SOKAZ forum
20. liga proljeće 2011
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
ja bih se ovo usudio tek reći nakon susreta s Pohabanim gumicamaDren je napisao/la:No, to je sve kako bi dalmatinci rekli, pila naopako. S ovom pobjedom protiv Veluxa mi smo sada glavni favoriti za prvo mjesto, bez obzira kako se mi osjećali u toj ulozi
mi ko da najbolje dajemo od sebe kad u susret ne ulazimo kao favoriti
jer sve utakmice u kojima smo bili favoriti smo jedva izvlačili 6:4 zadnji primjer je snajper
tako da protiv Pohabanih određujemo svoju sudbinu, za pobjedu ćemo se stvarno morati jako namučiti, jer ipak oni imaju 3 igraća u top 20 lige
WaterDog je napisao/la:igra se u spokom centru v.b.Ikota je napisao/la:Dobro,... pa gdje se igra u centru V. B. ili u školi ili u gimnaziji?
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Pozdrav, draga djeco!
Još jedan pogodak u prognozi, upravo sam se vratio s meča Petog elementa i Dr. Ante Starčević-1000, Peti element je dobio 8:2, ova pseta od Tune i Škrebe su dobili sve, Pažek je dvije tijesno izgubio i jednu dobio, parove su dobili Pažek i Škreba!
Peti element i dalje gazi... imaju sreću što više neće igrati protiv nas!
U prognozi ću fulat Oru i STK Zagreb, ipak će igrati i Plišić... bit će ipak 5:5 ili 6:4 za Oru!

Peti element i dalje gazi... imaju sreću što više neće igrati protiv nas!
tuna25 je napisao/la:izgubio bi znam..Dren je napisao/la:a mi imamo sreću što ne igramo protiv njih
Mada neznam kako bi se Tuna proveo protiv mene i čanadija sad![]()
Inače info za borce za prve 3 pozicije, tj. za Intercapital.;
Dečki ne brinite KoMIŽa ide na sve tri pobjede do kraja, tak da će Vam i ovaj put naša igra pomoći oko osvajanja pehara
Jesen sa slabom igrom na kraju, a proljeće sa dobrom, nadam se
U svakom slučaju čestitke na pobjedi i još jednom skidam kapu Mikiju na lavovskoj borbi
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
POZDRAV!
Ma super je igrat s vama! To je sve kaj mogu reč. Samo mogu poželjet da budemo još jednom u nekoj sezoni s ovako prijateljski raspoloženim ekipama. Meni je glavno da napredujem, a rezultati su manje bitni i kakvi god bili, ja ću davat sve od sebe u svakom slijedećem meču. Pozdrav svima!
)
Re: POZDRAV!
Nadam se da će mo se nači još koju sezonu.nedihgu je napisao/la:Ma super je igrat s vama! To je sve kaj mogu reč. Samo mogu poželjet da budemo još jednom u nekoj sezoni s ovako prijateljski raspoloženim ekipama. Meni je glavno da napredujem, a rezultati su manje bitni i kakvi god bili, ja ću davat sve od sebe u svakom slijedećem meču. Pozdrav svima!)
Volio bi protiv Vas odigrati neki revanš, a Briđevce i Intercapital da ne spominjem
URIHO i Zagreb sljedeći put
Sljedeće kolo igramo sa Veluxom u srijedu u 18 i 30h .
Kad Vi ostali igrate?
Dali su i za kad dogovorene ove odgođene utakmice 8.-og kola?
Kad Vi ostali igrate?
Dali su i za kad dogovorene ove odgođene utakmice 8.-og kola?
- Private_Driver
Frano, favoriti ste u oba meča, no dođe li Ora u sastavu Bertol, Petljak, Šepl dobro držite gaće!Private_Driver je napisao/la:Snajper-STK Zagreb Arena Prečko 20.00 h, STK Zagreb-ORA( zaostala tekma) četvrtak 19.00h dom sportova. Uz nužan respekt i sigurnost u dobru borbu, sve manje od 6 bodova smatramo neuspjehom. Sretno svima
Intercapital gostuje kod Dr. Ante Starčevića-1000 u srijedu u 19:00, sretno svima u ovom kolu, neka nas zaobiđu ozljede!
- Private_Driver
Ikota-utorak, zaboravih to napisati. . . . Heh znam da jesmo, makar u takvim okolnostima ne igramo dobro, radije sam autsajder
Ovaj tjedan shvacamo kao ugrijavanje za slijedeca 2, bez uvrede ikome, jer ako netko misli da smo zadovoljni s bilo cim osim svih pobjeda, vara se hehe
Ni protiv Veluxa i Gumica nam nije u planu lako pasti 
Make your move.
- Private_Driver
Znam znam, postujemo svakoga, nikog se ne bojimoIkota je napisao/la:Frano veliš zagrijavanje,... pazite samo da ne izgorite
Make your move.
Da imaš prav.
Recimo ja sam izgubil i od Drena i od Čanadija, a poslije tog meća sam bio jaaaako zadovoljan. Bez obzira na sve tri izgubljene osječal sam zadovoljstvo jer sam odigral dobro. I to je na kraju najbitnije. Dat sve od sebe i ako se još potrefi i dobra igra nema ljepšeg osječaja na kraju, bez obzira na rezultat
Recimo ja sam izgubil i od Drena i od Čanadija, a poslije tog meća sam bio jaaaako zadovoljan. Bez obzira na sve tri izgubljene osječal sam zadovoljstvo jer sam odigral dobro. I to je na kraju najbitnije. Dat sve od sebe i ako se još potrefi i dobra igra nema ljepšeg osječaja na kraju, bez obzira na rezultat