3. Stolnoteniski cup Stubaki 2012

najave i komentari s turnira i drugih oblikâ druženja

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
masterinsider
Kontakt:

3. Stolnoteniski cup Stubaki 2012

#1 Post Postao/la masterinsider »

Iako je već neko vrijeme na naslovnici, red je da kao i svake godine pozovem sve forumaše da svojom prisutnošću uveličaju naš turnir.
Jedina razlika od lani je da smo ubacili kategoriju 50+, sve ostalo je manjeviše isto. Ujutro kavica i neke maloga za dobrodošlicu, gulaš kreće od 11 sati, a za sve koji ostanu do kraja mexičko zagorska kotlovina. Šank radi cijelo vrijeme po antirecesiskim cijenama.
Svi koji ne prođu grupu nastavljaju natjecanje u utješnoj kategoriji koja je zajednička bez obzira na godine. Igra se na 8 stolova a natjecanje vodi Damir Komerički.
:spring: Vidimo se u Oroslavju :grouphug:
Brod jr.

#2 Post Postao/la Brod jr. »

ti vrapca,valjda se nebum razbolel!!! :zubo:
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
wolf
Kontakt:

#3 Post Postao/la wolf »

Hebote meni svake godine neko sranje , il me uklješti (2010) ili si otfikarim palac(2011) . 2012 je prelomna , možda prođem grupu :rolleyes: :zubo:
vjekkk

#4 Post Postao/la vjekkk »

wolf je napisao/la:Hebote meni svake godine neko sranje , il me uklješti (2010) ili si otfikarim palac(2011) . 2012 je prelomna , možda prođem grupu :rolleyes: :zubo:
Ako ti je prelomna, možda slomiš nešto, a? :zubo:
ib
Site Admin
Kontakt:

#5 Post Postao/la ib »

slika
wolf
Kontakt:

#6 Post Postao/la wolf »

vjekk je napisao/la: Ako ti je prelomna, možda slomiš nešto, a? :zubo:
:darkevil: :2up: doći ću ja danas da vidim kak WD puca ...po šavovima :E: :zubo:
55

#7 Post Postao/la 55 »

wolf je napisao/la:Hebote meni svake godine neko sranje , il me uklješti (2010) ili si otfikarim palac(2011) . 2012 je prelomna , možda prođem grupu :rolleyes: :zubo:
Pa da, ove godine si totalno super! :eek: Ima već barem pet-šest dana da si se izliječio od trovanja crijeva! :rofl: :rofl: :rofl:
Voditelju lige, sve ih tamo istamburaj :tuctuc: !
wolf
Kontakt:

#8 Post Postao/la wolf »

Pa da... fakat... :misli: izgleda da mi travanj nije baš najsretniji mjesec :( :zubo:
Dren

#9 Post Postao/la Dren »

wolf je napisao/la:Pa da... fakat... :misli: izgleda da mi trovanj nije baš najsretniji mjesec :( :zubo:
x

:zubo:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
vjekkk

#10 Post Postao/la vjekkk »

wolf je napisao/la:Pa da... fakat... :misli: izgleda da mi travanj nije baš najsretniji mjesec :( :zubo:
I to kažeš na petak 13. :top:
masterinsider
Kontakt:

#11 Post Postao/la masterinsider »

:ljut: krasna najava za turnir, zdravstveni bilten wolfa
wolf
Kontakt:

#12 Post Postao/la wolf »

Ajd probajmo onda nešto sasvim drugačije .... imate li vi tam v zagorju kakvu klet di se može dobro jest i prespavat za vikend ? :klopa: :zivili: :love: :romeo: :hihihi: :zubo:
Norrin

#13 Post Postao/la Norrin »

Će biti parova ak ne bu gužva?
masterinsider
Kontakt:

#14 Post Postao/la masterinsider »

Norrin je napisao/la:Će biti parova ak ne bu gužva?
predviđamo oko 70-80 natjecatelja, da bi sve završilo u neko normalno vrijeme (najkasnije do 18:00), parovi i utješno nisu izvedivi.
Norrin

#15 Post Postao/la Norrin »

Hvala, znači biti će ludnica :cheer: :s: , jedva čekam.
Iceman

#16 Post Postao/la Iceman »

pazi provokaciju:

Oce li Komericki dozvolih nastup igracima sa <khm>(zvuk kaslja:-) feniranim travama? :lol:
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
masterinsider
Kontakt:

#17 Post Postao/la masterinsider »

Iceman je napisao/la:pazi provokaciju:

Oce li Komericki dozvolih nastup igracima sa <khm>(zvuk kaslja:-) feniranim travama? :lol:
Neznam kakvu praksu ima Komerički kaj se tiće provjere opreme, ali sam siguran da bu pošteno odradil svoju šihtu ko i svake godine :B:
Iceman

#18 Post Postao/la Iceman »

fak, mrzim kad se ne uhvate :rofl:
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Topspin

#19 Post Postao/la Topspin »

Nisam do sada bio na tom turniru, ali sam čuo da je ok, onda se vidimo u nedelju, a i Stubičke su blizu, pa nemože biti greške :)
masterinsider
Kontakt:

#20 Post Postao/la masterinsider »

Topspin je napisao/la:Nisam do sada bio na tom turniru, ali sam čuo da je ok, onda se vidimo u nedelju, a i Stubičke su blizu, pa nemože biti greške :)
Jučer sam razgovaral sa Silvacom, dobil je volju da i on dođe pa se kontaktirajte, pozdrav do nedjelje. :top:
Odgovorite