11. liga proljeće 2010.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
dundo bumbo

11. liga proljeće 2010.

#1 Post Postao/la dundo bumbo »

Službena obavijest svim momčadima koje nisu još igrali s ekipom Patuljci pojma nemaju. Čovječuljci su odustali od natjecanja, tako da ih ne trebate nazivati da dogovorite utakmicu s njima. To bi bilo sve. Pozdrav svim divnim ljudima iz 11. lige! :) :D :D :D
wolf
Kontakt:

#2 Post Postao/la wolf »

Pa di si ti Jere :lux: nema te pod zahebancijom , samo službeno a ? :rofl: :lol: :zubo:
dundo bumbo

#3 Post Postao/la dundo bumbo »

Ovo gore bila je pomalo zahebancija, ali mi je nevidljiva ruka (Bog blagoslovio moderatora!) izmijenila malo post. Ali, neka, sve je to za ljude. Inače, razjebo sam i drugo koljeno, pa sam morti i zbog toga tako šutljiv. Čekam da završi sezona pa da vidim hoću li morati na operaciju. :)

P.S. Navratim možda na vašu utakmicu s Harmonyjem, posebno me zanima kako će Sancho, pardon, Zovko proći s Dedom.
rope

#4 Post Postao/la rope »

jere je napisao/la: ali mi je nevidljiva ruka (Bog blagoslovio moderatora!) izmijenila malo post.
daj malo razlikuj administratora od moderatora jer ak te preslusam nemus ni znal kolko si nepismen
dundo bumbo

#5 Post Postao/la dundo bumbo »

Imaš pravo, barem što se nepismenosti tiće. Ostatak poruke, nažalost, nisam razumijo. Dali je u pitanju obični lapsus ili je gospodinu peri iscurlo malo mozga zadnji puta kad je sijedio na zahodskoj školjki, e to je več misterij biblijskih razmijera!
rope

#6 Post Postao/la rope »

jere je napisao/la:Imaš pravo, barem što se nepismenosti tiće. Ostatak poruke, nažalost, nisam razumijo. Dali je u pitanju obični lapsus ili je gospodinu peri iscurlo malo mozga zadnji puta kad je sijedio na zahodskoj školjki, e to je več misterij biblijskih razmijera!
jel ti sad jasno ?
Odgovorite