20. liga proljeće 2011

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
vjekoslav

#561 Post Postao/la vjekoslav »

Kao što se vjerovatno svi primejetili Uriho izgubio 7:3 od bolje ekipe.
Skiram kapu ORI na borbenosti poštenju i naravno na gostoprimstvu.
dylan dog

#562 Post Postao/la dylan dog »

WaterDog je napisao/la:Snajper vs. BK element u petak 22.04. u 19h Arena Prečko
:D to će vam po statistici bit laka tekma. ne brinite se. pozdrav i vidimo se tad
55

#563 Post Postao/la 55 »

Opaaa... pa imamo i "Snajperista" na forumu, super! :yesss: :yesss: :yesss: Pa gdje si bio do sada!? Dobro, bolje ikad nego nikad... :top:
Tekma između vas i Bridža ne bi nikako trebala biti neizvjesna (nikad ne reci nikad), dođu li vam u punom sastavu, bit će vam jako teško... imaju dva izvrsna i dva dobra igrača, ali i jednog koji tek uči i sprema se za svoj prvi meč ove sezone! :zubo: Naprijed Gordane! :B:

Bridž je najozbiljniji favorit za osvajanje 20. lige, peti element im dahće za vratom... bit će još svašta!
Danas Intercapital gostuje kod Veluxa, jedva čekam početak tekme i već sam dobro svezao gaće, da ne bude :cekicem: :ne zna: :facepalm:
Dren

#564 Post Postao/la Dren »

Bome, stvari se kompliciraju na svim frontama!
Dakako, kao što smo predvidjeli poslije prve dvije utakmice, 5 element je opravdao ulogu favorita. Ove dvije pobjede su im osigurale drugo mjesto jer teško da mogu gubiti bodove do kraja sezone.
Mi još ih možemo ugroziti ali imamo puno teži raspored i očekujem ih na prvom mjestu a nas, velux, pohabane i intercapital u borbi za drugo i treće.

U sredini tablice još kompliciranije. Zagreb i uriho još uvijek mogu do 5og mjesta ali ni ostali nisu daleko i bit će to borba za sredinu tablice, do zadnje kapi krvi!

Što se tiće ispadanja i tu je fakat sve otvoreno...jedino snajper ima nezavidnu situaciju, no 4boda razlike između njih i "safe" zone nisu puno za zadnjih 5 kola.

Dosta zanimljivo i zabavno :D
Očekujem u slijedeća 2 kola rasplet što se tiće prvog mjesta, a vjerojatno i drugog i trećeg.

eto, poslije više od pola sezone tek sad postaje napeto. bravo momci :top:
55

#565 Post Postao/la 55 »

Hvala, Dren... nama su praktičnki presudna naredna dva kola, tj. Velux arhitekti i Pohabane gumice, frcat će sa svih strana! :rlaunch: Trebat će nam svima mirnoće i sreće da lijepo privedemo sezonu kraju, liga nam je totalno interesantna... Dren, pogledaj što je Bruno napravio u zadnjem kolu! (9. liga, Šlankeri) Prava je legenda! :s: :s: :s:
dylan dog

#566 Post Postao/la dylan dog »

55 je napisao/la:Opaaa... pa imamo i "Snajperista" na forumu, super! :yesss: :yesss: :yesss: Pa gdje si bio do sada!? Dobro, bolje ikad nego nikad... :top:
Tekma između vas i Bridža ne bi nikako trebala biti neizvjesna (nikad ne reci nikad), dođu li vam u punom sastavu, bit će vam jako teško... imaju dva izvrsna i dva dobra igrača, ali i jednog koji tek uči i sprema se za svoj prvi meč ove sezone! :zubo: Naprijed Gordane! :B:

Bridž je najozbiljniji favorit za osvajanje 20. lige, peti element im dahće za vratom... bit će još svašta!
Danas Intercapital gostuje kod Veluxa, jedva čekam početak tekme i već sam dobro svezao gaće, da ne bude :cekicem: :ne zna: :facepalm:
pa evo javio sam se mada nemam šta pametno za reć pošto smo tu gdje jesmo. mi smo tu zbog društa i bitno je sudjelovat. pozdrav i sretno dalje
Dren

#567 Post Postao/la Dren »

55 je napisao/la: Dren, pogledaj što je Bruno napravio u zadnjem kolu! (9. liga, Šlankeri) Prava je legenda! :s: :s: :s:
je, vidio sam. Ni seta da pokloni. :s: :s: :s: A tako ti je to kad se trenira sa stolnoteniskim nadama veteranske lige (za jedno 20 god :zubo: )
Dren

#568 Post Postao/la Dren »

opa!
velux - intercapital 4:6
nevidal 3
grk 2
miki 1
dovoljno za pobjedu :lux:

svaka čast momci!!!
Private_Driver

#569 Post Postao/la Private_Driver »

Dren je napisao/la:opa!
nevidal 3
grk 2
miki 1

svaka čast momci!!!
Moram priznati ovo me ohrabruje.
Make your move.
Pale
Kontakt:

#570 Post Postao/la Pale »

Čestitam intercapitalu na pobjedi :s:
Miki svaka čast na borbenosti :s:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
tuna25

#571 Post Postao/la tuna25 »

Dren je napisao/la:opa!
nevidal 3
grk 2
miki 1

svaka čast momci!!!
bravisssimoooo
55

#572 Post Postao/la 55 »

Ikota je napisao/la:Čestitam intercapitalu na pobjedi :s:
Miki svaka čast na borbenosti :s:
Heh, dobri moj Ikota, ne samo na borbenosti... mene je Drvar prebio, Danielu je zadao najviše muke (6:6 u četvrtom setu) od sve trojice, a Miki je visio 6:10 u petom setu, iako je odlično igrao... :s: :s: :s: Izvukao je peti set i dobio živi meč za 5:3, prije toga ja Bojčića isto u pet setova za 4:3... totalna drama! :znoj: :znoj: :znoj:
Onda je Daniel dobio rutinirano gospodina Petričevića 3:0 i to je bilo 6:3... :yesss: :yesss: :yesss:
Kron i ja smo razbijeni u parovima od Drvara (opet me je razvalio... :cursing: ) i Bojčića... :cekicem:

Inače, ljudi su divni i maksimalno društveni i pristojni... pokušat ću dogovoriti kakav trening i roštilj s njima! :pingic: :hrana:

Svaka im čast, dragom Bogu hvala što smo uspjeli odnijeti bodove! Daniel sve to riješi tako rutinirano... :clint:
tuna25

#573 Post Postao/la tuna25 »

Dren je napisao/la:Bome, stvari se kompliciraju na svim frontama!
Dakako, kao što smo predvidjeli poslije prve dvije utakmice, 5 element je opravdao ulogu favorita. Ove dvije pobjede su im osigurale drugo mjesto jer teško da mogu gubiti bodove do kraja sezone.
Mi još ih možemo ugroziti ali imamo puno teži raspored i očekujem ih na prvom mjestu a nas, velux, pohabane i intercapital u borbi za drugo i treće.

U sredini tablice još kompliciranije. Zagreb i uriho još uvijek mogu do 5og mjesta ali ni ostali nisu daleko i bit će to borba za sredinu tablice, do zadnje kapi krvi!

Što se tiće ispadanja i tu je fakat sve otvoreno...jedino snajper ima nezavidnu situaciju, no 4boda razlike između njih i "safe" zone nisu puno za zadnjih 5 kola.

Dosta zanimljivo i zabavno :D
Očekujem u slijedeća 2 kola rasplet što se tiće prvog mjesta, a vjerojatno i drugog i trećeg.

eto, poslije više od pola sezone tek sad postaje napeto. bravo momci :top:
BOME SI TO LIPO ISKOMENTIRA.. :B: :B: :B:
tuna25

#574 Post Postao/la tuna25 »

55 je napisao/la:Heh, prognoze su uvijek nezahvalne, no pogađam ih dosta dobro (kao što sam danas pogodio pobjedu petog elementa protiv veluxa) :mirko:
Mislim da će biti 5:5 između KoMIŽe i STK Zagreb, makar je mišljenje kao i dupe, svatko ga ima... :rofl: :rofl: :rofl:
Čivić igra sve bolje, Palička isto tako, a Harmić me ponajviše iznenadio igrom, dosta je bolji nego prošle godine! :banana:
Dečki iz STK Zagreb igraju super i značajno su napredovali od prošle sezone, istina je da su prošle godine napucali KoMIŽu, ali vjerujem da se radilo o nesmotrenom podcjenjivanju, koje se sasvim sigurno neće ponoviti... :nono: :nono:
Sretno jednima i drugima, mi smo gosti kod Veluxa u srijedu u 19:00! Bit će vatreno do totala! :rlaunch:
JA SAM SAMO 2PROMASIO ZA SADA JER SAM OCEKIVAO SVIH 10POBJEDA,,BEZ NERJESENIH.. :B: :B: :B:
55

#575 Post Postao/la 55 »

Tuna, hvala na komplimentima... stvarno si pravi motivator! :s: :s: :s: Odigrao sam dobro protiv Petričevića i Bojčića, nabili su mi puno prasica... :mad: , ali prvi meč sam igrao kao da me nije ni bilo... :confused: :confused: :confused:
tuna25

#576 Post Postao/la tuna25 »

55 je napisao/la:Tuna, hvala na komplimentima... stvarno si pravi motivator! :s: :s: :s: Odigrao sam dobro protiv Petričevića i Bojčića, nabili su mi puno prasica... :mad: , ali prvi meč sam igrao kao da me nije ni bilo... :confused: :confused: :confused:
NEBIH REKO MOTIVATOR, VISE KUZITELJ IGRE,,GLE I SAM ZNAS DA JE TESKO 3DOBIT UVJEK JE PRISUTAN PRITISAK :azdaja:
ZNAS DA NAM FALI TRECI RAZBIJAC
55

#577 Post Postao/la 55 »

Da, jako je teško raditi po tri pobjede na meču, posebno protiv dobrih ekipa, jednostavno postoji velika mogućnost da će netko od te trojice odigrati bolje od tebe i eto ti ga sad! :cry:
Ali dok mi imamo Daniela (pravi ninja), sve je to toliko lakše... još nam svima fali dosta SOKAZ-ovskog iskustva i ponešto igračkog umijeća da budemo bolji igrači! :headbang:
Jučer, nakon što me je gospodin Drvar :cekicem: , svejedno sam bio potpuno miran i pun samopouzdanja, a onda me je krenula i igra, i to stvarno dobro! Iako sam grdo izgubio prvi meč, nisam igrao bez muda, jednostavno nisam se snašao s njegovom servom, ali i pogađanje mi je bilo malo jadno i tako je i završilo - jadno! :?: :misli: :tuzni:
No, nakon meča smo sva četvorica malo to i proslavili, ipak je to velika pobjeda, te smo kao pravi Intercapitalovci otišli na nekoliko :pivo: i :frajer: , a kada je došlo do :drunk: , lijepo smo se :w: i otišli doma na :zzz:
Slijedeći tjedan možda i rješavamo status u ligi za ovu sezonu, igramo protiv Pohabanih gumica! :top: :top:
wolf
Kontakt:

#578 Post Postao/la wolf »

Bravo Kapitalci , bome rehabilitant vam donio pobjedu :top: naravno uz vašu malu pomoć :rofl: :top: :zubo:
55

#579 Post Postao/la 55 »

wolf je napisao/la:Bravo Kapitalci , bome rehabilitant vam donio pobjedu :top: naravno uz vašu malu pomoć :rofl: :top: :zubo:
Krešo, kažeš ti rehabilitant... iako je još uvijek :gips: ipak je on naš kapetan, KAPETAN MIKI!!! :s: :s: :s:
WaterDog

#580 Post Postao/la WaterDog »

čestitke intercapitalu :top: pokazali su nam način :cheer: :cheer:
Odgovorite