SOKAZ forum
Trajanje zagrijavanja prije utakmice
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Trajanje zagrijavanja prije utakmice
Zanimalo bi me koliko je onako minimum dati gostujućoj momčadi vremena za zagrijavanje, znaći prije nego uopče počne utakmice zagrijavanje cijele momčadi
was once Kemilov suigrač
0.
nema zagrijavanja.
zagrijavaš se sa protivnikom. 3minute.
sve preko je samo dobra volja.
Dakako da je fer pustit ljude da malo osjete stol i prostor, ali nije da moraš.
nema zagrijavanja.
zagrijavaš se sa protivnikom. 3minute.
sve preko je samo dobra volja.
Dakako da je fer pustit ljude da malo osjete stol i prostor, ali nije da moraš.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Slažem se, može i tako!
Svejedno, neki su me igrači znali zajebat (neće nikada više)
... kao ono, zagrijavamo se mi, on mi svaku moju laganu lopticu zabije i kaže nakon niti cijele minute "spreman sam!"
Ubuduće ću mu reći neka ode popiti pivu, a ja ću se zagrijati s nekim od svojih iz ekipe.
U zadnjih mjesec dana sam počeo, iz gore navedenih razloga, jako skraćivati zagrijavanje i na treninzima. Sada sam na oko 1-2 minute.

Ubuduće ću mu reći neka ode popiti pivu, a ja ću se zagrijati s nekim od svojih iz ekipe.
U zadnjih mjesec dana sam počeo, iz gore navedenih razloga, jako skraćivati zagrijavanje i na treninzima. Sada sam na oko 1-2 minute.
Re: Trajanje zagrijavanja prije utakmice
Ovak , svaka momčad u bilo kojem sportu ima pravo na jedan trening prije utakmice na terenu na kojkem se igratomaca je napisao/la:Zanimalo bi me koliko je onako minimum dati gostujućoj momčadi vremena za zagrijavanje, znaći prije nego uopče počne utakmice zagrijavanje cijele momčadi
ja se zezam za dvije minute. normalno bi bilo 10-15 min zagrijavanja prije utakmice i 2-3 min. pred svaki meč. a mi ako smo domaćini otvorimo dvoranu 1 sat prije tekme pa se može i odtrenirat. ja dođoh na ideju da otvorimo i 2-3 sata ranije da protivnik napravi trening pa onda odigramo tekmu.
ali ne vjerujem da bi to itko prihvatio.
ali ne vjerujem da bi to itko prihvatio.
tebi bi dal da 10-15 min trčiš oko stola, to ti je isto zagrijavanje.wolf je napisao/la: Ovak , svaka momčad u bilo kojem sportu ima pravo na jedan trening prije utakmice na terenu na kojkem se igra, pa onda i mi trebamo dopustit protivniku bar zagrijavanje
. po meni 10 -15 minuta za sve(uključujući domaćine) prije početka , plus 2min prije svakog meča.
![]()
kolko sam ja čul tebi je i odlazak iz dnevne sobe do frižideraČupa je napisao/la:...trkelj ...trkelj .....
i onda otvori frižider i opet se ohladi...wolf je napisao/la:kolko sam ja čul tebi je i odlazak iz dnevne sobe do frižideraČupa je napisao/la:...trkelj ...trkelj .....pretjerano zagrijavanje
![]()
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!