znanci protiv kojih ja uvijek odlicno odigram,a David lose(0:6 u dva susreta do sad).Martinec mora iscupat nesto ako planiramo uopce bod uzet.Osobno,bod bi bio sasvim zadovoljavajuc,a mislim da tako i decki iz Amarene misle.Ne znam za protivnike,ali se mi najvise veselimo afteru :B: :cheer:
Ady Endre I. - SINNI I. 4:6
Teska prognoza,makar mislim da ako Loncar i Vranjes odigraju kako treba i kako oni to znaju,trebali bi iscupat pobjedu
:cheer:
Agronomski fakultet III. - Hrvatske Vode 4:6
Prognoza iskljucivo temeljena na nekakvim rezultatima i nagadanju s obzirom da nijednog igraca ne znam :confused:
Rekreativo-Amarena I. 4:6 ili 3:7
Silvac trica opet najvjerovatnije i mislim da bi Vorki i Dubravko trebali dobit Matanu i jos nesto ce uletit za pobjedu.Decki iz Rekreativa stvano imaju tezak raspored na pocetku sezone :cry:
Kozakiv-Tim-a 4:6
Teska prognoza i najneizvjesniji derbi ove lige u kojem mislim da ce sve bit isto osim sto sumnjam da ce Grgic opet moc pobjedit i Ivu i Antuna :cheer:
srale7

#44 Post Postao/la srale7 »

Ova tema o 17 ligi ove godine je Kustin monolog. :zubo:
Prvo u ogromnom postu predvidja rezultate kola, nakon odigranog kola ih jos opširnije komentira ali u glavnom, sam sa sobom i tako u krug :lol: :D

Ne daj se Kusta :top: :rofl:
Stric

#45 Post Postao/la Stric »

netko cita Židakove kolumne, netko Tomića, a ove polusezone mi iz 17.lige uzivamo citajuci Stecove prognoze i osvrte.....ma Stec - svaka ti dala ;)
tuna85

#46 Post Postao/la tuna85 »

Bravo kustec svaka cast legenda si nase lige jedva cekam mec protiv vas
DALTON1

#47 Post Postao/la DALTON1 »

Židak je mala beba za mene :zubo:
Hvala Antune, poslije tekme racunajte na after :top:
tuna85

#48 Post Postao/la tuna85 »

Gle ak nismo tak aktivni na forumu neznaci da tu i tamo nebacimo oko na komentare i strucne analize..vazi nakon mec svakako after to smo do sad i radili sa svima nakon meca..:-)
Private_Driver

#49 Post Postao/la Private_Driver »

Dalton neznam jer ti došao odgovor na pm( ili nije došao ni jedan ili ih je došlo 4, 5 jer ovaj pm sustav mi nešto ne radi pa ako nije došlo imao sam najbolju namjeru odgovoriti :) Sad ovako o našoj tekmi: Tim A je jako jako dobar. Ako svi ostanu zdravi( a to im od srca želim) ne vidim načina na koji bi im se netko mogao približiti a kamoli ih dobiti. Uz nužno poštovanje drugim ekipama, ovo mi je bio prvi puta u zadnjih par godina da sam se u 2 od 3 singla osjećao potpuno nemočno, što god pokušavao. . . Miličić i Jakić su definitivno najbolje što sam vidio ovdje za sada, i to uvjerljivo, a treći bi im bez problema mogao biti prvi u bilo kojoj srednjoj momčadi ove lige. Istina dobio sam ga, ali samo na "iskustvo" inače je priznajem, trenutno i on bolji od mene. Moja prognoza Tim A-Kozakiv 8:2 ako se Tim A malo smiluje XD. Što se tiče naših daljnjih mečeva samo ću upozoriti da nas se ne otpisuje tako lako :E:
Make your move.
Brla

#50 Post Postao/la Brla »

Pozdravljam sve ekipe ove 17.lige.Jest malo je kasno(ide 4.kolo),ali želim svima uspješnu sezonu.Htio bih na neki način upozoriti sve Vas na
činjenicu da je u ovoj našoj ligi samo jedna ekipa (STKI"Samobor i Sv.Ned.II)van grada Zagreba,pa je s obzirom na čl.7 i čl.9 "Pravilnika o natjecanju"u nepovoljnijem položaju što se tiče ugovaranja utakmica kao domaćina,a obzirom na prijevoz Zet-a za dolazak i odlazk s tekme.Zamolio bih sve ekipe koje gostuju kod "Samobora" da im izađu u susret i odigraju kod njih(dvorana na Samoborskom kolodvoru).Unaprijed Vam se zahvaljujem jer cilj našeg natjecanjna"Sokaz-a" i jest igranje sportskih amatera.Vjerujem da nitko od nas ne želi uspjeh dobiven za uvjetno rečeno"zelenim stolom",bez borbe i ustvari bez pravog natjecanja.Da Vam se obratim naveo me i aktualni "problem" odigravanje utakmice 4.kola Samobor-Šusteri.Gosti(studenti)nemaju privat.prijevoz,a Zet ne vozi do odretišta domaćina.Medjutim,ponavljam uvijek je stvar sportskog dogovora na obostrano i sveukupno zadovoljstvo ovog našeg "Sokaz"-ovog amaterskog natjecanja.P.S.Zakon je zakon,pa tako i gore navedeni "Pravilnik o natjecanju"je relevantan za tumačenje odvijanja natjecanja!Još jednom lijepi pozdrav svima,voditelj J.Brlek
DALTON1

#51 Post Postao/la DALTON1 »

Pozdrav i Vama gosp.Brlek
Što se desilo s utakmicom: Ady endre I. - Hrvatske vode?
:confused:
Private_Driver

#52 Post Postao/la Private_Driver »

Pozdrav našem voditelju lige. Što se tiće Samoboraca sve ok bar s naše strane, jedino se mora razumjeti i ekipe koje stvarno prijevoza nemaju te mi je u tome slučaju logično( naravno kao poslijedica dogovora) da se utakmica odigra u Zagrebu kod ekipe koja igra protiv Samobora( znam ekipu iz Samobora koliko se sjećam netko od njih vozi) jer, ne zaboravimo ovo je ipak, rekreativno prvenstvo Zagreba i o tome treba voditi brigu. Kako se na kraju riješio problem?
Make your move.
Stric

#53 Post Postao/la Stric »

Pozdrav voditelju lige :D

Tekma 4.kola između ekipa Amarena 2 i DALTONI ugovorena ja za subotu 18.10.2014. u17h, dvorana Caffe Bar "Amarena"
vjekoslav

#54 Post Postao/la vjekoslav »

Pozdrav našem voditelju 17 lige iz Samobora,
Članak 9 stavak 2
Domaćin susreta je kod toga dužan voditi računa da igrači protivničke momčadi mogu koristiti sredstva javnog prijevoza za dolazak i odlazak s utakmice. Protivnici se, međutim, mogu dogovoriti i za drugo vrijeme početka susreta. Vrijeme početka utakmice treba točno odrediti, kako bi se izbjegli kasniji nesporazumi.
Dakle po ovome članku vrlo je jasno da se radi o sredstvima javnog prijevoza potpuno ekvivalentnom sredstvima javnog prijevoza Zet-a, a često i puno kvalitetnijim autobusima nego tvrtke Zet. Ili udruga Sokaz možda protežira jednu tvrtku koja se bavi javnim prijevozom na ušrtb druge koje te poslove izvode u Zagrebačkoj Županiji. Tvrke Samoborček i Autorturist Samobor voze redovitim linijama javnog gradskog i prigradskog prijevoza putnika koji prometuju sa istih stajališta iz koje prometuje i gorenavedena tvrtka Zet, tako da nikome ne treba privatan prijevoz doći u Samobor.
Dakle, ne treba nam nitko "IZLAZITI" u suret nego se samo treba poštovati Pravilnik o natjecanjima u cijelom njegovom sadržaju, a ne tumačiti Pravilnik kako nekome odgovara ili ne.
Napominjemo da nemamo ništa protiv tvrtke Zet koja je osvjedoćeni prijatelj osobama s invaliditetom i djece sposebnim potrebama koja je za tu svoju djelatnost dobila i europske pohvale i nagrade.
Također, pozivamo sve ekipe iz Zagrebačke Županije do kojih ne vozi tvrtka Zet ali voze neke druge tvrtke javnog prijevoza da nas podrže jer se ova situacija sutra može i njima dogoditi.
Srdačan Pozdrav
Stki Samobor i Sveta Nedelja
ib
Site Admin
Kontakt:

#55 Post Postao/la ib »

Vjeko, nažalost voditelj je u pravu.
Pravilnik se zaista veže na zagrebački javni prijevoz - ZET, i tu ispada da je Samobor zaista "izvisio". Tako Zaprešić može, Samobor ne može, Gorica može, Dugo Selo ne može i sl.

Naravno da osobno očekujem da svi s autima idu u Samobor i Dugo Selo, dakle barem 99% ekipa (jedino studentima priznajem da nemaju auto). Ove neke nove šeme po forumu s taktiziranjem oko Samobora mi se uopće ne sviđaju. :flop:

Ali u trenutnoj situaciji, možeš samo javljati situaciju tko vam je htio doći i tko nije, pa kad vidimo statistiku možemo vidjeti što dalje.
srale7

#56 Post Postao/la srale7 »

Stric je napisao/la:Pozdrav voditelju lige :D

Tekma 4.kola između ekipa Amarena 2 i DALTONI ugovorena ja za subotu 18.10.2014. u17h, dvorana Caffe Bar "Amarena"
Zaboravio si napisat:"Ulaz 10 kn" jbga, ipak je derbi kola i lige :top: :zubo:
Private_Driver

#57 Post Postao/la Private_Driver »

Nebi ja to baš nazvao derbijem lige :) Kola, hmm ajd neka vam bude :D Ima puno istine u tome što Samoborci kažu, ja bi se na njihovom mjestu jako ljutio na ekipe koje ne žele doći a POSTOJI način da se javnim prijevozom dođe. I ako Samoborček ili netko stvarno do tamo vozi I kreće s prihvatljivih lokacija, onda se za taj jedan puta može potrpjeti I izostanak ljubljenog nam ZET-a( bar moje mišljenje ) Druga je stvar što je pravilnik takav kakav je pa se I druga strana na to može pozvati, ali svakome na dušu svoje. Možda i je istina da je meni lako likovati jer mi sa Samoborom igramo doma, a teško nam je skupiti ekipu i za Zagreb( možete misliti kad dvojica od trojice imaju fakultet navečer do 9 jedan 3 jedan 4 dana u tjednu i ajd ti još onda kombiniraj i Samobor) tako da razumjem i ove ekipe koje se na Samobor žale. Tako da mislim da igranje tamo je na neki način izlaženje u susret kao što je naš voditelj rekao i da se onda dogovorom treba bar apsolutno pogoditi vrijeme koje svima najbolje odgovara. :top:
Make your move.
srale7

#58 Post Postao/la srale7 »

A gle, nama je derbi, a tekma ce biti dobra i napeta, i relano vjerujem da ce konačni smjetaj ekipe u odnosu jedna na drugu ponajvise ovisit o ovom rezultatu :zubo:

Sto se tiče Samobora, i mi smo s njima igrali doma, tak da ne zelim sad pametovat, ali ovo sto je vjeko napisao stoji, ali(no2) je u tome sto samoborček od Remize do Samobora kosta 28 kn u jednom smjeru, ugrubo računica je 168 kn (tri igrača do samobora i nazad) sto ruku na srce nije mali trosak za gostovanje u danasnje vrijeme.

Da smo igrom slučaja morali kod Samoboraca u goste, vjerujem da bi skemijao neki auto (polustudent sa dva srednjoskolca u ekipi) i otisli bi, ali vjerujem i razumijem da dosta ekipa jednostavno to ne moze i onda nastaju problemi.
Brla

#59 Post Postao/la Brla »

Molim ekipe 17.lige da mi zapisnike "redovito"šalju na mail ili poštom,a ne MMS-om na mobitel.Uglavnom se toga držite,ali postoje i oni "drugi".Još nemam rez.3.kola koji nedostaje.Po završetku prvenstva obavezno mi poštom pošaljite sve orginalne zapisnike,kad ste bili domaćini.Pozdrav,J.Brlek!
trnac

#60 Post Postao/la trnac »

Nije problem otići do Samobora, ali ako se već potegne do tamo onda očekujem barem fer odnos.
Korištenje žutih loptica u dvorani sa žutim zidovima mi ne spada u kategoriju fair play. Žutanjci nisu zaživjeli na ovim prostorima i njihovo korištenje treba svesti na stvar dogovora odnosno obostrani pristanak.

Da sam ja u Samoboru i da neka ekipa zaista nema prijevoz, probao bi se dogovoriti s njima da ih pokupim na okretištu Remiza.
Odgovorite