SOKAZ forum
11. liga proljeće 2019. Protuletje
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Mene bi zanimalo po kojim je to kriterijima za voditelja lige odabran baš taj simpatični, dragi, blagoglagoljivi, postariji gospodin Zlatan Ćurić iz ekipe Elektronika SD, a koji izgleda da i nije sasvim upućen u dešavanja na ovom Forumu?
E MOJ SAŠA
JEL TO PUCA LJUBAV VAŠA ?
K'O ŠTO REKOH-NE POREKOH
ZA PLASMAN SMO SAMI KRIVI,
MOJE RIJEČI NE ISKRIVI !
JAL U MENI NE POSTOJI
A TI SAŠA SEBE ZBROJI !
JEL TO PUCA LJUBAV VAŠA ?
K'O ŠTO REKOH-NE POREKOH
ZA PLASMAN SMO SAMI KRIVI,
MOJE RIJEČI NE ISKRIVI !
JAL U MENI NE POSTOJI
A TI SAŠA SEBE ZBROJI !
Još bih dodao da tog gospodina Zlatana Ćurića, iz moje lige, voditelja ove lige, ne bih nikada, ama baš nikada, niti u snu, predložio za voditelja bilo koje lige, jer mislim da čovjek, koliko sam ga ja upoznao, za to jednostavno nije sposoban.
Ne iskrivih riječi tvoje,
Nego ti moje,
Čemu slova velika,
Nepotrebnog oblika,
Oduvijek smo si dobri
A sad ti prozbori!
Nego ti moje,
Čemu slova velika,
Nepotrebnog oblika,
Oduvijek smo si dobri
A sad ti prozbori!
Let the force be with you
ŠTO TO VIDE OČI MOJE ?
DA ISKRIVIH RIJEČI TVOJE ?
E MOJ SAŠA, RECI KOJE ?
TI SI DOBRO SKRENO S TEME,
KOJA DIRA U PROBLEME.
NAMJEŠTALJKE I INTRIGE
POČISTIT IZ SVAKE LIGE !
DAL JE KRIV TKO LJUDE VARA
ILI TKO TO PROGOVARA ?
AK' PO PRAVU SVI SMO ISTI
NEKA TA STVAR SE RAŠČISTI !
AK 'JE HTIJENJA,MALO VOLJE,
DA NAM SUTRA BUDE BOLJE.
DA NE BUDE NI DRUGIMA
"DRŽI JEZIK ZA ZUBIMA" !
DA ISKRIVIH RIJEČI TVOJE ?
E MOJ SAŠA, RECI KOJE ?
TI SI DOBRO SKRENO S TEME,
KOJA DIRA U PROBLEME.
NAMJEŠTALJKE I INTRIGE
POČISTIT IZ SVAKE LIGE !
DAL JE KRIV TKO LJUDE VARA
ILI TKO TO PROGOVARA ?
AK' PO PRAVU SVI SMO ISTI
NEKA TA STVAR SE RAŠČISTI !
AK 'JE HTIJENJA,MALO VOLJE,
DA NAM SUTRA BUDE BOLJE.
DA NE BUDE NI DRUGIMA
"DRŽI JEZIK ZA ZUBIMA" !
Saša "Također bilo bi dobro da nam voditelj lige kaže da li je Knežijanac kažnjen ili nije zbog predaje u zadnjem kolu jer se nisu mogli skupiti. Vjerujem kako je to istina, ali bih volio znati objašnjenje jer ih ima 4 u ekipi a predali su meč u zadnjem kolu."
Osvrnuo bih se samo na ovaj dio o ekipi Knežijanec i predaji utakmice:
Ekipa Knežijanec nije i vjerojatno neće biti kažnjena zbog predaje utakmice jer su napravili sve po pravilima: Obavijestili su referenta, usmeno i pismeno referentu i voditelju lige objasnili da im je 1 igrač u bolnici a dvojica na putu i nisu u mogućnosti odigrati utakmicu u tom tjednu.
Kako odgodu nisu dobili, morali su predati utakmicu i ne vidim niti jedan razlog zašto bi trebali biti i dodatno kažnjeni.
Osvrnuo bih se samo na ovaj dio o ekipi Knežijanec i predaji utakmice:
Ekipa Knežijanec nije i vjerojatno neće biti kažnjena zbog predaje utakmice jer su napravili sve po pravilima: Obavijestili su referenta, usmeno i pismeno referentu i voditelju lige objasnili da im je 1 igrač u bolnici a dvojica na putu i nisu u mogućnosti odigrati utakmicu u tom tjednu.
Kako odgodu nisu dobili, morali su predati utakmicu i ne vidim niti jedan razlog zašto bi trebali biti i dodatno kažnjeni.
Pozdrav svima.
Ja sam Ivan iz ekipe Pešćenica III i prije nekih sat-dva kolega mi je javio da nas se optužuje za namještanje utakmice?!
Sad sam pročitao cijelu prepisku oko toga i trenutno za gospodu iz Početnika (Damir) i Mađerića (Cvrtila) imam riječi koje su primjerenije "balkanskoj krčmi", a ne forumu.
Ipak, dečki, kako vas nije stid! Iznositi takve stvari iz, pitaj Boga kojeg razloga, ispod je svake razine!
Znam da postoji dosta ekipa koje se dogovaraju oko tekmi, nažalost i nama su nuđeni svakakvi dogovori, ali nikada nismo pristali na takvo nešto. Pobogu, ovo je 11. liga nekakvog nazovi županijskog natjecanja, a ne nogometna liga prvaka, pa da nam životi ovise o pobjedi ili porazu!
Neš ti drame hoćemo li ispasti jednu ili dvije lige...
Jedni razlog zbog kojeg smo počeli igrati pingač i sudjelovati u Sokazu jest da se dobro zabavimo. Mislim da to većina ekipa i vidi jer 90ak% njih smo kao domaćini častili, što cugom, što nekakvom klopom. A to bi Cvrtila najbolje mogao znati. Jer pored toga što se u nekim mečevima prilično bahato ponašao na terenu, ipak smo na kraju častili pizzom i cugom.
Gospodo draga, mi ćemo se opet sresti i igrati i kako da sad uživamo u pingaču nakon ovakvih postova?
Moja poruka vam je da više uživate u pingaču, budete skromni u porazu i veliki u pobjedi, a ovakve optužbe ostavite za profesionalce koji su cijeli život dali za sport i žive od toga.
Uživajte i odmorite se preko ljeta.
Pozdrav
Ja sam Ivan iz ekipe Pešćenica III i prije nekih sat-dva kolega mi je javio da nas se optužuje za namještanje utakmice?!
Sad sam pročitao cijelu prepisku oko toga i trenutno za gospodu iz Početnika (Damir) i Mađerića (Cvrtila) imam riječi koje su primjerenije "balkanskoj krčmi", a ne forumu.
Ipak, dečki, kako vas nije stid! Iznositi takve stvari iz, pitaj Boga kojeg razloga, ispod je svake razine!
Znam da postoji dosta ekipa koje se dogovaraju oko tekmi, nažalost i nama su nuđeni svakakvi dogovori, ali nikada nismo pristali na takvo nešto. Pobogu, ovo je 11. liga nekakvog nazovi županijskog natjecanja, a ne nogometna liga prvaka, pa da nam životi ovise o pobjedi ili porazu!
Neš ti drame hoćemo li ispasti jednu ili dvije lige...
Jedni razlog zbog kojeg smo počeli igrati pingač i sudjelovati u Sokazu jest da se dobro zabavimo. Mislim da to većina ekipa i vidi jer 90ak% njih smo kao domaćini častili, što cugom, što nekakvom klopom. A to bi Cvrtila najbolje mogao znati. Jer pored toga što se u nekim mečevima prilično bahato ponašao na terenu, ipak smo na kraju častili pizzom i cugom.
Gospodo draga, mi ćemo se opet sresti i igrati i kako da sad uživamo u pingaču nakon ovakvih postova?
Moja poruka vam je da više uživate u pingaču, budete skromni u porazu i veliki u pobjedi, a ovakve optužbe ostavite za profesionalce koji su cijeli život dali za sport i žive od toga.
Uživajte i odmorite se preko ljeta.
Pozdrav