SOKAZ forum
Zaprešić, 20.3.2010.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Zaprešić, 20.3.2010.
evo, koga zanima, znam neke rezultate...
pobjednik do 40g, moja malenkost, haha( pa nebi otvorio post inace:-)
do 50, Radovan Kavur...
do 60, Nikica Domjan...
i parove su osvojili Tadic i Babic
od detalja neznam puno osim za svoju kategoriju.
Zrinski je pocistio zdrijeb i dobio Ozvacica u cetvrtfinalu i Tadica u polufinalu, a s druge strane je u cetvrtfinalu Vesligaj izbubio (srecom po mene
) od jednog decka kojem se sad nikak nemrem sjetit ime, Ves, pomozi, tako da sam imao otvoren put do finala
Brodovi, pazite se, dolazim u formu
pobjednik do 40g, moja malenkost, haha( pa nebi otvorio post inace:-)
do 50, Radovan Kavur...
do 60, Nikica Domjan...
i parove su osvojili Tadic i Babic
od detalja neznam puno osim za svoju kategoriju.
Zrinski je pocistio zdrijeb i dobio Ozvacica u cetvrtfinalu i Tadica u polufinalu, a s druge strane je u cetvrtfinalu Vesligaj izbubio (srecom po mene
Brodovi, pazite se, dolazim u formu
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
- masterinsider
- Kontakt:
Re: Zaprešić, 20.3.2010.
Iceman je napisao/la:Vesligaj izbubio (srecom po mene) od jednog decka kojem se sad nikak nemrem sjetit ime,
Goran Pribićević iz Zaprešića ekipa INKER IV 10. liga SOKAZA, znam jer je i mene nabio
-
supermenica
Re: Zaprešić, 20.3.2010.
znači nije mesina baš preteško pala ... nekima je i teže ....Iceman je napisao/la: pobjednik do 40g, moja malenkost, haha( pa nebi otvorio post inace:-)
Čestitke ICEMAN-u (ovi kapsi su da ga naživciram)!!!!!
sad više nisi šljuka pa nebuš mogo u Pešću, a dolaze Miki i Žir
a i svim ostalim osvajačima
Nemre mi bit draže nego ovak kad ICE mazne turnir...
Ovo je samo pokazatelj da treba nekog malo naložit
da bi on počeo ostvarivat prave rezultate!!!
A što se našeg međusobnog ogleda tiče...drage volje al mislim da trebam ipak još malo trenirat prije tog ledenog zalogaja!!!
Bravo ice,plaćaš cugu za to!!!
Ovo je samo pokazatelj da treba nekog malo naložit
A što se našeg međusobnog ogleda tiče...drage volje al mislim da trebam ipak još malo trenirat prije tog ledenog zalogaja!!!
Bravo ice,plaćaš cugu za to!!!
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
hahaha, fala svima 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Čestitke Icemanu!!!
Vidim da se Iceman pak osvećivao u Zaprešiću!!!
Pridružujem se čestitkama ICE-u!!!

Pridružujem se čestitkama ICE-u!!!