SOKAZ forum
4. liga - LIGA ZVANA LJUBAV <3 - jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- agent_zero
4. liga - LIGA ZVANA LJUBAV <3 - jesen 2015.
Ne mogu više gledati kako se otvaraju teme za sve moguće lige, Guga i dtrnski već naveliko trkeljaju na svojim temama, a 4. liga zjapi prazna. Nadam se da će biti barem jednako aktivno kao protekle sezone, iako sumnjam, budući da je duša topica (mixer) sada ponosni drugoligaš i ne zamara se s ovako niskim ligama
Mi smo eto novi, mladi, neiskusni i nadobudni ovdje, ali nadam se da ćemo se nekako zadržati. Gledam sastav lige i moglo bi bit zahebano do bola
Ali da je drukčije ne bi valjalo 
Dogovorena je i tekma prvog kola s RIZ-om, pa ćemo vidjet gdje smo i šta smo. Živjeli
Dogovorena je i tekma prvog kola s RIZ-om, pa ćemo vidjet gdje smo i šta smo. Živjeli
Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup.
- Leteći Medvjedić
Njih dvojica nesmiju nis doma pricat pa si tu daju oduska
Sad ce pavic nadolazeca zvijezda upitnog ponasanja kad pije mineralnu i njegov bivsi najbolji prijatelj necu ga spominjati jer su tenzije vec poprilicne uskoro najavit kandidaturu za 3 ligu pa bute vidli kaje mrak kaje kmica Jel neko vidio ili cuo di je Tola
Sad ce pavic nadolazeca zvijezda upitnog ponasanja kad pije mineralnu i njegov bivsi najbolji prijatelj necu ga spominjati jer su tenzije vec poprilicne uskoro najavit kandidaturu za 3 ligu pa bute vidli kaje mrak kaje kmica Jel neko vidio ili cuo di je Tola
- agent_zero
Njih dvojica nesmiju nis doma pricat pa si tu daju oduska
Ođe voditelj.
Nemojte mi zabušavat.
šaljite skenove na mail, orginale samo kad vas pitam.
igrajte stolni, i šankovski, nemojte mi sramotit ligu
ajd sretno!
Nemojte mi zabušavat.
šaljite skenove na mail, orginale samo kad vas pitam.
igrajte stolni, i šankovski, nemojte mi sramotit ligu
ajd sretno!
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Ma mi smo usrali sva trojica. Pogotovo ja. Pavić i ja smo trebali dobiti Hochbergera. Međutim - moramo priznati i jednu drugu stvar koja je odigrala znatnu ulogu u ovom porazu a to je da je njihov stol u Ritmu dosta brzi nego nas stol u Jazbini i to nam je svima radilo problem. Kasnili smo na sve loptice koje su stvarno brzo dolazile do nas. Spinove smo teško štopali jer stol ne lovi gotovo nista. Sve je letilo preko stola, a loptica još ima niski odskok na takvom stolu.
Bili su oni bolji, ali ne toliko da nas namažu 7:3 i tako uvjerljivo.
Bili su oni bolji, ali ne toliko da nas namažu 7:3 i tako uvjerljivo.
btw; Pavić je osvojio "Ritmo" tak da bi njemu trebalo pasat igrat na tim stolovima.
Možda su malo drukčiji spinovi u nižim ligama
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)