SOKAZ forum
Zapažanja u vezi tema
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Zapažanja u vezi tema
Činjenica je da je red, rad i disciplina zakon, hoću reći teme su kvalitetno razvrstane i to služi svrsi ...
Sokaz (Rezultati, Komentari, Srcolovka ...)
Stolni tenis (Igrači, Tehnika taktika ...)
Oprema (Ponuda, Potražnja, Rasprava ...)
Razno (...)
... ali, praktično iskustvo u radu je zakon iznad maloprije spomenutog zakona.
Osjećam da je potrebno otvoriti posebne teme za svaki pojedinačni razred. Ponekad je malo teško neku priču svrstati u određenu temu pa se često događa da se teme ignoriraju i u njih se ubacuje svašta.
Neki ljudi se i teže snalaze u mnoštvu tema, i meni bi recimo pasalo da postoji npr. tema Liga 13. jesen 2005. i da u njoj onda mogu pisati sve što želim. Većina teksta se ionako odnosi na ljude s kojima igram u 13. ligi i onda svi zajedno možemo na jednom mjestu o svemu pričati.
Ovo je više glasno razmišljanje nego konkretan prijedlog, čisto osjećaj da bi stvar nekako trebalo poboljšati i pojednostavniti.
Naravno da postojeće teme itekako trebaju ostati jer one imaju svoju svrhu.
Sokaz (Rezultati, Komentari, Srcolovka ...)
Stolni tenis (Igrači, Tehnika taktika ...)
Oprema (Ponuda, Potražnja, Rasprava ...)
Razno (...)
... ali, praktično iskustvo u radu je zakon iznad maloprije spomenutog zakona.
Osjećam da je potrebno otvoriti posebne teme za svaki pojedinačni razred. Ponekad je malo teško neku priču svrstati u određenu temu pa se često događa da se teme ignoriraju i u njih se ubacuje svašta.
Neki ljudi se i teže snalaze u mnoštvu tema, i meni bi recimo pasalo da postoji npr. tema Liga 13. jesen 2005. i da u njoj onda mogu pisati sve što želim. Većina teksta se ionako odnosi na ljude s kojima igram u 13. ligi i onda svi zajedno možemo na jednom mjestu o svemu pričati.
Ovo je više glasno razmišljanje nego konkretan prijedlog, čisto osjećaj da bi stvar nekako trebalo poboljšati i pojednostavniti.
Naravno da postojeće teme itekako trebaju ostati jer one imaju svoju svrhu.
bump 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
evo još jedno zapažanje u vezi tema.
Danas u 12:50 na svim topicima osim "Ostalo" posljednji upis je napisao drda. Naknadno su neki bezobrazni forumaši narušili taj savršeni niz
Čestitke drdi na skoro 100%tnoj realizaciji

Danas u 12:50 na svim topicima osim "Ostalo" posljednji upis je napisao drda. Naknadno su neki bezobrazni forumaši narušili taj savršeni niz
Čestitke drdi na skoro 100%tnoj realizaciji
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!