SOKAZ forum
K: Stiga offensive wood NCT
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
K: Stiga offensive wood NCT
traži se drvo iz naslova, eventualno onaj stari offensive, rabljeno ili novo, na pm molim.
edit: kaže jedan vrsni poznavatelj stolnoteniske opreme da ovo drvo trese. ja sam ga kratko isprobao i nije mi se činilo takvo. ima li još netko iskustva s tim drvetom?
edit: kaže jedan vrsni poznavatelj stolnoteniske opreme da ovo drvo trese. ja sam ga kratko isprobao i nije mi se činilo takvo. ima li još netko iskustva s tim drvetom?
Re: K: Stiga offensive wood NCT
jesi probao, kako ti se cini? sto si zalijepio na to?Čupa je napisao/la: edit: kaže jedan vrsni poznavatelj stolnoteniske opreme da ovo drvo trese. ja sam ga kratko isprobao i nije mi se činilo takvo. ima li još netko iskustva s tim drvetom?
zanimljivo mi je to drvo vec neko vrijeme al ne znam nikog tko igra s njim. Prije nekih godinu dana sam slucajno naletio na njega na nekom turniru, pitao momka koji je igrao s njim da probam samo na 2 min i cinilo mi se upravo ovo gore, nekako cudno, tvrdo... ne toliko da trese koliko je tvrdo... imao je 2 stigine gume na njemu, innovu i carbo (obe 1.8). Jesi probao s meksim gumama, i opcenito, kako ti se cini?
Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game.
Re: K: Stiga offensive wood NCT
u dolasku je, javim ti više kad ga isprobam. igrao sam kratko s cr verzijom i ne sjećam se da je treslo; tvrdo da. tad sam tek počeo igrati pa mi je bilo prebrzo, možda će i sad biti tako. prije je to bilo jako popularno drvo, skupa sa cliperom. nct verziju sam isprobao od jednog kolege iz jazbine, jako dobro. čini mi se da tresu one wbr vezije... evo nekoliko komentara: http://tabletennisequipment.dandoy-spor ... ts_id=3066LiChin je napisao/la: jesi probao, kako ti se cini? sto si zalijepio na to?