3.liga jesen 2011

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
ČUPKO

3.liga jesen 2011

#1 Post Postao/la ČUPKO »

pozdrav svim trečeligašima od U3NA Neka igre počnu. :gitara: :headbang:
zacko

#2 Post Postao/la zacko »

Bit će zanimljivo! Neki stari protivnici a i neki s kojima nikad nismo pingali.
Budući da neko vrijeme nismo igrali baš me zanima u kakvoj ćemo formi bit sljedeći tjedan.
Tak da nas protivnici u prvim kolima mogu uhvatit na krivoj nozi. Kasnije ćemo se već zahuktat.
Veselim se dvobojima sa Jazbinašima u zadnjim kolima. :cheer:
Brod

#3 Post Postao/la Brod »

Utrineeeeeee... :s: :s: :s: :cerek:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Washo

#4 Post Postao/la Washo »

Bravo Utrine, super start! Evo kad nema Tončija sve ide, joj da mu barem malo duže traju dekanski rokovi, bili bi prvi :B: Navijamo za Vas, sretno!!! :cheer: Nanijeli ste Paćinu više poraza nego što je imao cijelu prošlu sezonu!!!
ČUPKO

#5 Post Postao/la ČUPKO »

Hvala na čestitkama ali dečki se tek zagrijavaju,ovu pobjeda ide za našeg tončija da položi ispite. :gitara: :headbang:
Dren

#6 Post Postao/la Dren »

ma e.
nemojte mi se sad tu pravit. sve se zna.
Utrinaši su ka i političari: čim su pred kamerama, odma su super dobri :B:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Izra
Kontakt:

#7 Post Postao/la Izra »

vecerasnji jazbinski okrsaj zavrsio bez pobjednika. :jadnana:

ib (uz cupkovu pomoc) opet scokljao sve koji su mu se nasli na putu. :bicedobro: ali zato kamba i ja zajedno napravili 2 partije. :brukica:
ib
Site Admin
Kontakt:

#8 Post Postao/la ib »

rekao bih da je 5:5 i najpoštenije :ne zna: :top:

nego molio bih ekipe iz ovih šljukastih liga da nam drugi put unaprijed kažu kada dolaze zaklat protivnike 10:0 ili tu negdje, da znamo da ne moramo završit prije devet, jer su jadni kameni i lovrić skoro duše ispustili danas na dva stola pa ti cijelo vrijeme igraj :vidiga: :znoj: :hihihi:

iduće kolo će bit lakše jer već imamo isplaniranu gastro konponentu s gigantskim zagrebačkim zarolanim prijateljima :lux: :klopa: :love: nevezano za rezultat :pfff:
vjekkk

#9 Post Postao/la vjekkk »

Bravo dečki, dobre tekme! :top:
wolf
Kontakt:

#10 Post Postao/la wolf »

ib je napisao/la:nego molio bih ekipe iz ovih šljukastih liga da nam drugi put unaprijed kažu kada dolaze zaklat protivnike 10:0 ili tu negdje, da znamo da ne moramo završit prije devet, jer su jadni kameni i lovrić skoro duše ispustili danas na dva stola pa ti cijelo vrijeme igraj :vidiga: :znoj: :hihihi:
:s: :s: hvala klupskim kolegama na ubrzavanju meča :s: :s: zbog toga smo se i mi više potrudili da opravdamo učinjeno :cestitamo: :grli: :love: :zubo:
zacko

#11 Post Postao/la zacko »

Kakav derbi u Jazbini!
Kakve samo izmjene na djelu!
Vešligaj u prvom krugu jedini pobjedi i vi ga zamjenjujete. To još nisam nikad vidio. Ali zamjena je još jača. Ib rutinirano nastavlja Vešov niz!
Al najjače iznenađenje. Parovi! Opet ulazi Veš i igra sa Izrom a ne Ib-om koji je sve pobijedio i očito ne paše protivnicima!
Dečki moji vidi se da se poznate sa bratskom ekipom i znate kome kaj paše u igri. Ovakve zamjene nitko ne bi predvidio.
A da! Sad vidim i JT II mijenja Brnasa nakon prvog kruga iako je pobijedio!
Kakvo nadmudrivanje! :s:
Brod

#12 Post Postao/la Brod »

He,he kaj se izmjena tiče slažem se sa zackom,kapetani ko da su se posvađali sa logikom i taktikom :zubo: ! :facepalm:

A kaj se parova tiče,tu su i jedni i drugi istrčali u najjačem sastavu koji uvjek igraju kad se ide po bodove! :biggun: :rlaunch:

A Banfićka skida Lovrića drugi put za redom,tak da polako iz lovca prerasta u lovca na skalpove! :s:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
wolf
Kontakt:

#13 Post Postao/la wolf »

Hehe kaj se izmjena tiče ... kapetanski je pokazat kak se igra u prvom krugu (Veš i Brki ) :mirko: i onda pustit mlade snage da se obračunaju :bicedobro: :lol: :zubo:
Izra
Kontakt:

#14 Post Postao/la Izra »

trebao si vidjeti strategiju odlucivanja tko ce prvi igrati: "nema veze tko je u formi a tko nije, postavljamo ekipu kako zadnja 2 puta protiv njih nismo, da bude saroliko" :zubo:

u prvom krugu ja sam bio najlosiji na nasoj strani (partija s brnasom je bila sramota i za njega i za mene, obojica ukoceni i debelo ispod svojih mogucnosti, al on bar moze reci da je uzeo partiju), ali ČUPKO je imao problema s nogom koja ga inace zna muciti pa se nije htio zezati s tim.

brnas je vjerojatno izasao jer je unatoc pobjedi bio svjestan da je igrao jako lose, a od mojih suigraca se ne moze ocekivati da odigraju tako lose kako ja nekad znam. :zubo:

u paru kad je bitno uvijek igramo ČUPKO i ja ako smo prisutni i u kakvoj takvoj formi, jer smo zapravo jedina uigrana kombinacija. obzirom da je on malo odmorio nogu a ja se kroz drugu i trecu partiju opustio, nije bilo razloga da ne igramo.

eto, nadam se da sam uspio bar malo razjasniti taj kaos sa zapisnika. :)
ib
Site Admin
Kontakt:

#15 Post Postao/la ib »

brnas je izašao momentalno ćim je ćuo da ja ulazim umjesto veša igrat s njim.
NE ŠALIM SE :rofl: :vidiga:

zacko je napisao/la:Kakav derbi u Jazbini!
Kakve samo izmjene na djelu! <cut>
Kakvo nadmudrivanje! :s:
ćuj ovoga kako pametuje okolo i lijeći vlastite frustracije jer u svojoj ekipe ne smije zucnut
:hitler: :strah:

kad ste se već tolko uspametovali, veš je izašao jer ga muče prepone :( slika

a u parovima je sve osim tonča i veša najgora ideja ikad
bilo koja druga dvojica --> slika slika a pogotovo dva čokljavca koje žacko predlaže, od kojih nijedan ne zna završit poen :retaj:
zacko

#16 Post Postao/la zacko »

Kod nas se zna ko je Bog i batina!
Naš :hitler: ne dopušta nikakve razgovore. Recimo Curi je probao u ovom kolu dobit jednu (izgubio za dlaku u pet setova) makar je 48 sati prije istrčao maraton! :cheer: Poslije mu je kapetan dao slobodno odnosno dopustio mu je da se okrijepi hmeljskom tekućinom. :lux:
ib
Site Admin
Kontakt:

#17 Post Postao/la ib »

naš kapetan bar uvede igrača za igrača, i rezultat završi pet pet.

vaš kapetan izbaci igrača i uvede alkohol, i popušite meč.

nama se rugaš, njega zaljubljeno braniš..

NISAM ZNAO DA U SJEVERNOJ KOREJI IMATE INTERNET :kava:
ib
Site Admin
Kontakt:

#18 Post Postao/la ib »

Izra je napisao/la:trebao si vidjeti strategiju odlucivanja tko ce prvi igrati: "nema veze tko je u formi a tko nije, postavljamo ekipu kako zadnja 2 puta protiv njih nismo, da bude saroliko" :zubo:
ne pretjeruj, rekao sam da smo svi u formi što je i istina! :ne zna:
(n.b., žacko, uoći da sam jućer ja demokratski uletio i dao prijedlog, naš kapetan je upoznat sa stećevinama demokracije :cerek:)

kamba je finalist turnira dvorane, ja sam dočokljo do polufinala, ti, veš i ja smo dobro igrali oni turnir u prečkom, veš tjedan iza još duplo bolje.

a ti nas marišeš ko zadnje šljuke na treninzima zadnje vrijeme :cry:

totalno je svejedno drugim rijećima, pa nismo bezveze svi u top 100
slika slika slika slika
Dren

#19 Post Postao/la Dren »

ovaj zadnji s dugom kosom i ružom je pretpostavljam veš ? :rofl:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
ib
Site Admin
Kontakt:

#20 Post Postao/la ib »

now, that wasn't so hard, was it? :cestitamo: :)
Odgovorite