SOKAZ forum
14. liga proljeće 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
14. liga proljeće 2012
No, kad nitko neće, da ja otvorim topic 
Inače;
Strojopromet : Gavella 8:2
Inače;
Strojopromet : Gavella 8:2
-
Lin Chi Na
- Loptica Pong
Evo, odigran je derbi
, Gavella vs Nezavisni Sindikat SC-a
Grčeviti sraz dviju ekipa gdje je bilo bitnije ne izgubiti i zapisati prve poene.
Čestitke Šibenčanima na odličnom startu,
sad nije jasno, jesu li KŠ zbilja tako jaki ili imaju sreće pa upadnu svaki put u ligu bez jakih protivnika?
U svakom slučaju, okršaj sa Eci Peci Necom će biti zanimljiv ..
Grčeviti sraz dviju ekipa gdje je bilo bitnije ne izgubiti i zapisati prve poene.
Čestitke Šibenčanima na odličnom startu,
sad nije jasno, jesu li KŠ zbilja tako jaki ili imaju sreće pa upadnu svaki put u ligu bez jakih protivnika?
U svakom slučaju, okršaj sa Eci Peci Necom će biti zanimljiv ..
-
Lin Chi Na
- Loptica Pong
-
Lin Chi Na
-
Lin Chi Na
- Loptica Pong
Bolje Dren i 55 nego netko drugiMlada nada Šibenika je napisao/la:Slab nam je ovaj topik kad nam ga moraju dolazit oživljavat Dren i 55
Možda bi vam bilo draže da vam topik oživljava drda
-
Lin Chi Na
Da, vidim da si u pravoj formi. I ti i suigrači. Valjda se nemate na koga nabrusit. Šibenčani ili mi, ista vam je kifla, držte se njih.Hvatljivi je napisao/la:Ne LP, tak igram da mi je bolje da šutimLoptica Pong je napisao/la:Da, na primjer Hvatljivi se toliko uhvatio treninga da ne stigne ni pogledati forum.
A ZEP-u nije igro Milatić protiv Neca, ali i potonji igraju sve bolje iz sezone u sezonu.
Ma ima se tu na koga napalit, al zgleda da me uhvatila impotencija.
Il ste vi tak zgodni ????
Elektrinoj pobjedi se nema kaj prigovorit i dečki su korektni, no moram napomenut da u gorim uvjetima nisam igral. Osim svjetla sve ostalo katastrofa.
Stol antikvitet star 40 g. , jako oštećene, neravne površine, plivajući pod - parket s dilatacijom cca. 2-3 cm. Pokraj stoji noviji Leptir skroz okej, al mi igramo na bakinom kredencu.
Je to rekreacija, al ćekam samo trenutak kad bum nabasal na betonski stol.
Da ironija bude veća, prošlo kolo se jedan "mučki provokator" žalil na uvjete u našoj dvorani ??????!!!!!!!!
Mislim da Botinčane dočekujemo u štaglju, a hrastov stol bu premazan špekom.
Kaj mogu, drukče nejde.
Elektrinoj pobjedi se nema kaj prigovorit i dečki su korektni, no moram napomenut da u gorim uvjetima nisam igral. Osim svjetla sve ostalo katastrofa.
Stol antikvitet star 40 g. , jako oštećene, neravne površine, plivajući pod - parket s dilatacijom cca. 2-3 cm. Pokraj stoji noviji Leptir skroz okej, al mi igramo na bakinom kredencu.
Je to rekreacija, al ćekam samo trenutak kad bum nabasal na betonski stol.
Da ironija bude veća, prošlo kolo se jedan "mučki provokator" žalil na uvjete u našoj dvorani ??????!!!!!!!!
Mislim da Botinčane dočekujemo u štaglju, a hrastov stol bu premazan špekom.
Kaj mogu, drukče nejde.
Hvatljivi je napisao/la:Ma ima se tu na koga napalit, al zgleda da me uhvatila impotencija.
Nego, jel to dvorana tamo na križanju hajnclove, u podrumu? Ako je to to, to je stol iz 1978, prvenstvo Jugoslavije, ili tako nešto pričali nam dečki, uvjeti nevjerojatno loši, još je nama bila i zima...