Prvo kolo i to odmah protiv ljutih neprijatelja JT4 vs Vrhovec predviđam 5-5 kao i na svim prijateljskim probama
Pozdrav svim ostalim momčadima , znanim i neznanim prijateljima i neprijateljima ( ako ima takvih ) i neka svi susreti proteknu u fer i korektnoj borbi a zabava posle svakog do kasno u noć
Dario je napisao/la:Trebalo je biti i bolje da Strniščak u zadnji tren nije javio da nece uspjeti doci na tekmu i da ja po starom obicaju ne kakam za stolom...
Kada vi igrate?
Moj sin Tomislav(s obzirom da u opće ne trenira)tradicionalno u prvim kolima igra slabije.Kako prvenstvo ide dalje sve je bolji i sigurniji!Plus toga trebao je igrati naš kapetan Margalić koji je prepustio svoje mjesto Leskovaru.S obzirom na nesigurnost vašeg trećeg igraća,mislim da bi on dobio taj meć.
Cestitam na bodovima, nadam se da i mi veceras upisujemo sva tri boda maker ce biti jako zanimljivo jer igramo sa slogom...a najinteresantnije je igrati sa ekipama iz iste dvorane
U trećem kolu (relativno) lako do bodova , Transu je falio drugi igrač ali ni s njim im nebi bilo bolje kad je Bare ovak raspoložen (igral je ko u transu )
Sljedeće kolo Sloga , pitanje je u kojem sastavu igraju ove sezone ...a ima ih prijavljenih ko rusa
wolf je napisao/la:
Sljedeće kolo Sloga , pitanje je u kojem sastavu igraju ove sezone ...a ima ih prijavljenih ko rusa
kad se o pingaću radi, bolje rusa nego kineza
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!