SOKAZ forum
AKVARISTIKA
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
AKVARISTIKA
Ima li među stolnotenisačima ljubitelja akvaristike.?
Imam aq. 250 litara sa Tropheusima; Ikole i Chimbe, i spatodusima
Evo par slikica
Kako se meču slike na ovaj forum
http://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=41909.30
Evo par slikica
Kako se meču slike na ovaj forum
Zadnja izmjena: Pale, dana/u ned pro 05, 2010 8:21 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Re: AKVARISTIKA
imam ja jednog u svojoj ekipiIkota je napisao/la:Ima li među stolnotenisačima ljubitelja akvaristike.?
Evo par slikica![]()
![]()
Ka kse meču slike na ovaj forum![]()
ja ne kuzim pojam Akvarist 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
haha, njih naravno da znam...ja i nitko drugi na forumu vjerojatno:-)rope je napisao/la:a pojam kindercuklajneri i morgennahauzeriIceman je napisao/la:ja ne kuzim pojam Akvarist
![]()
kak ih ti znas?
evo jos koji za ostatak foruma pa nek pogadjaju:-)
varensoni, cutojeri, iberlegeri, cuhajseri...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Šteta, Evo mala pomoćIceman je napisao/la:ja ne kuzim pojam Akvarist
http://www.akvarijske-ribe.com/rjecnik_ ... rist&i=218
ma frend iz Zapruđa - Hrvoje, bio je s vama i ove godine, al prije par godina kad je prvi put bio i to provalio kidali smo se od smijeha pa mi je na cugi s njim neki dan to palo napametIceman je napisao/la:haha, njih naravno da znam...ja i nitko drugi na forumu vjerojatno:-)rope je napisao/la:a pojam kindercuklajneri i morgennahauzeriIceman je napisao/la:ja ne kuzim pojam Akvarist
![]()
kak ih ti znas?![]()
evo jos koji za ostatak foruma pa nek pogadjaju:-)
varensoni, cutojeri, iberlegeri, cuhajseri...
cutojeri su valjda česi
cuhajseri = morgen cuhauseri ???
ima ih još .... jel je gesternangekomeni
Zadnja izmjena: rope, dana/u uto pro 07, 2010 8:37 am, ukupno mijenjano 3 puta.
haha, pozdravi hrvoja, bili smo na kavi prije mjesec dva
cutojeri - oni kojima je preskup izlet
cuhajseri - oni kojima je prevruce za izlet
inace, za ostatak foruma, ako iko cita ove pizdarije koje pisemo ja i rope
, to su izrazi od bukera koji su iz fore u upotrebi u Italiji za turiste koji imaju 100 razloga zasto ne bi isli na izlet koji im pokusavamo uvalit 
inace, za ostatak foruma, ako iko cita ove pizdarije koje pisemo ja i rope
Ako bukiraš po Istri sigurno znaš "SLEPOG" Neno HainrichIceman je napisao/la:haha, pozdravi hrvoja, bili smo na kavi prije mjesec dva![]()
inace, za ostatak foruma, ako iko cita ove pizdarije koje pisemo ja i rope, to su izrazi od bukera koji su iz fore u upotrebi u Italiji za turiste koji imaju 100 razloga zasto ne bi isli na izlet koji im pokusavamo uvalit
naravno da znam slepog...tugo karta s njim i Darkom 2 puta tjedno pref...