SOKAZ forum
Vikend turniri - rujan / listopad 2011. - IGRA SE!
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Vikend turniri - rujan / listopad 2011. - IGRA SE!
Evo i ovdje notifikacija. Uspjelo se ispregovarati, igra se. 
A i dvorana nastavlja s radom!
A i dvorana nastavlja s radom!
Eto, danas je održan prvi (18.-22. liga) ljetni vikend turnir
Prijavilo se dosta igrača, igralo se u 12 grupa...
Turnir je izvrsno prošao, na kraju je pobijedio Sukačić... svaka čovjeku čast, ima on pravo ovo igrati jer je bio zadnju sezonu u 18. ligi, ali malo je to preglupo... toliko je jači od svih drugih da je izgledao
, a zapravo je
, mislim da je sve prebio s 3:0, jadan ti je onaj tko je njemu došao u ždrijeb jer se proveo ovako
Turnir je bio jako dobar, puno tijesnih i dobrih mečeva, jedva čekam slijedeću subotu da se opet vidimo i
, a onda
.
Posebne čestitke mome "kapetanu" Mikiju i i Živku Krniću, mladoj nadi kluba šibenčana... ono kada netko tko nije nikakav favorit napravi odličan rezultat...

Turnir je izvrsno prošao, na kraju je pobijedio Sukačić... svaka čovjeku čast, ima on pravo ovo igrati jer je bio zadnju sezonu u 18. ligi, ali malo je to preglupo... toliko je jači od svih drugih da je izgledao
Turnir je bio jako dobar, puno tijesnih i dobrih mečeva, jedva čekam slijedeću subotu da se opet vidimo i
Posebne čestitke mome "kapetanu" Mikiju i i Živku Krniću, mladoj nadi kluba šibenčana... ono kada netko tko nije nikakav favorit napravi odličan rezultat...
Glavna stvar je da imamo turnire
Da,
a malo je blesavo što su neki igrači prejaki.
Mene je izbacio igrač koji je deset polusezona prije ove zadnje igrao uspješno u
jednoznamenkastim ligama.
I kaj da ja njemu siroček radim?
Za ovaj prvi (početnički) turnir bi se mogao staviti i uvjet da prosjek liga igrača 4 zadnje
polusezone nije ispod 14.
Nemam ništa protiv tih igrača,
odlično je sa njima igrati,
ali ono,
igraš, igraš,
ali znaš da ćeš naletiti na zid ..
Da,
a malo je blesavo što su neki igrači prejaki.
Mene je izbacio igrač koji je deset polusezona prije ove zadnje igrao uspješno u
jednoznamenkastim ligama.
I kaj da ja njemu siroček radim?
Za ovaj prvi (početnički) turnir bi se mogao staviti i uvjet da prosjek liga igrača 4 zadnje
polusezone nije ispod 14.
Nemam ništa protiv tih igrača,
odlično je sa njima igrati,
ali ono,
igraš, igraš,
ali znaš da ćeš naletiti na zid ..
-
Lin Chi Na
Uh, ispričavam se...ib je napisao/la:Kako to misliš da Mlada Nada nije nikakav favorit?![]()
Osim toga, šta ti imaš meni prijetiti s tom palicom u ovo rano mamurno jutro? skoro sam se
Ah, tako ti je to, bit će sve ok
Vidim da se Suki oporavio od povrede (zato je prošle sezone igrao ligu koju je igrao).
Zna on napraviti probleme mnogima i u puno višim ligama (pogotovo tko ne zna igrati protiv trave).
Ali tako je to, uvijek poneki bolji igrač zaluta u malo slabiju ligu. U svakoj ligi ima poneki igrač koji je znatno bolji od ostatka lige. Zato u svakoj ligi ostali igrači imaju izazov da dobiju takve igrače i pokažu svoj napredak!
Ali (koliko znam) Suki je prije nekoliko godina bio na nivou upravo ovog turnira na kojemu je sada igrao.
Zato, reket u ruke i prihvatite se treninga. Stavite ako treba trave, softove, antispine..., a protiv trava stavite "kosilice"
Trenirajte malo i s jačim igračima!
Ne bi vjerovali koliko se može napredovati u tim ligama u vrlo kratkom vremenu ...
Zna on napraviti probleme mnogima i u puno višim ligama (pogotovo tko ne zna igrati protiv trave).
Ali tako je to, uvijek poneki bolji igrač zaluta u malo slabiju ligu. U svakoj ligi ima poneki igrač koji je znatno bolji od ostatka lige. Zato u svakoj ligi ostali igrači imaju izazov da dobiju takve igrače i pokažu svoj napredak!
Ali (koliko znam) Suki je prije nekoliko godina bio na nivou upravo ovog turnira na kojemu je sada igrao.
Zato, reket u ruke i prihvatite se treninga. Stavite ako treba trave, softove, antispine..., a protiv trava stavite "kosilice"
Trenirajte malo i s jačim igračima!
Ne bi vjerovali koliko se može napredovati u tim ligama u vrlo kratkom vremenu ...
Je, Burke, slažem se
, nisam niti znao da je čovjek bio ozljeđen
... u svakom slučaju nadmoćno je osvojio turnir
i nema se tu što pametno više reći
Bila je jako dobra atmosfera, i mečevi su bili odlični, prava priprema za sezonu koja je pred nama
, moj Intercapital je odlično odradio turnir, dvojica u četvrtfinalu i ja u osminifinala (izbačen od svog suigrača
), bit će more bodova za nas
i sasvim sigurno i više samopouzdanja za slijedeću sezonu
.
Bila je jako dobra atmosfera, i mečevi su bili odlični, prava priprema za sezonu koja je pred nama
Kako se bodujt turniri?
Čestitke svima koji su bili sad u subotu, neka nas ždrijeb malo pomazi u sljedeču subotu.
Pozz i sretno!
Čestitke svima koji su bili sad u subotu, neka nas ždrijeb malo pomazi u sljedeču subotu.
Pozz i sretno!
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Sve je tute: http://www.sokaz.hr/info_ranglista.php
Ovaj ciklus se sastoji od 6 turnira, pa su koeficijenti turnirâ kronološkim i jakosnim redom:
1.0, 1.4, 2.0, 2.8, 4.0, 6.0
Što znači da je prvi turnir imao koeficijent 1.0, što odgovara osnovnoj tablici plasmana:
1. mjesto - 100 bodova
2. mjesto - 70 bodova
3. - 4. mjesto - 50 bodova
5. - 8. mjesto - 35 bodova
9. - 16. mjesto - 20 bodova
17. - 32. mjesto - 10 bodova
Na ovo gore još se dodaje za svaku pobjedu u grupi 10, a za poraz u grupi 5 bodova.
Ovaj ciklus se sastoji od 6 turnira, pa su koeficijenti turnirâ kronološkim i jakosnim redom:
1.0, 1.4, 2.0, 2.8, 4.0, 6.0
Što znači da je prvi turnir imao koeficijent 1.0, što odgovara osnovnoj tablici plasmana:
1. mjesto - 100 bodova
2. mjesto - 70 bodova
3. - 4. mjesto - 50 bodova
5. - 8. mjesto - 35 bodova
9. - 16. mjesto - 20 bodova
17. - 32. mjesto - 10 bodova
Na ovo gore još se dodaje za svaku pobjedu u grupi 10, a za poraz u grupi 5 bodova.
Subota:
14.-17.liga - 12 grupa, 45 igrača
1. A. Antunović
2. I. Detelj
3. L. Magaš
3. M. Stunić
nedjelja:
10.-13.liga - 8 grupa, 32 igrača
1. D. Sukačić
2. M. Kunić
3. A. Antunović
3. I. Mataić
14.-17.liga - 12 grupa, 45 igrača
1. A. Antunović
2. I. Detelj
3. L. Magaš
3. M. Stunić
nedjelja:
10.-13.liga - 8 grupa, 32 igrača
1. D. Sukačić
2. M. Kunić
3. A. Antunović
3. I. Mataić
Zadnja izmjena: rogi, dana/u uto ruj 20, 2011 7:07 am, ukupno mijenjano 3 puta.
"Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn
laž
Zadnja izmjena: Tomaca, dana/u uto ruj 20, 2011 6:20 am, ukupno mijenjano 1 put.
was once Kemilov suigrač