SOKAZ forum
prijateljska tekma, 20.-22. liga
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
prijateljska tekma, 20.-22. liga
grupica studenata koja je malo ozbiljnije zagrizla za reket i lopticu i razmatra uclanjenje u sokaz na jesen, bi vrlo rado odigrala prijateljsku s nekom ekipom iz zadnjih par liga.
ako ima voljnih za prijateljsku tekmu u preckom jedan petak u 17h (negdje u drugoj polovici ovog mjeseca, kasnije po dogovoru) molim da se javite, garantiram za normalnost gore navedenih studenata.
ako ima voljnih za prijateljsku tekmu u preckom jedan petak u 17h (negdje u drugoj polovici ovog mjeseca, kasnije po dogovoru) molim da se javite, garantiram za normalnost gore navedenih studenata.
Nama su studentice draže, ali kad je u pitanju dobar pingać bumo se prilagodili situaciji
Slobodno neka se jave KoMIŽa - ncima i dogovore tekmu!
Slobodno neka se jave KoMIŽa - ncima i dogovore tekmu!
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
ameri imaju bojeve glave, japanci potrese i nuklearke, a mi imamo pravnike!! ako ne veće, onda barem jednake razorne moći!!!!

Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
Može srijeda?Izra je napisao/la:evo mene javljam se.
komizanci, jel vam odgovara u iducem tjednu u 4 popodne u preckom jedan dan da nije petak?
U ponedjeljak ili utorak imamo tekmu sa STK Zagrebom
Mi srijedom u Prečkom imamo termin od 17-19, (stol br. 5) tak da bumo sigurno Krešimir i ja došli u 16h, a Marijan bu došel najkasnije do 17h
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Nadam se da buš podrška objim ekipama i da buš nam malo pomogel oko tehnički i taktičkih nepravilnostiIzra je napisao/la:moze srijeda u 16h! planirali smo vas ugostiti u preckom ali izgleda da ipak mi dolazimo u goste kod vas u precko.ja dolazim kao takticko strateska podrska s klupe.
Izra reci samo dečkima da rezerviraju stol od 16 h jer smo mi tek od 17 na stolu br. 5. Ili bumo se več negdje smjestili taj jedan sat
Onda neka igre počnu!!!!!Izra je napisao/la:evo rijeseno, uzeo sam taj stol od 4 do 5.
Vidimo se u srijedu u 16na petici