SOKAZ forum
Učinak po sezonama - prosjek
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Učinak po sezonama - prosjek
Kako se računa??
Znači kada se kod pojedinog igrača uđe u "Učinak po sezonama" ispišu se stupci; SKOR, BODOVI, PROSJEK
Skor nije potrebno objašnjavati
Bodovi su (broj pobjeda)xkoef lige + (broj poraza)*0.25
Ali kako se računa Prosjek po sezonama?
Po kojoj formuli?
Znači kada se kod pojedinog igrača uđe u "Učinak po sezonama" ispišu se stupci; SKOR, BODOVI, PROSJEK
Skor nije potrebno objašnjavati
Bodovi su (broj pobjeda)xkoef lige + (broj poraza)*0.25
Ali kako se računa Prosjek po sezonama?
Po kojoj formuli?
Bodovi su bodovi za rang listu, ne znam odakle ti ovo sa 0.25
ali nije točno.
Imaš na info dijelu pravilnik o bodovanju za rang listu, ali formula je nešto tipa:
(10 * broj pobjeda + broj poraza) * koeficijent
A prosjek je prosječno po meču, znači Bodovi / broj odigranih utakmica u prvenstvu, čisto da se eliminiraju razlike u kojem je igrač igrao 15 utakmica ili 20 ili 30 utakmica..
Imaš na info dijelu pravilnik o bodovanju za rang listu, ali formula je nešto tipa:
A prosjek je prosječno po meču, znači Bodovi / broj odigranih utakmica u prvenstvu, čisto da se eliminiraju razlike u kojem je igrač igrao 15 utakmica ili 20 ili 30 utakmica..
Bravoib je napisao/la:Bodovi su bodovi za rang listu, ne znam odakle ti ovo sa 0.25ali nije točno.
3 mjeseca pokušavam dokučiti kako se računa prosjek, i moram reći da sam očekivao nešto složenije od razlomka