web stranice sokaza treba prilagoditi novim mobilnim uređajima... mislim da uskoro nekim ekipama neće biti problem unositi rezultate u realnom vremenu... naš me zanima što sokaz zajednica kaže...
Ja na svom blekberiju skroz dobro vidim čitat i ovo kako sad izgleda, a što se tiče unosa u realnom vremenu, jaaako sam skeptičan prema toj ideji.
Tko normalan bi umjesto igranja i koncentriranja na meč išao na net nakon svake partije (ako postoje, mogu do foruma!), a nakon meča će ljudi ipak pričekat još taj sat-dva da dođu doma pred normalan ekran.
Bojim se da bi sve skupa bilo jaako puno muke za malo koristi, plus, hvata me jeza pomislit kolko rezultata bi ostalo neupisano do kraja
Ajmo rađe još neko vrijeme ovako.
ok, poruka je inspirirana porastom broja smart phona kod sokazovaca... i brzinom unošenja rezultata nekih ekipa... znam da prilagođavanje weba zahtjeva znanje, vrijeme, novac... i naravno razumijevanje najstarijih i najutjecajnijih sokazovaca...
vidiš, vidiš... našli smo bar još jednog kojem bi lijepo sjela aplikacija na smart phone... hvala Bojane....
možda za par godina rope donese neki tablet, pa onak malo pokera, pa malo unosa rezultata live i... ode koncentracija, a time i igra pingaća u...
prešli smo u digitalno doba, i recimo SOKAZ kanal s live prijenosima derbija, a ostali u reprizi... obzirom na kvalitetu programa TV našlo bi se gledatelja, recimo da bi to bilo dostupno svima, pa čak i Kinezima... hvala Apolonu na sugestiji prijenosa... znam da ima fanatika u SOKAZ-u koji bi i platili da pogledaju neki meč, da vide formu svog protivnika i sl...
Apolon je napisao/la:Hah al to bi stvano bilo prebolesno da se mogu gledati live prenosi utakmica iz Sokaza
nebi... ne biii....
još malo i realizirano .... vec mi se dugooo ta misao mota po glavi... sam sto mi igrami u atimskom sklonistu pa mi se sve to ne da izvodit na gostovanju
Apolon je napisao/la:Hah al to bi stvano bilo prebolesno da se mogu gledati live prenosi utakmica iz Sokaza
nebi... ne biii....
još malo i realizirano .... vec mi se dugooo ta misao mota po glavi... sam sto mi igrami u atimskom sklonistu pa mi se sve to ne da izvodit na gostovanju
od pametnih telefona ekipa zabrijala na kladionicu...
recimo koji je koeficjent da ib već radi SOKAZ za smartphone!?
1:1,5 ili...
ps kaže ib dobro je to na blackberry-iu, a jel on pita koliko u 5 min ode MB prometa u ovom okružju na pametnom telefonu...