SOKAZ forum
44-milimetarske loptice
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- masterinsider
- Kontakt:
44-milimetarske loptice
Vidim na naslovnici da se najavljuje turnir.
Kaj to sad znači, da li je to pokusna priča ili postoji neki službeni datum kad počneju vrijediti ove a prestaju one???
Kaj to sad znači, da li je to pokusna priča ili postoji neki službeni datum kad počneju vrijediti ove a prestaju one???
koji turnir od silnih na naslovnici?
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
- masterinsider
- Kontakt:
Re: 44-milimetarske loptice
manje vina moraš piti, a više vode.... ne mijenja se loptica... to je samo zagorska varijanta pingica, lopta sporije leti i manje se vrti... tojest podržava nekoliko gemišta više nego pingic s manjom lopticommasterinsider je napisao/la:Vidim na naslovnici da se najavljuje turnir.
uostalom:
wikipedia je napisao/la:Variants of the sport have recently emerged. "Large-ball" table tennis uses a 44 mm ball, which slows down the game significantly. This has seen some acceptance by players who have a hard time with the extreme spins and speeds of the 40 mm game.
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
ai, dupliciramo teme.
ja sam otvorio pod rasprave
da, i ja sam pogledao odmah na wiki i po netu, jer mi to totalka bila nepoznanica. kako stvari stoje, neće još bit izmjena, ovo je samo varijanta kao recimo "hard bat" turniri. btw, kad imamo .44mm
moglo bi se organizirati i hard bat turnir pa da se izvade oni ubojiti reketi iz šesšeste

da, i ja sam pogledao odmah na wiki i po netu, jer mi to totalka bila nepoznanica. kako stvari stoje, neće još bit izmjena, ovo je samo varijanta kao recimo "hard bat" turniri. btw, kad imamo .44mm
moglo bi se organizirati i hard bat turnir pa da se izvade oni ubojiti reketi iz šesšeste
ma znam dren, sori, ali ja više volim komentirati kačavendine postoveDren je napisao/la:ai, dupliciramo teme.
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni