| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
zmilko
|
Postano: pet stu 25, 2011 2:27 pm Naslov
: hitno tražim |
|
|
hitno tražim nekoliko kg pingpong pameti.molim u ponudi kvalitetu i cijenu za kg.
hvala!
ako neko misli da sam uzaludan slučaj neka to zadrži za sebe. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: pet stu 25, 2011 3:35 pm Naslov
: |
|
|
| šalu na stranu. što je igračka inteligencija? iznervirati protivnika, prevariti , nadmudriti ,mentalno nadjačati u kritičnom momentu meča ili |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zole000
|
Postano: pet stu 25, 2011 4:45 pm Naslov
|
|
| Jednostavno uživati u ping pongu i dati sve od sebe u tome ! Na taj način nikad nemožeš izgubit ono šta je i bitno ! LP |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sub stu 26, 2011 10:51 am Naslov
|
|
| zmilko (napisa): | | šalu na stranu. što je igračka inteligencija? iznervirati protivnika, prevariti , nadmudriti ,mentalno nadjačati u kritičnom momentu meča ili |
Po meni, nema veze s protivnikom - sve je na tebi.
Preduvjet je naravno, da si utreniran i fit. a "igračka inteligencija" bi bila kombinacija:
- sposobnosti usredotočenosti. Dakle iznimna koncentracija na igru bez obzira na okolinu, protivnika, uvjete.
- sposobnost brzog čitanja protivnika. Dakle skužit šta mu loše a šta dobro ide do recimo kraja prvog seta
- iskoristiti ta saznanja u meču da bi ga okrenuo u svoju korist.
Po meni, najbitnije je ovo prvo jer je nužno, da bi ostvario ove zadnje dvije stavke, da si koncentriran dovoljno da si u stanju čitati i vraćati serve protivnika, pratiti njegovo kretanje, prepoznati njegove karakteristične šablone poena, ne griješiti u servama i iskoristiti prilike pravovremenim i pravim odabirom udaraca koje koristiš. Kad to sve saznaš u kratkom roku, onda treba primjeniti taktiku kojom možeš iskoristiti loše a i dobre strane protivnika!
Sve skupa je igračka inteligencija
Očito da je se da dobro uvježbati i da nije Bogom dana. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sub stu 26, 2011 4:28 pm Naslov
|
|
Gospodine zmilko tko Vas je naljutil???
Sigurno neki mladi inteligentan stolnotenisač
Po meni je igračka inteligencija pobjediti protivnika, tj. prilagoditi igru tome.
Mislim da mi to fali u većini mečeva  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: sub stu 26, 2011 5:23 pm Naslov
|
|
| bravo. eto pogodio si u sridu. naljutio me je stari jarac kakav sam i sam.ali naravno naljutio sam se na sebe jer nemam inteligenciju i živaca da izdržim provokacije. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sub stu 26, 2011 5:43 pm Naslov
|
|
| zmilko (napisa): | | bravo. eto pogodio si u sridu. naljutio me je stari jarac kakav sam i sam.ali naravno naljutio sam se na sebe jer nemam inteligenciju i živaca da izdržim provokacije. |
Inteligencija i živci su zasebni lončići, ali ako se jedan razbije drugi obično ne izdrži
U svakom slučaju čuvati živćeke, a igračku inteligenciju ponekad zamjeni koja "prasica" i na kraju opet sve ispadne dobro.
Vjerovatno igrate pingač kolko ja imam godina, ili približno tolko, a ja vam tu nekaj pametujem  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|