SOKAZ forum
"Stubaki 2010" (Oroslavje, nedjelja 25. 4.)
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- masterinsider
- Kontakt:
"Stubaki 2010" (Oroslavje, nedjelja 25. 4.)
U ime STK STUBAKI ovim putem još jednom pozivamo sve stolnoteniske fanatike da svojim prisustvom uvelićaju naš 1. turnir. Osim onoga kaj piše u propozicijama treba istaknuti odlićan srneće-juneći gulaš, te šank pod nazivom "sve po 5 kuna"
, pod time mislimo na stotinjak litara karlovačke, gemišta, te soka za one kojima je dosta zagorski zrak da ih zbamba
. Veselimo se svima, a najviše ekipi s foruma
.
stizem sigurno 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
haha, mamicu vam poljubim, vse vas bum pobedil 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
- masterinsider
- Kontakt:
- masterinsider
- Kontakt:
turnir je bio iznenadjujuce jak, prvoligasa je bilo u izobilju.
jedino ne znam gdje su nestali osmoligaski burazi koji su se prijetili dolaskom..
domacini mogu napisati rezultate, ja cu dati reviziju sa gledista utrina: nismo se nesto proslavili ni pojedinacno ni u paru... ja se bar mogu zadovoljiti s tim da sam u grupi pobjedio icemana ali to nije neki pothvat, njega ionako svi mlate
nagledali smo se odlicnih partija (jer smo brzo ispali), sve pohvale organizatorima (kacavenda je trcao na 100 strana istovremeno, dijelio zapisnike kemijske i loptice, skupljao rezultate, nudio ljude cugom...
), gulas je bio vrhunski (ne bi skodilo da ga je bilo vise
), atmosfera odlicna...
zagorci turnir vam je bio
jedino ne znam gdje su nestali osmoligaski burazi koji su se prijetili dolaskom..
domacini mogu napisati rezultate, ja cu dati reviziju sa gledista utrina: nismo se nesto proslavili ni pojedinacno ni u paru... ja se bar mogu zadovoljiti s tim da sam u grupi pobjedio icemana ali to nije neki pothvat, njega ionako svi mlate
nagledali smo se odlicnih partija (jer smo brzo ispali), sve pohvale organizatorima (kacavenda je trcao na 100 strana istovremeno, dijelio zapisnike kemijske i loptice, skupljao rezultate, nudio ljude cugom...
zagorci turnir vam je bio
- masterinsider
- Kontakt:
masterinsider je napisao/la:, ali nemrem ne zamjetit: VUĆE DI SI SE TI IZGUBIO DA TE NIJE BILO??????????????????????????????????????
Turnir je bil vrhunski 
Rijetko na kojem turniru bude tol'ko jakih igrača, dobrih i neizvjesnih mečeva i dobre atmosfere.
Osobno se nisam ni ja baš proslavil', no to i nije nekaj novoga.
U svakom slučaju čestitke za dobro organiziran turnir.
Rijetko na kojem turniru bude tol'ko jakih igrača, dobrih i neizvjesnih mečeva i dobre atmosfere.
Osobno se nisam ni ja baš proslavil', no to i nije nekaj novoga.
U svakom slučaju čestitke za dobro organiziran turnir.
life is like a box of chocolate, you never know what you'll get