SOKAZ forum
Memorijal Josip-Joža Vogrinc (Zaprešić)
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Memorijal Josip-Joža Vogrinc (Zaprešić)
Zna li tko konačne rezultate jučerašnjeg turnira u Zaprešiću ?
Kao prvo, moram pohvaliti organizaciju, turnir je bio odlično organiziran, velika školska dvorana, 10 stolova, sve je brzo išlo, bez nepotrebnih pauza, sve se odigralo do 15h i onda se išlo na super klopu u restoran kraj stadiona!
Puno hvala na svemu, dečki!!!
Što se rezultata tiče:
Ovu najstariju kategoriju nisam upratio, ovo mislim da je donekle točno, pa neka me netko nadopuni i ispravi, eto!!! Šteta što nije bilo još više natjecatelja, jer turnir to zaslužuje!!! Veliki pozdrav do iduće godine!!!
Što se rezultata tiče:
Kod: Označite sve
do 40g. 1. Pongrac do 50g. 1. Kavur do 60g. 1. Milković
2. Stepan 2. neki slovenac 2. Bartol
3. Orišković 3. Sukačić 3. ?
4. Somek 4. ?
do 70g. 1. Paher parovi: 1. Stepan/Orišković
2. Ipša 2. Bartol/ Paher
3. ? 3. Sukačić/ Milković
3. ?
dok ne posta neko nest preciznije, ja mogu onoliko kolko sam zapamtio...
do 40 bio bas dobar turnir jer nas je bilo samo 6 i uspjeli smo nagovorit organizatora da ne igramo u 2 grupe po 3 nego svako sa svakim...
1. moja malenkost, hehe
2. Stepan
3. Oriskovic
4. Somek
5. Kacavenda
6. jedan decko iz slovenije, neznam mu ime...
do 50:
1. Kavur
2. nek netko nadopise dalje
do 60:
1.mislim Bartol...
do 70 i preko neznam tocno...mislim da je jednu kantu uzo Obrad Bosanac, a da je Kuhar bio 2gi...
nakon turnira pre dobra klopa, kao i obicno...kotlet, 4 velika cevapa, krumpir i zelje....i pivica ukljucena u cijenu...
edit...eto mi kad pisem post 3 sata, sve je vec napisano...znaci, obrad 1vi i kuhar drugi u kategoriji preko 70...
do 40 bio bas dobar turnir jer nas je bilo samo 6 i uspjeli smo nagovorit organizatora da ne igramo u 2 grupe po 3 nego svako sa svakim...
1. moja malenkost, hehe
2. Stepan
3. Oriskovic
4. Somek
5. Kacavenda
do 50:
1. Kavur
do 60:
1.mislim Bartol...
do 70 i preko neznam tocno...mislim da je jednu kantu uzo Obrad Bosanac, a da je Kuhar bio 2gi...
nakon turnira pre dobra klopa, kao i obicno...kotlet, 4 velika cevapa, krumpir i zelje....i pivica ukljucena u cijenu...
edit...eto mi kad pisem post 3 sata, sve je vec napisano...znaci, obrad 1vi i kuhar drugi u kategoriji preko 70...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Vidim da je trenig samnom i Vekijem dao rezultate....Iceman je napisao/la:dok ne posta neko nest preciznije, ja mogu onoliko kolko sam zapamtio...
do 40 bio bas dobar turnir jer nas je bilo samo 6 i uspjeli smo nagovorit organizatora da ne igramo u 2 grupe po 3 nego svako sa svakim...![]()
1. moja malenkost, hehe
2. Stepan
3. Oriskovic
4. Somek
5. Kacavenda
do 50:
1. Kavur
do 60:
1.mislim Bartol...
Također bih se pridružio pohvalama na račun organizacije turnira J.J.Vogrinc jer su to i zaslužili!!!
Kao što se već spomenulo, igralo se u super uvjetima i sve je išlo bez velikih pauza do kraja tako da smo već oko 15h otišli na
i
koje je bilo uračunato u cijenu turnira!
Još jednom čestitke svim osvajačima pehara u svim kategorijama!
Kao što se već spomenulo, igralo se u super uvjetima i sve je išlo bez velikih pauza do kraja tako da smo već oko 15h otišli na
Još jednom čestitke svim osvajačima pehara u svim kategorijama!
nije prvi putzmilko je napisao/la:krivo misliš
no hard filings aj houp
Zadnja izmjena: Iceman, dana/u ned ožu 25, 2012 10:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
- masterinsider
- Kontakt:
lol, sorry, nisam znao da si od njega izgubio 
- masterinsider
- Kontakt:
dodjite za stol pricat mamicu vam poljubim, a ne tu trolat po mojoj zasluzenoj pobjedi
a drdi nek odgovore oni koje je uvrijedio
a drdi nek odgovore oni koje je uvrijedio