SOKAZ forum
Tražim polovne gume
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Tražim polovne gume
Kupujem dvije kineske (nije uvjet) polovne gume u kojima još ima života. Cijena mi je prvi kriterij. Naravno ako netko posjeduje nešto slično što želi pokloniti nema razloga da se bunim...
Let the force be with you
Imam ja dvije galaxy mercury II, crnu i crvenu debljina 2.1.
kineske, tacky (kad su nove mogu dignuti lopticu sa stola al ubrzo postanu regularno tacky) spužva kineski dosta tvrda. To su najjeftinije galaxy gume od nove serije, i zapravo se koriste za trening više nego za ozbiljnu igru. nabavio sam ih dosta jeftino, za 30tak kuna svaku (uključena poštarina). Htio sam probat igrat s tacky gumama.
Sad, ja sam ih isprobao, odigrao par treninga i 2 turnira u prečkom. Ne leže mi te tacky gume nikako
pa sam odustao od njih i zadnji turnir igrao sa starim gumama.
Sve skupa, gume su u dosta dobrom stanju. Rezane su na oversize reket tako da ih se mora kratit za obični reket.
Ako si zainteresiran dam ti ih za 40kn obe.
Što se tiče kvalitete...koliko para toliko muzike, ne mislim da su nešto posebno dobre, al nisu ni loše
kineske, tacky (kad su nove mogu dignuti lopticu sa stola al ubrzo postanu regularno tacky) spužva kineski dosta tvrda. To su najjeftinije galaxy gume od nove serije, i zapravo se koriste za trening više nego za ozbiljnu igru. nabavio sam ih dosta jeftino, za 30tak kuna svaku (uključena poštarina). Htio sam probat igrat s tacky gumama.
Sad, ja sam ih isprobao, odigrao par treninga i 2 turnira u prečkom. Ne leže mi te tacky gume nikako
Sve skupa, gume su u dosta dobrom stanju. Rezane su na oversize reket tako da ih se mora kratit za obični reket.
Ako si zainteresiran dam ti ih za 40kn obe.
Što se tiče kvalitete...koliko para toliko muzike, ne mislim da su nešto posebno dobre, al nisu ni loše
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!