Tražimo dva igrača

igrači traže ekipu, ekipe traže igrače, treninzi i prijateljske utakmice

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
dambino

Tražimo dva igrača

#1 Post Postao/la dambino »

Dvojac, jedan se vrzmao oko 10-te lige, a drugi je bio i puno, puno bolji, želi osnovati ekipu za sljedeću sezonu i krenuti od zadnje lige, to jest od početka...
Ukratko - trebamo dva igrača - solidna, ozbiljna (što se tiče igranja, ali da možemo poslije tekme u miru popit pivo, odnosno da su normalni), da se zekamo i prašimo po ligama dok se ne nadjemo negdje (barem) na pola puta (i razbijemo, primjerice, KUD Golub i Vrhovec - hehe, znat će jedni i drugi)..
Uglavnom, želimo dobru zezanciju uz dobar pingić!
Molim sve zainteresirane da se jave na ovaj post i ostave kontakt... Jamačno će vas netko kontaktirati...
E, da - imamo prostor za trening svakodnevni - besplatan (vlasniku treba tu i tamo pivce platit), a i dvoranu najvjerojatnije imamo za igranje službenih tekmi (99,99% - ak gazda ne zaje...)
Javite se, odigrat ćemo koju partiju i veselim se nadolazećoj sezoni...
Hvala!
dambino

#2 Post Postao/la dambino »

Nitko? Mislim, zar baš nitko? Hm, OK, bit ću još uvijek optimističan...
Spin
Kontakt:

#3 Post Postao/la Spin »

Ne znam kako se taj sindrom zove, ali i ja ću kad jednom naučim igrati vratiti se u zadnju ligu da pokupim neki pehar :prvak: :D
dambino

#4 Post Postao/la dambino »

Taj se sindrom zove, ako te baš toliko zanima, "raspad ekipe i pokušaj osnivanja nove zbog gušta igranja stolnog tenisa nakon godina neigranja"... to je nešto nevjerojatno u našim krajevima, teško za vjerovati... :)
Saša

#5 Post Postao/la Saša »

a što Dren misli o tome
Let the force be with you
dambino

#6 Post Postao/la dambino »

To pitaj njega... ne poznajem dotičnog...
Odgovorite