SOKAZ forum
Malo o anketama
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Malo o anketama
Važna informacija u vezi anketa za koju ne znam kako već odavno nije osvanula.
Ja ne znam kako je tko glasao, ikad.
Znam da je glupo da _ja_ to kažem i uvjeravam vas
al em nema tko drugi, em je istina. Slobodno se izjašnjavajte i bez straha, kim jong il ovdje je bespomoćan.

Ja ne znam kako je tko glasao, ikad.
Znam da je glupo da _ja_ to kažem i uvjeravam vas
Malo o anketama
Ajmo napraviti anketu da vidimo kako ljudi u sokazu dišu po pitanju iskustava sa lopticama. koje su im najbolje itd...
Malo o anketama
Napiši što misliš kako bi trebalo biti sročeno pitanje, a možeš i odgovore osmislit, pogotovo ako su marke loptica koje ja još uvijek ne znam ni nabrojat. 

Malo o anketama
Dobra ideja. I mene ovo zanima, pa ako smijem predložit...
Neš' općenito tipa: Koje su vam se plastične loptice s 3 zvjezdice pokazale kao najbolje? Ili, s kojim plastičnim lopticama ćete igrati domaće utakmice?
- Andro
- Butterfly
- DHS
- Donic
- Double Fish
- Joola
- Nittaku premium
- Nittaku SHA
- Stiga
- Tibhar
- TSP
- Xiom
- XuShaoFa
- Yasaka
- ostalo
Neš' općenito tipa: Koje su vam se plastične loptice s 3 zvjezdice pokazale kao najbolje? Ili, s kojim plastičnim lopticama ćete igrati domaće utakmice?
- Andro
- Butterfly
- DHS
- Donic
- Double Fish
- Joola
- Nittaku premium
- Nittaku SHA
- Stiga
- Tibhar
- TSP
- Xiom
- XuShaoFa
- Yasaka
- ostalo
Butterfly Innerforce ALC
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX
Malo o anketama
DHS 
Nisam baš oduševljen sa XuShaoFa, a kaj je najgore trebali bi igrati s njima ???
Nisam baš oduševljen sa XuShaoFa, a kaj je najgore trebali bi igrati s njima ???
The Only Way Is Up...rutinski
Malo o anketama
Dhs su odlične, meni su i joola super, a shushao fa je neko pametan na internetu prosrao da su odlične i da su najsličnije staroj lopti što može izjaviti samo netko tko nikad sa starom loptom nije igrao, i tako su svi intelektualci vodeći se internet recenzijama počeli sa shushao fa, jedino logično objašnjenje mi je da su se te loptice trebale prodati bilo kak i eto reklame, lopte su KA-TA-STROFA!!!(kao i sve bešavne lopte)
Malo o anketama
Je, jebote te XuShaoFa su tak loše da sam prije par dana skoro izgubil od Paličke 
Malo o anketama
Vas dvojica ste se navikavali godinama
na stare pa se niste navikli tako ce vam
biti I sa ovima
paxic I guga

na stare pa se niste navikli tako ce vam
biti I sa ovima
paxic I guga
Malo o anketama
Upravo sam se čuo sa svojim suigračima i igramo sa :
DHS

DHS
Malo o anketama
Guga je napisao/la:Je, jebote te XuShaoFa su tak loše da sam prije par dana skoro izgubil od Paličke
Ja i jesam izgubio od palicke sa tim lopticicama, ne samo palicke prakticki od svakoga, al sad bez zajebancije treba ljude osvijestit malo o lopticama da sto manje ljudi igra sa shuashao shitom i sl. Besavnim sranjima
Malo o anketama
Ja se uopće ne zajebavam, stvarno sam skoro izgubio od Palićke 
Malo o anketama
Gugs I paxic ,vi mozete I sa idealkama
Tak svejedno kad pojma nemate
Malo o anketama
Na vrh brda drda mrda, nemam pojma da, zato se moramo pojacati sa mocnim dariom da nas povede u nove pobjede, isto kak je mixera i bradu dovukao do 2 lige
Malo o anketama
Predstavi se ko si Lazaru jedan,drda je napisao/la:Gugs I paxic ,vi mozete I sa idealkama
a ne se skrivaš ko pičkica iza nepoznatog profila i još vrijeđaš...
Malo o anketama
Malo o anketama
Kaj kaze pravilnik mi bi u istom mecu svaku partiju sa razlicitom naravno 3 zvjezdice.tak da mogu ostali plakati a nadam se opet sve po pravilu