Norrin je napisao/la:
Mogli bi ko igrač otvoriti forum 7. lige proljeće 2011.
pa da krenemo sa popunjavanjem sudionika
1. MRAZ Elektronik (4 u 7) u zadnjem kolu ispustili dva boda protiv Amaciza IV i prepustili prolazak u višu ligu CB Ante III
2. Amaciz I (5 u 7)
3. Vodovod - Elektra (6 u 7)
4. Croatia Pojatno (7 u 7) u zadnjem kolu osigurali ostanak pobjedom protiv Vodovod-Elektre
5. STK Remete (8 u 7)
6. ostaje još otvoreno da li je to ŠU Pešćenica II, Hrv. Ceste ili Amaciz IV
7. ZABA Sport (1 u 9)
8. Transagram I (2 u 8) - nadam se da se za slijedeću godinu neće pojačati sa Jelačićem
9. Kalafat (3 u 8)
10. HSTK J. Trešnjevka V ili Borongaj
11. Odra ili Tehnoring
Utakmica između Borongaja i Tehnoringa odlučuje o pozicijama od 9 do 12 mjesta u 6. ligi
12. W&D68
----------------------------------------------
u slučaju odustajanja neke ekipe iz višeg razreda tu su spremni
Petar Zrinski III
Norrin je napisao/la:Tekma završila, bila je uživancija igrati danas.
čestitke ZABI na tri osvojena boda, mi još da odradimo 3. kolo pa krećemo po bodove
šest pojedinačnih odlučeno u 5. setu već sve govori o neizvjesnosti, ali svaki pojedini meč bila je drama za sebe, nadmudirvanje, držanje loptice, snažni ulazi, promašaji....
tek sad na zapisniku vidim da mi je Gerl odigrao maxsimalnih 20 setova
sve zajedno cca 3 i pol sata napetog stolnog tenisa
Da li netko zna (možda rope), mora li se ići u goste kod PEŠČENICE i kod POJATNOG, s obzirom da pretpostavljam da su im dvorane dosta daleko?
prema pravilniku Članak 7.
U natjecanjima SOKAZ-a sudjeluju sve prijavljene momčadi, s time da pravo domaćinstva imaju momčadi iz Zagreba i Zagrebačke županije (gdje postoji mogućnost gradskog prijevoza - ZET-a).
dakle u Pojatno moraš ići, ako te pozovu, doku je Pešćenica Sisačko - moslovačka županija pa ne moraš, ali će ti nuditi termini u nešto bližem Buševcu u zagrebačkoj županiji pa tako da opet moraš, a što se tiče gostovanja u Pešći, mislim da tko god je otišao da nije požalio