9. liga proljeće 2012

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
wolf
Kontakt:

9. liga proljeće 2012

#1 Post Postao/la wolf »

3. put u istoj lizi :rofl: vrijeme je da budemo među tri s gornje strane :moli: al nebu baš lako , nakraju budem i sretan ak ostanemo :rofl: al zasad smo optimisti :top: Pozdrav svima , novima i starima i zaživimo malo topic :top:
Je's čuo dundo :rolleyes: :zubo:
kelemen

#2 Post Postao/la kelemen »

Obzirom kak igraš :B: , dočekati ćeš i nas u istoj poziciji :zubo:
PS. da Vam malo "saživim" topic.
a libo te ra..u, sad si punopravni(štoviše, lidući) član najaktivnijeg topica :lux:
Kapetan MIKI
55

#3 Post Postao/la 55 »

Vidiš, dragi naš uvaženi i vrlo cijenjeni voditelju lige (mislim na onu našu, čokljavu 18.), sve ti to ovisi od razine očekivanja; da ja igram u 9. ligi, vjerovatno bih bio sretan biti i tri sezone u njoj... :rolleyes: , ovako sam u 18. pa sve osim penjanja u 17. ili 16. smatram neuspjehom... :nene: .
Ali da sam tako sjajan igrač kao ti, razočarao bih se u sebe ko čoveka, top 5 liga ili ništa! :rofl: :rofl: :rofl: Ajoooj... ubit će me ovaj moj smisao za loš humor... :facepalm: , pozdrav svima iz 9. lige i želim vam dobru igru i uspješnu sezonu. Wolf već zna na što ja mislim pod time! :pingic: :pivo: :zivili: :drunk: :trk: :azdaja:
Brod jr.

#4 Post Postao/la Brod jr. »

a kaj bi mi trebali reć kaj smo bili 9 sezona u 8 ligi??? :azdaja:
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
wolf
Kontakt:

#5 Post Postao/la wolf »

Iskreno ...nije mi ni jasno kak ste je napustili :ne zna: :lol: :lol: :lol: :zubo:
wolf
Kontakt:

#6 Post Postao/la wolf »

Ola devetoligaši , nakon što sam malo proučio novosti u ovoj našoj lizi ,vidim da će biti hebeno :rofl: i to kak .
Kolko ja vidim pojačanja su samo takva . Sveta nedjelja se pojačala samo s M. Grantvergerom :strah: i L. Hudjekom :mama: , transagram s T. Kovačićekom :uzid: koda im I. Čanadi nije dosta , a u Zaboku koji je došao iz 11. lige igra M. Huis :trk: , realno igrač bar za drugu ligu . Ako tu još priključimo Sindika koji dolazi s 3 poraza iz desete lige u tandemu s tata Bućom :rofl: te Plinaru u kojoj igra kompletno rukovodstvo Sokaza i STSH -a te sudačke organizacije( tu ziher nemremo dobit za zelenim stolom :rolleyes: ) biti će više nego teško ove sezone :znoj: :cerek: :zubo:
nzoric
Kontakt:

#7 Post Postao/la nzoric »

Wolf: revanš za prošlogodišnji poraz i tulum nakon meča je u 2. kolu.. :lux:
P.S.:Ovaj put igramo kod nas, a osvježiti ćemo se u pivnici preko puta dvorane! :lux: :lux:

SP
dkiri

#8 Post Postao/la dkiri »

...alo Zoriču,pa ti si živ :top:

...jel možemo i mi iz Pešće navratiti u pivnicu :lux: tu smo najjači :zubo:

...uostalom,več ti je vreme da se pojaviš u Pešči, valjda su klinci porasli :trio:
...sory Wolfi :B:
wolf
Kontakt:

#9 Post Postao/la wolf »

nzoric je napisao/la:Wolf: revanš za prošlogodišnji poraz i tulum nakon meča je u 2. kolu.. :lux:
P.S.:Ovaj put igramo kod nas, a osvježiti ćemo se u pivnici preko puta dvorane! :lux: :lux:

SP
Jedva čekam :top: kaj nudite ?? :klopa: :pivo: mislim...od termina? :zubo:
Brod

#10 Post Postao/la Brod »

Alo čokljavac,vidim razvalili vi jučer gadno goste i naplatili prošlosezonski poraz! :top: Jedino Dabi ispao žentlmen! :lol:
Neka,neka,možda ovog proljeća neće bit borba za začelje nego za vrh... :cheer: :cheer: :cheer:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
wolf
Kontakt:

#11 Post Postao/la wolf »

Bome...posrećilo nam se :cerek: nisam se nadao ovakvom raspletu , moram priznat :ne zna: ali ovaj put Jere - :bike: ....nije na biciklu :zubo:
Šljiva

#12 Post Postao/la Šljiva »

wolf je napisao/la:Ola devetoligaši , nakon što sam malo proučio novosti u ovoj našoj lizi ,vidim da će biti hebeno :rofl: i to kak .
Kolko ja vidim pojačanja su samo takva . Sveta nedjelja se pojačala samo s M. Grantvergerom :strah: i L. Hudjekom :mama: , transagram s T. Kovačićekom :uzid: koda im I. Čanadi nije dosta , a u Zaboku koji je došao iz 11. lige igra M. Huis :trk: , realno igrač bar za drugu ligu . Ako tu još priključimo Sindika koji dolazi s 3 poraza iz desete lige u tandemu s tata Bućom :rofl: te Plinaru u kojoj igra kompletno rukovodstvo Sokaza i STSH -a te sudačke organizacije( tu ziher nemremo dobit za zelenim stolom :rolleyes: ) biti će više nego teško ove sezone :znoj: :cerek: :zubo:
Wolf,javljam se iz bolnice KBC DUBRAVA gdje sam u petak operirao medijalni menisk lijevog koljena i još se nalazim u bolnici.Kovačićek je zamjena za mene.Ja vjerovatno neću igrati jedno vrijeme.Do kad neznam?To će odlučiti Kirurg-Ortoped.Lijepi pozdrav svima u 9.ligi.
Ivica,za prijatelje Šljiva
Dren

#13 Post Postao/la Dren »

brz oporavak želim :top:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
55

#14 Post Postao/la 55 »

Šljiva, majstore, brzo nam se oporavi i vrati se još jači :mirko: . Evo te osim mene pozdravlja i moja Slava Rožić, koja također šalje najtoplije želje za što brži i efikasniji oporavak :gips: .
Nije ta operacija nekakav posebno kompleksan zahvat :pfff: , očekujem povratak Šljive prije kraja sezone! Sretno! :mudri:
wolf
Kontakt:

#15 Post Postao/la wolf »

Ma vidimo se mi Šljiva već drugi tjedan , ja sam ziher da buš došel bar sudit ak niš drugo :top: :zubo:
wolf
Kontakt:

#16 Post Postao/la wolf »

Zašto nema rezultata HZZO-Boanerges kad u ekipama ima brdo upisivača :confused:
Šljiva

#17 Post Postao/la Šljiva »

55 je napisao/la:Šljiva, majstore, brzo nam se oporavi i vrati se još jači :mirko: . Evo te osim mene pozdravlja i moja Slava Rožić, koja također šalje najtoplije želje za što brži i efikasniji oporavak :gips: .
Nije ta operacija nekakav posebno kompleksan zahvat :pfff: , očekujem povratak Šljive prije kraja sezone! Sretno! :mudri:
Hvala na lijepim željama broj 55.Pozdrav tebi i Slavi.Danas sam došao doma.
(':D')
Šljiva

#18 Post Postao/la Šljiva »

wolf je napisao/la:Ma vidimo se mi Šljiva već drugi tjedan , ja sam ziher da buš došel bar sudit ak niš drugo :top: :zubo:
(':mudri:')Istina,došel bum gledat,sudit,dat koji savjet.Igral nebum još je prerano.(':gips:')Popit ču (':kava:') i to je to.
55

#19 Post Postao/la 55 »

Samo polako, majstore, dobrodošao doma! :tulum: Vidim da se tvoji i bez tebe snalaze sasvim dobro... :tuctuc: :cekicem: :clint:
Brod

#20 Post Postao/la Brod »

Kak je Južna IV prošla jučer,ak neko zna?
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Odgovorite