SOKAZ forum
Ta divna moderna "obrana" <3
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Ta divna moderna "obrana" <3
http://www.youtube.com/watch?v=oICkn7Ws2pI
krasni protagonisti
fantastičan meč i odličan kut snimanja.
troes kao ISO certifikat kvalitete

krasni protagonisti
troes kao ISO certifikat kvalitete
Re: Ta divna moderna "obrana" <3
to mi nikad neće biti jasnoib je napisao/la: krasni protagonistifantastičan meč i odličan kut snimanja.
troes kao ISO certifikat kvalitete![]()
![]()
Ne razumijem zašto ih zovu defanzivcima????
Ovo su po meni prototipi all around igrača. A to što se u profesionalnom stolnom tenisu svaki igrač koji zna chopat zove defanzivac ostat će mi misterija
Zapravo, ljudi imaju raznovrsniji arsenal udaraca, jednako ulaze, udaraju kontre, samo eto što kad su u defanzivi, umjesto da samo guraju visoke lopte, i chopaju i guraju lopte. to je meni raznovrsniji igrač od nekog full in ofenzivca. I ljepši za gledat!
To je pravi stolni tenis a ne ono što se trenutno smatra "state of the art"
Ovo su po meni prototipi all around igrača. A to što se u profesionalnom stolnom tenisu svaki igrač koji zna chopat zove defanzivac ostat će mi misterija
Zapravo, ljudi imaju raznovrsniji arsenal udaraca, jednako ulaze, udaraju kontre, samo eto što kad su u defanzivi, umjesto da samo guraju visoke lopte, i chopaju i guraju lopte. to je meni raznovrsniji igrač od nekog full in ofenzivca. I ljepši za gledat!
To je pravi stolni tenis a ne ono što se trenutno smatra "state of the art"
joj Dren, ne baljezgaj:-P
btw, kaj im nije isteklo vrijeme, nije mi se dalo sve pogledat
btw, kaj im nije isteklo vrijeme, nije mi se dalo sve pogledat
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.