SOKAZ forum
Rezultati + raspored = :lux:
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Rezultati + raspored = :lux:
Još jedna (mislim Kemina
) ideja comes to realizacija
Odsad su tako rezultati integrirani s rasporedom, da odma vidite šta fali, šta se igra i koga se ćeka 
Budući da se prikazuje cijeli raspored, više nisu na vrhu najnovija kola, nego od prvoga prema dolje i dalje. Mislim da je dodatni trud mousewheel skrola vrijedan benefita i da vam neće otpast ruka
Evo jedan krasan primjer jedne krasne "rupićaste" lige da vidite o ćemu prićam.
THOUGHTS?
Budući da se prikazuje cijeli raspored, više nisu na vrhu najnovija kola, nego od prvoga prema dolje i dalje. Mislim da je dodatni trud mousewheel skrola vrijedan benefita i da vam neće otpast ruka
Evo jedan krasan primjer jedne krasne "rupićaste" lige da vidite o ćemu prićam.
THOUGHTS?
- Loptica Pong
Predlažem da kada se otvori stranica Rezultata pojedinih liga u gornjem lijevom uglu (ili desnom) bude izbornik STANJE (ili nešto slično) klikom na kojega bi se dobilo isto što se sada dobija
klikom na red stanje nakon 11. kola.
Na taj način bi se jednim klikom, bez skrolanja dobilo najaktualnije stanje. Je li izvedivo?
Na taj način bi se jednim klikom, bez skrolanja dobilo najaktualnije stanje. Je li izvedivo?
Re: Rezultati + raspored = :lux:
IBib je napisao/la:Još jedna (mislim Kemina) ideja comes to realizacija
Odsad su tako rezultati integrirani s rasporedom, da odma vidite šta fali, šta se igra i koga se ćeka
THOUGHTS?
Odličan.
SP, jesus.
sjajno, kao i uvijek od nase Banficke:._P
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Ovakva lijenost je upravo impresivnaloptica pong je napisao/la:Predlažem da kada se otvori stranica Rezultata pojedinih liga u gornjem lijevom uglu (ili desnom) bude izbornik STANJE (ili nešto slično) klikom na kojega bi se dobilo isto što se sada dobija
A to naravno da više nego podržavam i da je odma usvojeno!
- Loptica Pong