4. liga - LIGA ZVANA LJUBAV <3 - jesen 2015.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Dren

#41 Post Postao/la Dren »

svaki rezultat - jedna piva.
:D :D :D :D
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Dren

#42 Post Postao/la Dren »

evo rezultata. Drugo kolo između dr Foxy i Studia A još nije riješeno, nadam se da hoće uskoro, Deda mi općenito šteka. Budem bacio provjeru.

Od čudnijeh rezultata, evo Gorica je predala prošlo kolo, na žalost (iako su mislili doći samo dvojica) Huber im se ozlijedio večer prije, a obzirom na obveze pojasnili su mi zbog čega nemaju baš prostora za odgode :(

Tako da sam upisao 10:0 za nadobudne.
Ionako Gorica nije imala šta tamo tražit :P

:D
Ma. šalim se, žao mi je za svaku partiju koja se ne igra, ali kad se tako posloži, posloži se :(

pozdrav!
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
a_marko

#43 Post Postao/la a_marko »

Hvala šefe!
Slick

#44 Post Postao/la Slick »

Da nastavimo ugodnim tonom...

Moram pohvaliti ekipu Bukovca koja se super fer i korektno ponijela sinoć u tekmi 4. kola.

Kao i inače, u par min tel pozivom bio je dogovoren termin utakmice, no pred samu tekmu, zapali smo u neplanirane probleme na putu do njih. Užasne prometne gužve i "nevrijeme" koje vlada zadnjih par dana bilo je uzrok našeg kašnjenja koje je prekoračilo granice dozvoljenog. Javili smo se putem, objasnili situaciju, još jednom pitali za upute i molili za razumijevanje. Dečki su nas sačekali iako smo kasnili cca 40 min.
Respect :s: :top:

Uz lijepu igru zasluženo su uzeli bodove :cestitamo:
Dren

#45 Post Postao/la Dren »

ma to te ja pitam!
:s: :s: :s:
Zdenko

#46 Post Postao/la Zdenko »

Bukovac rulez!
ssaric

Dren ne govori istinu

#47 Post Postao/la ssaric »

Moram reagirati na nekoliko postova unatrag gdje Dren kaže
"evo rezultata. Drugo kolo između dr Foxy i Studia A još nije riješeno, nadam se da hoće uskoro, Deda mi općenito šteka. Budem bacio provjeru. "
Ne znam kad to ja osobno nisam unio rezultat istu večer kad je odigrano.
A što se tiče 3. kola, to je Dugo Selo domaćin i oni su tražili odgodu (igramo večeras).
U svakom slučaju ne znam zašto to "ide" na naš račun.
Da li se to osjeća "pristanost" ili "nepravda"?
To bi bilo iznenađenje.
Dren

#48 Post Postao/la Dren »

Naravno da bi bilo iznenađenje. Ali, naravno i da neće biti.

Štekate u smislu da nema 2 tekme. Obzirom da em pošalješ odma na mail, em upišeš skoro istu večer (ako ne istu), obećao sam provjeru - da vidim jeste živi i jel sve u redu s vama :D
Ne u smislu da ste krivi, pobogu.

Ako je tko kriv - to sam ja, jer nisam reagirao odmah.

Obzirom da sam uvijek naglašavao da sam dosta fleksibilan tjekom natjecanja (osim u zadnja 3 kola) za očekivati je da neke odgode ili situacije neće biti ažurno prijavljene - ali to mi nije problem, ako je tog malo. Jer smatram da je ovo aktivnost za opuštanje i dobru zabavu i normalno je da ima sitnih iznimki.

I ja tako funkcioniram ovdje. Bilo bi nepristojno da od svojih ekipa (a svi ste vi moji :D) očekujem drugačije.

Neprijavljivanje odgode u vašem slučaju, naravno ide na domaćina. No obzirom da ste mi vi puno ažurniji i ovdje i kroz e-mail nekako sam planirao radije kontaktirati tebe nego dugoselce :D
Za to, evo ispričavam se :fulir:
I da, hvala za info!

poz,
(ne baš) ažuran voditelj
a_marko

#49 Post Postao/la a_marko »

Ako itko šteka u ovoj ligi to je Operator :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :B: :B:

Jel tako Vjeverko? :zubo:
vjeverko

#50 Post Postao/la vjeverko »

Nije tako.

Kakvo štekanje ??

Svatko prema mogućnostima !!!
max pax

#51 Post Postao/la max pax »

Meni se čini da se Vjeverko malo sprda s ovom ligom, sve kao neide im, i onda zadnje kolo skoro tricu složi i to protiv jakih protivnika ,a prva violina jedva jednu izvuče, znači može kad hoće, valjda neće htjet protiv nas :eek: :eek: :eek: :eek:
Dren

#52 Post Postao/la Dren »

Ma čovjek igra vrhunski tjekom sezone lješnjaka . Ko Ramić tjekom sezone smokava.
to ti je taj tip igraća :D :D :D
Guga
Kontakt:

#53 Post Postao/la Guga »

Ogromna Vjeverica u krvožednom naletu na sirotog protivnika...
Doduše, iskežene očnjake ne možete vidjeti zato jer je okrenut leđima
pa nije čudno da su se i dečki iz Velike Gorice - prepali :lol:

slika
The Only Way Is Up...rutinski
vjeverko

#54 Post Postao/la vjeverko »

Samo se vi zajebavajte sa mnom.

Nemate pojma koliko mi se neda.
Sav sam u skupljanju lješnjaka za zimu i razmišljanju o zimskom odmoru.

A to sam moral malo povući da se baš ne osramotimo jer zahladnilo je VUJA - GRUJA glumi jelena samo na ženske misli (tjera se) a SUPER-STAR (obrnuto od mlad) HUZY je bio spriječen očitati lekciju dečkima iz Gorice.

Čim nas vidite trojicu znajte da sam bezopasan.
ssaric

Nekom dani, nekom tjedni

#55 Post Postao/la ssaric »

Dren,
je li može neka informacija o neupisanoj tekmi iz drugog kola. Mi smo dobili žuti karton zbog kašnjenja u danima. Mislio sam da za tjedne ide bar crveni.
Dren

#56 Post Postao/la Dren »

1. Ne prejudiciraj. Niste dobili žuti. Niste dobili ni upozorenje.
2. Nervozu pripisujem vanjskim faktorima, pa ne zamjeram. Ali molim te ponašaj se pristojno, jer obzirom na se do sad napisano - način na koji je napisan ovaj post je čista provokacija.
3. "Neke informacije" o neupisanoj tekmi imaš na prošloj stranici kad je bilo i aktualno. Za sve novije informacije javim čim ih dobijem.
ssaric

#57 Post Postao/la ssaric »

Očito neki nisu pazili u osnovnoj na satu hrvatskog kad se učio "figurativan govor". Inače više volim vidjeti rezultat na stranici gdje se rezultat upisuje nego "skenirati" po forumu. Baš sam čudak. Sorry.
ssaric

#58 Post Postao/la ssaric »

Našao sam i navedeni citat o odgodama u nedogled. Pa u stilu Brod. Jr.-a, informacija da nema informacije i nije neka informacija.
Dren

#59 Post Postao/la Dren »

Čuj, nisam ti ja kriv što nisi pazio. :ne zna: No, drago mi je da si sad naučio neš novo. :s:

Za informaciju, pročitaj ponovo, ili pitaj nekog da ti objasni. Kako vidim, ostali su shvatili.
ssaric

#60 Post Postao/la ssaric »

Pa i nije nešto novo za naučit. Ljudi koji vode nešto, obično nisu na nivou da to rade bolje od onih koji ne mare za to. Svakodnevnica.
Odgovorite