SOKAZ forum
3.liga prolječe 2011
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
i stvarno je letio najlosiji cokljavac van zadnju partiju (ja
) i kapetan je obavio sto je trebao. al najvece pohvale kamenom i pogotovo ib-u koji je cak i lovrica polovio, bilo ga je na sve strane ma milina od meca za gledati!
na kraju smo ih cak i u paru scokljali za konacnih 7:3. svaka cast decki, ja sam bio za nista ali ostatak ekipe je majstorski odigrao.
na kraju smo ih cak i u paru scokljali za konacnih 7:3. svaka cast decki, ja sam bio za nista ali ostatak ekipe je majstorski odigrao.
Ni minut mi ne daš da popravim 
(skužio sam kad sam vidio da je na sažetku lige bolji od mene
:srki:)
Anyway, moje zahvale idu vjekki na gaćama* jer bi bez njegove posudbe morao gologuz za stol. Što bi kod protivnika vjerojatno izazvalo isti efekt u terminima rezultata mojih mečeva.

Sori Vjeko ako sam ih proširio i rastego
(od iza, jel
) pa ćeš sad hodat ko Briđet Đouns po dvoranama. 
Dećki moji krojaćki i naši vijerni navijaći
(<-- textilci i brnas), imate me za bilo koji trening da naučite igrat na tu čokljavu gumu (dok je još imam na reketu
) i da vas više nikakav travaroš ikad ne dobije. Osim mene. I Mirkeca ajde 
I na kraju, naš plan da imamo najviše uigranih parova u ekipi se polako pretvara u realnost!
potvrđujući tezu da se dva čokljavca uvijek lako dogovore 
*kad kažem gaće mislim na hlače
(skužio sam kad sam vidio da je na sažetku lige bolji od mene
Anyway, moje zahvale idu vjekki na gaćama* jer bi bez njegove posudbe morao gologuz za stol. Što bi kod protivnika vjerojatno izazvalo isti efekt u terminima rezultata mojih mečeva.
Sori Vjeko ako sam ih proširio i rastego
Dećki moji krojaćki i naši vijerni navijaći
I na kraju, naš plan da imamo najviše uigranih parova u ekipi se polako pretvara u realnost!
*kad kažem gaće mislim na hlače
Još će od ovih Utrina postat respektrabilna momčad
IB -
za pobjedu nad Lovrićem , al priznaj da ti je prije meča Brki sigurno dao par korisnih savjeta
Veš i bez treninga
neda Hrgi do pobjede
kad ima te zahebane soft lob udarce
Tonči zaspao na lovorikama od prošle tekme
možda su ga iscrpile prošlotjedne "groupies"
Kameni standardno zaheban
, vidim i da se protiv Igora dobro držao
, trebal si ga malo više sprovocirat , znaš da to tebi dobro ide
Brkijev najbolji učenik
P.S. ako ste primjetili višak ovih smajlića
to odražava moje trenutačno fizičko stanje
čak razmišljam o promjeni nicka u Hitchiker
)
IB -
Veš i bez treninga
Tonči zaspao na lovorikama od prošle tekme
Kameni standardno zaheban
Brkijev najbolji učenik
P.S. ako ste primjetili višak ovih smajlića
ib je napisao/la:Ni minut mi ne daš da popravim
(skužio sam kad sam vidio da je na sažetku lige bolji od mene:srki:)
Nemoj reč da se ostavljaš trave?ib je napisao/la: Dećki moji krojaćki i naši vijerni navijaći(<-- textilci i brnas), imate me za bilo koji trening da naučite igrat na tu čokljavu gumu (dok je još imam na reketu
) i da vas više nikakav travaroš ikad ne dobije. Osim mene. I Mirkeca ajde
Ajd nemooooj
Washo is back!!!
Nisam bio na netu, imao sam ispite, i gle što se sve događalo, bućo i huberica poludili, pišu po svim forumima, još malo pa će zakupiti i forum prostor 22.lige, i ženske naravno!!!
Čestitke Utrinaši, Brnas mi je rekao da mu ništa nije važno ove sezone, osim da vas pobijedi, mislim da je sada odahnuo, jer mu sad više ništa ne mora biti važno
! Što se tiče onoga zapisnika, Bilić je igrao protiv Stepana, i Stepan ga je pošteno dobio, sudio je neki mali tamo što ga Bilić trenira i on je sve pisao, ja nisam ni vidio zapisnik, ali ja i Ladović nismo igrali s Bilićem, jer je istegnuo leđa u meču sa Stepanom! A zašto su oni to tako ostavili, i zašto nisu maknuli Bilića iz ostala dva meča, nemam pojma, ali znam da imam pozitivan skor s njime, što bi big dedi za sve sokaz mečeve rekao: " Pa to je skroz realno" hehe

Čestitke Utrinaši, Brnas mi je rekao da mu ništa nije važno ove sezone, osim da vas pobijedi, mislim da je sada odahnuo, jer mu sad više ništa ne mora biti važno