Lijepi pozdrav svima u 11-oj želi ekipa Agronomski fakultet III.
Čestitke ekipama koje su napredovale
Čestitke i nama koji smo ostali
A više sreće onima koji su ispali
Prvo kolo otvaramo protiv Operator-a II.
Dečki su jako dobri i igraju lijepi stolni tenis. Prošle godine su nas nakantali na svom terenu , nadamo se sad malo ravnopravnijoj borbi kao domaćini.
Svim ekipama, znanim i neznanim želim puno dobre zabave, dobrog pingaća, poneku prasicu , i mnogo u novoj sezoni, pa da sve to fino zalijemo sa i na kraju jesenskog prvenstva napravimo
I ove sezone su nas povrede igrača počele !
U goste kod ekipe Bilić Vision smo otišli nepotpuni.
Naravno naš Doture je odigrao i uspjeli smo dohvatiti nova 3 boda
3 kolo u goste nam dolašao Pumal. Bila je jako napeta borba
Izvukli smo 5:5 iako je sve moglo otići na jednu i drugu stranu !
PS. Nakon žaljenja kaj nebumo gledali Dinamo od početka, na kraju je tak i bolje ! Šteta kaj nije i Dinamo remizirao !
Lako je nama kad Žac i Ivan igraju u životnoj formi.
Mi ostali samo gledamo, uživamo i navijamo.
Žao nam je što nije bilo doktora, no dobio je zabranu nastupa od žene, pa to svakako treba respektirati. No mlad je, pa će s vremenom naučit suprugu da je pingić prije svega
Čestitke Dragovoljcu na pobjedi !
Dobro su igrali tako da bi nam i sa doktorom bilo teško, dobra su ekipa
Jedino šta bi vam ja savjetovao je da ubuduće stol ( nogare i kotače ) podložite sa nekim drvenim materijalom jer ovako na kartonu malo čudno odbija !
Sve u svemu AJNC A Lipi pozdrav, Turk!
Hvala Agronomskom na čestitkama. Svejedno, da ste bili kompletni tekma bi bila interesantnija, a eventualna pobjeda slađa.
Imali smo mi drvene podloške, ali su nam i Primorac i Ryu savjetovali da su kartonske puno bolje.
Navodno, zbog kartona koji je mekši kod top spina ne kliže loptica, kod cepa bolje prima površinu stola, a i flah igra je bolja. Mi smo ih poslušali, jer oni su ipak profići, pa sad imamo to što imamo.
A i tko će svima ugodit...
Hvala dečki na dobrom meču i puno sreće u idućim tekmama!