SOKAZ forum
Memorijal Drago Licul
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Memorijal Drago Licul
Tijekom sezone se igra veliki broj turnira koji su i najavljeni na stranici SOKAZ-a, a nitko od mnogih SOKAZ-ovaca koji su aktivni na ovom forumu da napiše niti riječ o tim turnirima (rezultati, atmosfera, ...)
Mnogima bi (kao i meni) bilo to zanimljivo čuti, pa evo, obzirom da sam nakon dužeg vremena došao na neki turnir, da barem okvirno (koliko me pamćenje služi) nešto napišem.
Dakle, turnir se igrao u Prečkom (14.1.), sudjelovalo 65 neregistriranih igrača (i igračica) - više- manje svi SOKAZ-ovci.
Igralo se od 10-14.30 na 8 stolova po kup sistemu (na ispadanje) s tim da se igrao i utješni dio (svi oni koji su ispali u 1. kolu)
Okvirni rezultati (po mom sjećanju):
UTJEŠNI DIO:
Finale: D. Petek - I. Tomić 3:2
GLAVNI TURNIR:
OSMINA FINALA:
V. Grantverger - Hodžić 3:1
Babić - Rac 3:?
Buršić - Maljković 3:2
Milković - Pelin 3:?
S. Šarić - T. Glad 3:?
Sukačić - Kavur 3:?
Stepan - Dražetić 3:2
Kašić - ? 3:?
ČETVRTFINALE:
V. Grantverger - Babić 3:2
Buršić - Milković 3:2
Sukačić - Šarić 3:?
Kašić - Stepan 3:1
POLUFINALE:
V. Grantverger - Buršić 3:1
Kašić - Sukačić 3:0 (?)
FINALE:
Kašić - V. Grantverger 3:1
Ako netko od prisutnih zna što je stajalo umjesto nekih upitnika neka napiše!
Mnogima bi (kao i meni) bilo to zanimljivo čuti, pa evo, obzirom da sam nakon dužeg vremena došao na neki turnir, da barem okvirno (koliko me pamćenje služi) nešto napišem.
Dakle, turnir se igrao u Prečkom (14.1.), sudjelovalo 65 neregistriranih igrača (i igračica) - više- manje svi SOKAZ-ovci.
Igralo se od 10-14.30 na 8 stolova po kup sistemu (na ispadanje) s tim da se igrao i utješni dio (svi oni koji su ispali u 1. kolu)
Okvirni rezultati (po mom sjećanju):
UTJEŠNI DIO:
Finale: D. Petek - I. Tomić 3:2
GLAVNI TURNIR:
OSMINA FINALA:
V. Grantverger - Hodžić 3:1
Babić - Rac 3:?
Buršić - Maljković 3:2
Milković - Pelin 3:?
S. Šarić - T. Glad 3:?
Sukačić - Kavur 3:?
Stepan - Dražetić 3:2
Kašić - ? 3:?
ČETVRTFINALE:
V. Grantverger - Babić 3:2
Buršić - Milković 3:2
Sukačić - Šarić 3:?
Kašić - Stepan 3:1
POLUFINALE:
V. Grantverger - Buršić 3:1
Kašić - Sukačić 3:0 (?)
FINALE:
Kašić - V. Grantverger 3:1
Ako netko od prisutnih zna što je stajalo umjesto nekih upitnika neka napiše!
kasic je osvojio jer mu je normalno igrat u trenirci cijeli turnir, pa ga hladnoca i golubovi ne smetaju
inace, bravo kasicu, polufinale proslog turnira, osvojen ovaj...
inace, bravo kasicu, polufinale proslog turnira, osvojen ovaj...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Bravo Burke...
, dobro je da je netko otvorio ovu temu... Turnir je bio odličan, ljudi kao u priči, mislim da je bilo više od 70 (kao i na Uzorincu tjedan prije). Igrao se odličan pingać, četvrtfinala glavnog dijela turnira igrala su se istovremeno na četiri stola u sredini dvorane, frcalo je sa svih strana!
, izvrstan pingać... Stepan-Kašić, Grantverger-Babić i Buršić-Milković bili su strašni mečevi, nažalost otišao sam prije polufinala...
, kako da kažem, zov prirode bio je jači!

Kad smo već kod prirode, ne znam je li se pojavljivao Drda s brda, ali njegov frend Niđo-Piđo bio je sveprisutan
, Piđo je s ekipom sve nadgledao
, ali mislim da nisu bili ratoborni pa nije bilo bombardiranja, to će biti tek na vikend turnirima skupa s hladnoćom koja je najavljena.
Kaši čestitam na osvojenom turniru
, ib-ova akcija urodila je plodom!

Kad smo već kod prirode, ne znam je li se pojavljivao Drda s brda, ali njegov frend Niđo-Piđo bio je sveprisutan
Kaši čestitam na osvojenom turniru