Za danas u 18.00 h I.P.A. je najavila prijateljsku,pa čisto za vas kaj čitate forum a ne čitate oglasnu ploču - na znanje i ravnanje!
Jedan bu stol zauzet, a jedan ostaje za trening!
jeba vas tehnologija, kupite si televizor, a i oni stol za stolni nogomet bi trebali obnovi, a ni stolovi za pref nisu u najboljem stanju... mogli ste investirat u texas holdem stol
još će osvanut program na teve hstk jt max tv
doš'o bi to vidit, al strpit ću se dok ne bude na TeVe
Ajde može onda navečer, pošto ovi čokljavci igraju u 6, doći ću tamo oko 7 ipo.
Šta se čokljavog bekenda tiče, još nisan toliko napredova na toj strani tijela da bi moga imat bolji bekend, a u potpisu moran malo pofalit svoje učitelje, da se malo umisle.
No, s obzirom na obzir da je kolega Živko levat k'o i ja, a mi imamo naturalne predispozicije za fini bekend, bit će tu dosta rasprave oko živkova bekenda i forhenda!
A čovjek, hvala Bogu, ima dovoljno vremena da trenira i bit će to brzo, brzo.
p.s. za one koji bi eto mogli pomislit da je to uvreda, levat=ljevak u internom žargonu igrača koji se okupljaju na potezu Džamija-Sheraton, gdje i Živko zna navratit
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Danas treniram(pošto mi je Hrga vratil reket-napokon),a i gotova je priča s kamerama,vješalicama i sl.) pa ak ima neko za napucavanje male bijele,bit ću tam oko 18-18.30!
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!