3. put u istoj lizi vrijeme je da budemo među tri s gornje strane al nebu baš lako , nakraju budem i sretan ak ostanemo al zasad smo optimisti Pozdrav svima , novima i starima i zaživimo malo topic
Je's čuo dundo
Obzirom kak igraš , dočekati ćeš i nas u istoj poziciji
PS. da Vam malo "saživim" topic.
a libo te ra..u, sad si punopravni(štoviše, lidući) član najaktivnijeg topica
Vidiš, dragi naš uvaženi i vrlo cijenjeni voditelju lige (mislim na onu našu, čokljavu 18.), sve ti to ovisi od razine očekivanja; da ja igram u 9. ligi, vjerovatno bih bio sretan biti i tri sezone u njoj... , ovako sam u 18. pa sve osim penjanja u 17. ili 16. smatram neuspjehom... .
Ali da sam tako sjajan igrač kao ti, razočarao bih se u sebe ko čoveka, top 5 liga ili ništa! Ajoooj... ubit će me ovaj moj smisao za loš humor... , pozdrav svima iz 9. lige i želim vam dobru igru i uspješnu sezonu. Wolf već zna na što ja mislim pod time!
Ola devetoligaši , nakon što sam malo proučio novosti u ovoj našoj lizi ,vidim da će biti hebeno i to kak .
Kolko ja vidim pojačanja su samo takva . Sveta nedjelja se pojačala samo s M. Grantvergerom i L. Hudjekom , transagram s T. Kovačićekom koda im I. Čanadi nije dosta , a u Zaboku koji je došao iz 11. lige igra M. Huis , realno igrač bar za drugu ligu . Ako tu još priključimo Sindika koji dolazi s 3 poraza iz desete lige u tandemu s tata Bućom te Plinaru u kojoj igra kompletno rukovodstvo Sokaza i STSH -a te sudačke organizacije( tu ziher nemremo dobit za zelenim stolom ) biti će više nego teško ove sezone
nzoric je napisao/la:Wolf: revanš za prošlogodišnji poraz i tulum nakon meča je u 2. kolu.. P.S.:Ovaj put igramo kod nas, a osvježiti ćemo se u pivnici preko puta dvorane!
Alo čokljavac,vidim razvalili vi jučer gadno goste i naplatili prošlosezonski poraz! Jedino Dabi ispao žentlmen!
Neka,neka,možda ovog proljeća neće bit borba za začelje nego za vrh...
wolf je napisao/la:Ola devetoligaši , nakon što sam malo proučio novosti u ovoj našoj lizi ,vidim da će biti hebeno i to kak .
Kolko ja vidim pojačanja su samo takva . Sveta nedjelja se pojačala samo s M. Grantvergerom i L. Hudjekom , transagram s T. Kovačićekom koda im I. Čanadi nije dosta , a u Zaboku koji je došao iz 11. lige igra M. Huis , realno igrač bar za drugu ligu . Ako tu još priključimo Sindika koji dolazi s 3 poraza iz desete lige u tandemu s tata Bućom te Plinaru u kojoj igra kompletno rukovodstvo Sokaza i STSH -a te sudačke organizacije( tu ziher nemremo dobit za zelenim stolom ) biti će više nego teško ove sezone
Wolf,javljam se iz bolnice KBC DUBRAVA gdje sam u petak operirao medijalni menisk lijevog koljena i još se nalazim u bolnici.Kovačićek je zamjena za mene.Ja vjerovatno neću igrati jedno vrijeme.Do kad neznam?To će odlučiti Kirurg-Ortoped.Lijepi pozdrav svima u 9.ligi.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Šljiva, majstore, brzo nam se oporavi i vrati se još jači . Evo te osim mene pozdravlja i moja Slava Rožić, koja također šalje najtoplije želje za što brži i efikasniji oporavak .
Nije ta operacija nekakav posebno kompleksan zahvat , očekujem povratak Šljive prije kraja sezone! Sretno!
55 je napisao/la:Šljiva, majstore, brzo nam se oporavi i vrati se još jači . Evo te osim mene pozdravlja i moja Slava Rožić, koja također šalje najtoplije želje za što brži i efikasniji oporavak .
Nije ta operacija nekakav posebno kompleksan zahvat , očekujem povratak Šljive prije kraja sezone! Sretno!
Hvala na lijepim željama broj 55.Pozdrav tebi i Slavi.Danas sam došao doma.
(':D')