SOKAZ forum
14. liga, jesen 2012.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
14. liga, jesen 2012.
Pozdrav svim ekipama 14 lige od Tra-monta
.... daj me sad još i ti jaši s kavom,
- rekli mi da ne smijem više cugat - nepijem
- da bi trebao prestati pušiti - ne pljugam više
- kofein me već sj...o - na jednoj dnevno
- sex - ?
...i umjesto da odem u p.m., odem u sokaz, gdje i svi pacijenti dolaze!
hehe,
joj koju sam tabletu trebao popit, žutu ili rozu
- rekli mi da ne smijem više cugat - nepijem
- da bi trebao prestati pušiti - ne pljugam više
- kofein me već sj...o - na jednoj dnevno
- sex - ?
...i umjesto da odem u p.m., odem u sokaz, gdje i svi pacijenti dolaze!
hehe,
joj koju sam tabletu trebao popit, žutu ili rozu
...ajooooj Parađćdžiče, ja sam ti njega nažalost tek sada prozreo, čak sam mu i kafu ispio ukući (bez rahatluka), a plače, suze roni - "moja bolna koljena, moje rame", hahahaha, a ja čitav spojen. A spiker čoeće? Nadalje, zna on bekend zna, muchko bređu vrti tu svoju džoju ispod stola i odjedno gle čuda - beckside. Znaš što, dobro da je otišao u momčad zubara, jer bi moglo biti- joj gle slučajno mi u spinu izleti reket iz ruke u tvoj bee gees, ali ne smijem jer ima i karatistu u teamu! Ma ka'em ti... Imam toga još i masnijeg ali čekam repliku!
...nije ni počelo a već mi je dosta!
Jel' zna netko jel' sam 1. u povijesti sokaza koji javno ulaže žalbu prije nego što je match uopće počeo? Iz najavljenih uvijeta znam da se igra na tepisonu (???) 1. kolo protiv Fine I! Vele da kao nije strašno? Kako nije? Jeli moramo tekmu igrati u takvim uvijetima? 2. znam da imaju stol koji zovu hand made
, a u stvari je šperploča koji su možda maznuli sa gradilišta preko puta! Samo da nije uglavljena na limenu bačvu? Pazite, a sva trojica akademski vaspitani ljudi!
A i ovaj preopisani T-echov zabranjeni dr. Kajfeš joint bi mogao opet s temom na svijetlo dana, te slinjenje loptice, serva sa zaletom ispod stola skrivena koljenom sa stenjanjem u zamahu! A kao, čeka nas piva pred i nakon tekme? Nadam se da nije mlaka i sa istog gradilišta?
Jel' zna netko jel' sam 1. u povijesti sokaza koji javno ulaže žalbu prije nego što je match uopće počeo? Iz najavljenih uvijeta znam da se igra na tepisonu (???) 1. kolo protiv Fine I! Vele da kao nije strašno? Kako nije? Jeli moramo tekmu igrati u takvim uvijetima? 2. znam da imaju stol koji zovu hand made
A i ovaj preopisani T-echov zabranjeni dr. Kajfeš joint bi mogao opet s temom na svijetlo dana, te slinjenje loptice, serva sa zaletom ispod stola skrivena koljenom sa stenjanjem u zamahu! A kao, čeka nas piva pred i nakon tekme? Nadam se da nije mlaka i sa istog gradilišta?
Ma ne Ivice, nema razloga da ga maknem, Super-Block mičem sa reketa jedino ako se u Sokazu promijene pravila. Mislio sam na Tonču Milasa, on je do sada imao travu, a nedavno je zalijepio soft. Da, ove se sezone nećemo sresti u ligi, ali bi neku prijateljsku mogli dogovoritIvek je napisao/la:Ivane, što se to događa... Baš sam friško naljepio Superblock i čekao tebe s druge strane stola a ti ne samo da promijeniš ligu i momčad nego i skineš legendarni SB i staviš soft!!![]()
Ima i "boljih" travulja od Superblock-a... Kako odjednom soft? Nije valjda radi turnira???
Petre ništa se Ti ne brini, i dalje češ morati spinove vući...55 je napisao/la:Ivek je napisao/la:Ivane, što se to događa... Baš sam friško naljepio Superblock i čekao tebe s druge strane stola a ti ne samo da promijeniš ligu i momčad nego i skineš legendarni SB i staviš soft!!![]()
Ima i "boljih" travulja od Superblock-a... Kako odjednom soft? Nije valjda radi turnira???,
,
...
kako jedva čekaš?
svaki put kad odtreniram s tim muljatorom, sutra ujutro kad se probudim tražim gdje mi je rame otpalo, ispod kreveta, ostalo u kupaoni poslije tuširanja il ga je pas odnio

svaki put kad odtreniram s tim muljatorom, sutra ujutro kad se probudim tražim gdje mi je rame otpalo, ispod kreveta, ostalo u kupaoni poslije tuširanja il ga je pas odnio
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!