SOKAZ forum
garden mall pingač-subota 27.3.2010.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
garden mall pingač-subota 27.3.2010.
http://www.gardenmall.hr/ još si pogledajte na glavnoj str. gdje piše događaji,pa kad uđete u događaje imate najave pa u to još uđite i to je to.ko nije još bio i nezna gdje se nalazi da kažem da je u Dubravi u Oporovečkoj
dosli, vidjeli, stol otisao u utrine
1. mjesto: danijel vesligaj
2. mjesto: zvonko milkovic
3. mjesto: bojan sadzak
4. mjesto: vice rukavina
mrezice su bile labave i cca 2cm nize od propisa, pod se sklizao ko led, igralo se na 2 dobivena seta. s druge strane prijava je kostala nula kuna a svih 30 sudionika je dobilo vrecice s poklonima.
nagrade za prva 4 mjesta je urucila tamara boros koja je prebacila i par loptica sa osvajacem turnira. kad mu je vidjela bekend gumu reakcija je bila
pa vjerojatno zato nije htjela igrati set 
1. mjesto: danijel vesligaj
2. mjesto: zvonko milkovic
3. mjesto: bojan sadzak
4. mjesto: vice rukavina
mrezice su bile labave i cca 2cm nize od propisa, pod se sklizao ko led, igralo se na 2 dobivena seta. s druge strane prijava je kostala nula kuna a svih 30 sudionika je dobilo vrecice s poklonima.
nagrade za prva 4 mjesta je urucila tamara boros koja je prebacila i par loptica sa osvajacem turnira. kad mu je vidjela bekend gumu reakcija je bila
ako ne zna, doznat ce...wolf je napisao/la: By the way , jel ova Tamara zna kaj??![]()
-edit-
Zadnja izmjena: Izra, dana/u uto ožu 30, 2010 10:51 pm, ukupno mijenjano 1 put.
dosta mi je osvajanja turnira di je prva nagrada vožnja ringišpilom i šečerna vuna to ostavljam ICEMANU ja sada osvajam stolove a i tamari nije bilo svejedno kad je vidla stašni soft pa me ljepo zamolila da ne igram snjim što sam ja i učinio.pozdrav svima koji su bili a oni koji nisu nek im bude žao.

hahaha, cestitke vesu na osvojenom stolu

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
btw, Zrinskom sam se osvetil u Zapresicu, sad jos tebe cekam 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.