14. liga proljeće 2009

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
wolf
Kontakt:

#81 Post Postao/la wolf »

E sad , sve je to u redu ovisi o ljudima dal će se naneki način revanširat ak im izađeš u susret i kreneš na put u nepoznato :vozi: al kak tam dismr ko u :poop: to baš i nije za sportske aktivnosti . Znam da to dečki nisu sami napravili al trebali su to nekak dezinficirat , pa ima ih tam nekoliko ekipa :confused:
Jopi

#82 Post Postao/la Jopi »

A bunili su se na naš prostor, jedan od mnogobrojnih komentara je bio:

"Sad moramo izmišljat ping pong"
Dario

#83 Post Postao/la Dario »

kb je napisao/la:E sad , sve je to u redu ovisi o ljudima dal će se naneki način revanširat ak im izađeš u susret i kreneš na put u nepoznato :vozi: al kak tam dismr ko u :poop: to baš i nije za sportske aktivnosti . Znam da to dečki nisu sami napravili al trebali su to nekak dezinficirat , pa ima ih tam nekoliko ekipa :confused:
Moram stati u obranu Sloge kaj se tice stanja u dvorani, jer u zadnje vreijeme imam uzasnih problema sa klincima, u zadnjih 2-3 tjedna su nekoliko puta provalili unutra i napravili totalni haos tako da se jos sve nije stiglo provjetrati, a kaj se tice cuge poslje tekme u to se necu mjesati jer se ne radi o mojoj ekipi.
Brod jr.

#84 Post Postao/la Brod jr. »

Luftbremzeru!!!

Ald javi kad i gdje igrate zadnje kolo da dođemo pridonjet meču uz grlatu podršku! ;)

Ipak se tu radi o opstanku!!! :top:
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
wolf
Kontakt:

#85 Post Postao/la wolf »

Brod jr. je napisao/la:Luftbremzeru!!!

Ald javi kad i gdje igrate zadnje kolo da dođemo pridonjet meču uz grlatu podršku! ;)

Ipak se tu radi o opstanku!!! :top:
Da si češće na treningu :pingic: i da čitaš s ploče :azdaja: sve bi znao :D

Isto kad i vi samo u 17h-ova . Dođi loma ranije . Veselimo se svakoj podršci :trio: , a i trebaće nam , ziher
wolf
Kontakt:

#86 Post Postao/la wolf »

Dario je napisao/la:
kb je napisao/la:E sad , sve je to u redu ovisi o ljudima dal će se naneki način revanširat ak im izađeš u susret i kreneš na put u nepoznato :vozi: al kak tam dismr ko u :poop: to baš i nije za sportske aktivnosti . Znam da to dečki nisu sami napravili al trebali su to nekak dezinficirat , pa ima ih tam nekoliko ekipa :confused:
Moram stati u obranu Sloge kaj se tice stanja u dvorani, jer u zadnje vreijeme imam uzasnih problema sa klincima, u zadnjih 2-3 tjedna su nekoliko puta provalili unutra i napravili totalni haos tako da se jos sve nije stiglo provjetrati, a kaj se tice cuge poslje tekme u to se necu mjesati jer se ne radi o mojoj ekipi.
Molim da se moja zapažanja shvate kao konstruktivna kritika a ne prigovaranje :)
Dario

#87 Post Postao/la Dario »

kb je napisao/la:
Dario je napisao/la:
Molim da se moja zapažanja shvate kao konstruktivna kritika a ne prigovaranje :)
Ma to sve stoji sta si napisao i meni se smuci kada dodem na trening i kada me ošine onaj smrad, ali problem je u tome kaj najvjerojatnij imamo taj prostor jos do kraja mjeseca i ta zgrada bi se trebala rusiti, tako da se nikome sada neda to detaljno cistiti kada ce se uskoro rusiti.
alf

#88 Post Postao/la alf »

Cestitke kb-u i ekipi na vjerojatno izborenom opstanku!!
rm -rf /bin/laden
wolf
Kontakt:

#89 Post Postao/la wolf »

danke , danke :fulir:

i vama :five: na vjerojatno 4. poziciji :top:
dundo bumbo

#90 Post Postao/la dundo bumbo »

Nadam se samo da vam za opstanak neće biti nužna pobjeda Cestodoma u zadnjem kolu protiv Omnija, jer su dva njihova igrača (Hodžić i Tkalčić) na službenom putu, tako da će igrati oslabljeni.
wolf
Kontakt:

#91 Post Postao/la wolf »

jere je napisao/la:Nadam se samo da vam za opstanak neće biti nužna pobjeda Cestodoma u zadnjem kolu protiv Omnija, jer su dva njihova igrača (Hodžić i Tkalčić) na službenom putu, tako da će igrati oslabljeni.
Znači nameštaljka a ? :D :zubo: nema veze , u 15. nas čeka Pešća ... bit će tuluma :zivili: i dobrog :pingic: a i Kak nam je Kemo pokazal lakše je iz 15.lige u 13. nego iz 14. :yesss:
Jopi

#92 Post Postao/la Jopi »

Pridružujem se čestitkama na zasluženom opstanku!
Jopi

#93 Post Postao/la Jopi »

:clint: :)
alf

#94 Post Postao/la alf »

Jopi je napisao/la::clint: :)
Evo da i na ovaj nacin cestitam mojim suigracima na sinocnjoj pobjedi :s: :clint: :clint:
Full mi je zao sto nisam mogao dati barem gromoglasnu podrsku (ako ne vec i koji set / mec uzet) :cry:

Veceras idemo konacno odigrati i sa Podsusedskim doljem pa onda poslije malo proslavit!! :cheer: :cheer: :potrckanko: :pivo:
rm -rf /bin/laden
wolf
Kontakt:

#95 Post Postao/la wolf »

stvarno :rlaunch: svaka čast operatori :top:
wolf
Kontakt:

#96 Post Postao/la wolf »

alf je napisao/la:Cestitke kb-u i ekipi na vjerojatno izborenom opstanku!!
Nažalost ipak je sve ostalo na vjerojatno , odosmo mi u 15.-u :cry:
Samo se nadam da se nije isto dogodilo i Pešči :nene: jer onda smo
opet v riti :zubo:
alf

#97 Post Postao/la alf »

Da, steta sto su se dogodila neka iznenadjenja koja su vas bacila ispod crte.

Nase 4. mjesto sad isto ovisi o drugom rezultatu (SC-tehnicari) pa zeljno iscekujemo da netko upise rezultat!!

Pozdrav svim ekipama 14. lige! Bilo je odlicnih meceva!
rm -rf /bin/laden
Jopi

#98 Post Postao/la Jopi »

Ne mogu vjerovat da ste ispali, baš mi je žao, zaslužili ste (barem) opstanak. Mogli bi dogovorit neki friendly za vikend. Noga mi je ozdravila :)
wolf
Kontakt:

#99 Post Postao/la wolf »

Jopi je napisao/la:Ne mogu vjerovat da ste ispali, baš mi je žao, zaslužili ste (barem) opstanak. Mogli bi dogovorit neki friendly za vikend. Noga mi je ozdravila :)
Čemu čekat vikend :zubo: , samo reci kad ti odgovara :top:
alf

#100 Post Postao/la alf »

Završila je sezona, svi rezultati su poznati.
Mi prezadovoljni s rezultatom na kraju, pogotovo kako smo loše krenuli. Shvatili su suigrači (Clint I :clint: i Clint II :clint: (po score-u se zna tko je prvi, a tko drugi :B: ) ) da više ne može tako pa su se počeli natjecat za score. To je donijelo niz pobjeda te na kraju i vrlo dobro četvrto mjesto (zahvaljujući pobjedi SC-a nad tehničarima :s:) i veliku nadu u prolazak dalje.

Sezona je bila vrlo uzbudljiva i ne sumnjamo da će takva biti i sljedeća!!
rm -rf /bin/laden
Odgovorite