3. otvoreni turnir Samobora na otvorenom

najave i komentari s turnira i drugih oblikâ druženja

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
rope

3. otvoreni turnir Samobora na otvorenom

#1 Post Postao/la rope »

3. otvoreni turnir Samobora na Otvorenom u stolnom tenisu

I.

Organizator STK Samobor i MO Lug Samoborski

II.

Natjecanje će se održati u petak 18. lipnja 2010. godine na sportskim terenima u Lugu Samoborskom s početkom u 18,30 sati.

Kategorija natjecanja: Seniori-ke, veterani-ke

III,

Pravo nastupa na turniru imaju svi na vrijeme prijavljeni igrači/ice s plaćenom kotizacijom.

IV.

Prijava i kotizacija za turnir je 50,00 kn, koja se prima do pred početak natjecanja. U kotizaciju je uključen roštilj s jednom pićem, i za tri najbolje plasirana igrača-ice prigodni športski trofej.

Kako je turnir na otvorenome i igra se na betonskim stolovima (3 stola) s prigodnom rasvjetom, to će biti interesantniji. U slučaju kiše turnir se odgađa.

V.

Vrhovni sudac je Slavko Šišak koji će na licu mjesta odlučiti, s obzirom na broj prijavljenih igrača-ica, hoće li se igrati kup sistem ili razigravanje po grupama.

Kontakti: Krunoslav Znika 091 336-6507 Frančesko Glasnović 3375-138

ORGANIZACIJSKI ODBOR
Iceman

#2 Post Postao/la Iceman »

aj nek se javi netko ko je vec bio na prosla 2 turnira...

jel dobra zajebancija igrat na kamenim stolovima ili je neigrivo? :rofl:

bas sam u Zagrebu, vjerojatno dolazim...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
ČUPKO

#3 Post Postao/la ČUPKO »

dobra zajebancija ja mogu igrati ali neznam za tebe. :gitara: :headbang:
Iceman

#4 Post Postao/la Iceman »

nisam doso, kak je bilo?
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
ČUPKO

#5 Post Postao/la ČUPKO »

bilo je dobro 1.vešligaj 2.pavlin 3.znika roštilj odličan. :gitara: :headbang:
Odgovorite