SOKAZ forum
Moderiranje foruma
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Moderiranje foruma
Ja neću glasat, molio bih i izru da ne glasa. Periću ti možeš jer ionako ništa ne moderiraš, samo trolaš
U globalu dobro,al moram reć da imam i opasku!
Mislim da ste previše "ažurni" prilikom bilo kakvih žešćih diskusija,gdje dolazi do sukoba mišljenja izmedju dvojice ili više pojedinaca.Gušite svaku žučniju raspravu što forum čini neinteresantnim.
Mislim da bi trebali biti malo liberalniji i fleksibilniji,dokle god nema "nesportskog" direktnog vrijeđanja!
Mislim da ste previše "ažurni" prilikom bilo kakvih žešćih diskusija,gdje dolazi do sukoba mišljenja izmedju dvojice ili više pojedinaca.Gušite svaku žučniju raspravu što forum čini neinteresantnim.
Mislim da bi trebali biti malo liberalniji i fleksibilniji,dokle god nema "nesportskog" direktnog vrijeđanja!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Re: Moderiranje foruma
kak ne ... kak se ne sjećaš kad sam u svibnju 2009. obrisao cijeli post .... i tko je spriječio prodor hiće na ove prostoreib je napisao/la: Periću ti možeš jer ionako ništa ne moderiraš, samo trolaš
joooj,,, ak ja krenem s moderiranjemmmm
ja sam također za žučnije rasprave, i nisam za brisanje postova nego samo za brisanje [#$***###)***] (kak je to lijepo u stripovima prikazano) "uvredljivih" dijelova jer se gubi kontinuitet dijaloga tj. forumaBrod je napisao/la:U bilo kakvih žešćih diskusija,gdje dolazi do sukoba mišljenja izmedju dvojice ili više pojedinaca.Gušite svaku žučniju raspravu što forum čini neinteresantnim.
Ja čak mislim da je i ovo s psovkama pretjerano,al bože moj,ak je tak - tak je!
Na kraju krajeva,današnji klinci slušaju rap glazbu(ko nije na cajkama),a kakvim ih tekstovima tamo šoraju,siguran sam da ih više niš nemre iznenadit!
Jedino možda zbog nešto starije gospode koji jiš slušaju Zvonka Bogdana i Dragu Diklića,a rap im nije prošao ni blizu CD playera...
Na kraju krajeva,današnji klinci slušaju rap glazbu(ko nije na cajkama),a kakvim ih tekstovima tamo šoraju,siguran sam da ih više niš nemre iznenadit!
Jedino možda zbog nešto starije gospode koji jiš slušaju Zvonka Bogdana i Dragu Diklića,a rap im nije prošao ni blizu CD playera...
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
imamo dakle novu temu o parlamentarizmu i demokraciji na sokaz online gdje je i tema moderatori, plus tema o izri, pa sad imamo ovdje anketu o moderiranju i anketu o baniranju korisnika na kojima će se također komentirati rad moderatora. to je čini mi se malo previše tema o manje-više istoj stvari. :nezna: jel se može anketa prikačiti za već postojeću temu? toliko za početak.
ovo mi je 200. post.
i trošim ga komentiranje rada birokracije. 
Zadnja izmjena: Čupa, dana/u sri sij 25, 2012 10:48 am, ukupno mijenjano 1 put.
Daj primjere!Brod je napisao/la:U globalu dobro,al moram reć da imam i opasku!
aaaaa ti si pticorope je napisao/la:... i tko je spriječio prodor hiće na ove prostore![]()
![]()
![]()
P.S. mijenjam sve ono pozitivno što sam izjavio o rope-u(u nekom drugom topicu) zbog neprimjerenog progona kvazipolitičkog humora s ovih prostora
gledaj to sa svjetlije strane... ost'otitito... tko zna kud bi te dovelo potrojenost ličnostiwolf je napisao/la: aaaaa ti si pticobaš sam se pitao ko je bio tak hrabar 70 godina poslije rata banirati šaljivog,benignog, ironičnog hiću
![]()
![]()
![]()
P.S. mijenjam sve ono pozitivno što sam izjavio o rope-u(u nekom drugom topicu) zbog neprimjerenog progona kvazipolitičkog humora s ovih prostora![]()
i zato Vam hvala!Izra je napisao/la:evo ja cu navest jedan primjer nama u korist: na temi o travuljagama se vodi zucna rasprava, ljude se proziva da ne znaju igrat, da su muljatori i varalice i ne mijesamo se dok god je u nekim normalnim granicama.
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni