Tražim polovne gume

želite li home-made drvo (objesivo o zid)? ili gumu koje nema u dućanima?

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Saša

Tražim polovne gume

#1 Post Postao/la Saša »

Kupujem dvije kineske (nije uvjet) polovne gume u kojima još ima života. Cijena mi je prvi kriterij. Naravno ako netko posjeduje nešto slično što želi pokloniti nema razloga da se bunim...
Let the force be with you
Dren

#2 Post Postao/la Dren »

Imam ja dvije galaxy mercury II, crnu i crvenu debljina 2.1.
kineske, tacky (kad su nove mogu dignuti lopticu sa stola al ubrzo postanu regularno tacky) spužva kineski dosta tvrda. To su najjeftinije galaxy gume od nove serije, i zapravo se koriste za trening više nego za ozbiljnu igru. nabavio sam ih dosta jeftino, za 30tak kuna svaku (uključena poštarina). Htio sam probat igrat s tacky gumama.
Sad, ja sam ih isprobao, odigrao par treninga i 2 turnira u prečkom. Ne leže mi te tacky gume nikako :( pa sam odustao od njih i zadnji turnir igrao sa starim gumama.

Sve skupa, gume su u dosta dobrom stanju. Rezane su na oversize reket tako da ih se mora kratit za obični reket.
Ako si zainteresiran dam ti ih za 40kn obe.
Što se tiče kvalitete...koliko para toliko muzike, ne mislim da su nešto posebno dobre, al nisu ni loše
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Saša

#3 Post Postao/la Saša »

Dajte ljudi trebam još koju polovnu gumu koje ste otpisali ali da u njima još malo života. Sve je to u plemenite svrhe popularizacije ping ponga u Hrvata :pingic:
Let the force be with you
grm

#4 Post Postao/la grm »

Ne bih htio biti Drenu nelojalna konkurencija (riješit ćemo to ta šankom) ali evo ponude:

Donic Acuda S2 crna 2,1 - 80 kn; rabljena, živa, uže rezana

Tenergy 64 crvena 2,1 - 80 kn; rabljena, živa, uže rezana

Focus Snipe III, crna, 2,1 - 70 kn; nova, široko rezana

091/92 82 532 pozz
Dren

#5 Post Postao/la Dren »

samo naprijed, ja ionako nisam planirao prodavat, al kad čovjek lijepo pita... :D
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Odgovorite