12. liga, proljeće 2012.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
55

12. liga, proljeće 2012.

#1 Post Postao/la 55 »

Heh... jedina liga koja nije otvorila svoj topic... :brukica:
Naime, intrigira me malo rezultat 8. kola između Knežija-Harmony vs. Kolonija I., upisano je da treći singl nije uopće odigran, ali je registrirana pobjeda u tom singlu za Knežiju-Harmony :misli: :confused:
Nekako mislim da su samo dvije logične solucije; ili je krivo upisan rezultat ili je Kolonija I. pobijedila u gostima s 5:4 :ne zna: , što mislite? :banana:
ib
Site Admin
Kontakt:

#2 Post Postao/la ib »

Poslan mail upisivaču rezultata. Totalno čudno moram priznat. :confused:
55

#3 Post Postao/la 55 »

Da, taj meč je trebao igrati Mario Dužević, a ako ni njega tada nije bilo u dvorani... ne znam :ne zna: , najbolje je upitati preostale takmace, informacija iz prve ruke. :zubo:
Nije li ti čudno da još nitko nije otvorio forum 12. lige? :closed: I da, moram te pohvaliti za brzinu reakcije... :clint:
ib
Site Admin
Kontakt:

#4 Post Postao/la ib »

Eo čuo se s Duževićem, sve je okej, bili su trojica cijelo vrijeme, on se zabunio na toj prvoj bez borbe i obrisao svoje ime.

Hvala Petre na ukazanju! :moli: :darkevil:
55

#5 Post Postao/la 55 »

Nema na čemu :s: :s: , ja se "ukažem" i odmah ti uvaljam nepotrebnog posla preko grbače! :rofl: :rofl: ... jbg, ja sam i očekivao da se samo jednostavno bio podvukao jedan sičušni lapsus calami, no hebiga sada :ne zna: ... oprosti što te naguzih bez veze :o , bolje je da ti to sada provjeriš nego da kasnije možda dođe do "glupih situacija"... :nene: :nene: . Odužit ću ti se prvom prigodom s nekoliko :pivo: :pivo: , a ti meni malo pokažeš osnove čokljanja s travuljagom! :lol: :lol: :lol:
ib
Site Admin
Kontakt:

#6 Post Postao/la ib »

De jes normalan ja san ti ozbiljno zahvalan! :azdaja:
55

#7 Post Postao/la 55 »

Cool :cool: ... Ali ja bih doista rado da se nađemo (kada završi sezona bit će više vremena), te da mi malo pokažeš kako se čoklja travuljagom i da malo to zalijemo :pivo: :zivili: ... da se grlo ne osuši! :pobjeda: :banana:
ib
Site Admin
Kontakt:

#8 Post Postao/la ib »

Može naravno. Neka dođu i ćokljavci iz kartaškog kluba, mogu i tvoji puleni, i šibenske mulce i sve ćemo ih dovuć i postrojit u vrstu. :lux:
55

#9 Post Postao/la 55 »

Evo nas :leti: :leti: :leti: :pracka: :predaja:
Odgovorite