SOKAZ forum
Turnir STK Novi Zagreb-Utrine 2011
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Turnir STK Novi Zagreb-Utrine 2011
Dvorana STK Novi Zagreb-Utrine
Održano 9.10.2011.
Dvorana solidna, 5 solidnih stolova Tibhar Smash 28, taraflex na podu i dobro osvjetljenje.
Nažalost samo 12 (ili 13) igrača, a očekivao sam ih samo iz Utrina toliko.
Jedini predstavnik Utrina (za kojeg znam) je bio Žac P. član izvornih Utrinaša.
Redoslijed:
1. Ajdarpašić
2. Pongrac
3. Kujundžić
4. Ramić
ps Borba za 3. mjesto je bilo dobra uvertira prije sraza favorita u 6. ligi.
Održano 9.10.2011.
Dvorana solidna, 5 solidnih stolova Tibhar Smash 28, taraflex na podu i dobro osvjetljenje.
Nažalost samo 12 (ili 13) igrača, a očekivao sam ih samo iz Utrina toliko.
Redoslijed:
1. Ajdarpašić
2. Pongrac
3. Kujundžić
4. Ramić
ps Borba za 3. mjesto je bilo dobra uvertira prije sraza favorita u 6. ligi.
Re: Turnir STK Novi Zagreb-Utrine 2011
Mislim da je problem organizatora.Kemil je napisao/la: Nažalost samo 12 (ili 13) igrača, a očekivao sam ih samo iz Utrina toliko.![]()
Prošli put kad je pokušan biti organiziran turnir, kotizacija je bila 90kn mislim, s tim da je bilo ako se ne prijavi 50 igrača da se neće održati i kotizacija se vraća.
Ljudi su bili šokirani.
I očito su uzeli organizatora na zub.
Šteta, jer svaki turnir je dobar, a i sad je kotizacija i sve ostalo zvučalo skroz ok.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Sami su ga sebi metnuli.... 
koji dilentatizam.Dren je napisao/la:.
Mislim da je problem organizatora.
Prošli put kad je pokušan biti organiziran turnir, kotizacija je bila 90kn mislim, s tim da je bilo ako se ne prijavi 50 igrača da se neće održati i kotizacija se vraća.
OK, ako je čovjek jednom napravio grešku u koracima, ne treba ga zbog toga zauvijek otpisati.
Što se mene tiče ja sam se za 40 kn naigrao cijelo jutro, 8 mečeva u nizu i još dobio butelju Traminca i Buterfly čarape, znači isplatilo se.
Dvorana i uvjeti 4+, protivnici po mjeri, bilježim se i sljedeći puta.
Kemil
Što se mene tiče ja sam se za 40 kn naigrao cijelo jutro, 8 mečeva u nizu i još dobio butelju Traminca i Buterfly čarape, znači isplatilo se.
Dvorana i uvjeti 4+, protivnici po mjeri, bilježim se i sljedeći puta.
Kemil
slažem se kemo. al kako stvari stoje, sokazovci teško praštaju 
doduše ja bi isto došao al jebat ga igrali smo danas i igramo sutra, da sam jučer cijeli dan "izgubio" na stolni, žena bi me živog oderala
doduše ja bi isto došao al jebat ga igrali smo danas i igramo sutra, da sam jučer cijeli dan "izgubio" na stolni, žena bi me živog oderala
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!