SOKAZ forum
Molbetina za turniri i događanja podforum
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Molbetina za turniri i događanja podforum
Molbetina, jer fakat ima puno posla.
Ib-e jel bi mogao, uz suradnju s drugim forumašima ako ti treba, napraviti online pregled turnira i natjecanja organiziranih od strane sokaza i staviti ih kao sticker na "turniri i događanja" podforum.
tu bi bio kratak osvrt na turnir/natjecanje koji uključuje:
gdje se uobičajeno igra
kad se uobičajeno igra
koja mu je kratica na bodovnoj razradi
kakav se sustav natjecanja uobičajeno koristi
overall feel i posječenost
bodovne nagrade za sokaz listu i kako se računaju
eventualno pobjednici prošlih sezona
čisto za nove članove sokaza koji su modernizirani internetom da dobiju detaljniji uvid u događanja i da skuže da je to sve dobra zabava i da se trebaju tamo pojavit.
Znam da starim iskusnjarama to ne treba al recimo meni, kad sam se prijavio u sokaz ta informacija o pregledu događanja tjekom cijele godine bi bila super
Ib-e jel bi mogao, uz suradnju s drugim forumašima ako ti treba, napraviti online pregled turnira i natjecanja organiziranih od strane sokaza i staviti ih kao sticker na "turniri i događanja" podforum.
tu bi bio kratak osvrt na turnir/natjecanje koji uključuje:
gdje se uobičajeno igra
kad se uobičajeno igra
koja mu je kratica na bodovnoj razradi
kakav se sustav natjecanja uobičajeno koristi
overall feel i posječenost
bodovne nagrade za sokaz listu i kako se računaju
eventualno pobjednici prošlih sezona
čisto za nove članove sokaza koji su modernizirani internetom da dobiju detaljniji uvid u događanja i da skuže da je to sve dobra zabava i da se trebaju tamo pojavit.
Znam da starim iskusnjarama to ne treba al recimo meni, kad sam se prijavio u sokaz ta informacija o pregledu događanja tjekom cijele godine bi bila super