SOKAZ forum
3. liga, jesen 2012.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
3. liga, jesen 2012.
Ekipa Atelje Kristal Tomić je odustala prije početka prvenstva.

Pozdrav svima !
Evo i mene nakon dužeg vremena odlučio sam se pridružiti ponovo veselom društvu na forumu.
Jučerašnja tekma izuzetno neizvjesna do samog kraja, niz odličnih poena, atmosfera izuzetno da ne vjeruješ prijateljska a za stolom borba bez milosti.
Sada mi je jasno zašto je dvorana na Malešnici zaista najbolja u gradu. Tehnički uvjeti pod,stol,rasvjeta,veličina arene itd.itd.zaista super a gornji klupski dio
.
Rado ću svratiti bez obzira na igranje, da ne velite da nisam za društvo i da nisam popio ni cugu nakon tekme.
Uspješnu i dobru sezonu svima u ligi i naravno dobar pingić jer je to bit svega.
Evo i mene nakon dužeg vremena odlučio sam se pridružiti ponovo veselom društvu na forumu.
Jučerašnja tekma izuzetno neizvjesna do samog kraja, niz odličnih poena, atmosfera izuzetno da ne vjeruješ prijateljska a za stolom borba bez milosti.
Sada mi je jasno zašto je dvorana na Malešnici zaista najbolja u gradu. Tehnički uvjeti pod,stol,rasvjeta,veličina arene itd.itd.zaista super a gornji klupski dio
Rado ću svratiti bez obzira na igranje, da ne velite da nisam za društvo i da nisam popio ni cugu nakon tekme.
Uspješnu i dobru sezonu svima u ligi i naravno dobar pingić jer je to bit svega.
bome bilo je svega u mecu petra zrinskog i juzne tresnjevke.
mislim da je sad kambi zao sto ne ide na gostovanja gledati hrgu. 
Znači igrali su "dobri momci" sa "lošim momcima"Slick je napisao/la:Razredni referent je upoznat sa cijelim slučajem i Prvomajska može biti sretna
što nije popila" negativne bodove, ali novčanu kaznu na kraju sezone sigurno hoće.
"Slick" je očigledno bio prisutan
Hm, hm, zašto bi "loši momci" napravili prekid ?, obzirom na njihovo stolno tenisko znanje, godine i dosadašnje ponašanje
"Slick (bezimeni)" čemu tajnovitost, da čujemo
znatiželja
Živo me zanima što se desilo na meču
Slažem se s top spinom da se to mora obznaniti!
Nelogično mi je da su gosti nešto započeli nakon vodstva od 2-o.
I nemre se pisat rezultat bez dogovora s raz.referentom.
Slažem se s top spinom da se to mora obznaniti!
Nelogično mi je da su gosti nešto započeli nakon vodstva od 2-o.
I nemre se pisat rezultat bez dogovora s raz.referentom.
Skupio sam informacije s obje strane i registrirao utakmicu na ovaj način.
Došlo je do prekida utakmice nakon 2 odigrane partije.
Budući da je jedna momčad otišla pisao sam njima poraze.
Nitko nije tražio kazne niti će ih biti što se mene tiče.
Ljudi su se usred meča posvadili i ja nemrem utvrdit sa sigurnošću tko je kriv za prekid utakmice.
Jedni kažu jedno a drugi drugo a ja nisam bio tamo.
Obje momčadi, kolko ja znam, slažu se sa ovakvim rezultatom.
Tolko o tome od mene.
Došlo je do prekida utakmice nakon 2 odigrane partije.
Budući da je jedna momčad otišla pisao sam njima poraze.
Nitko nije tražio kazne niti će ih biti što se mene tiče.
Ljudi su se usred meča posvadili i ja nemrem utvrdit sa sigurnošću tko je kriv za prekid utakmice.
Jedni kažu jedno a drugi drugo a ja nisam bio tamo.
Obje momčadi, kolko ja znam, slažu se sa ovakvim rezultatom.
Tolko o tome od mene.
Re: 3. liga, jesen 2012.
Može jedno pitanje?Ako je Tomić odustao prije početka prvenstva,ib je napisao/la:Ekipa Atelje Kristal Tomić je odustala prije početka prvenstva.
dali če možda iz ostalih liga iči četvrti(4)ili ne.I zašto da ili zašto ne?
Dali je Tomić nekom dao ekipu ili ne?
Hvala na odgovoru.
Tomičeva ekipa!
Molim te oprosti ako sam dosadan,ali mislim da
Tomič ne može zadržati ekipu(gubi je)ako ju nije zamrznuo i normalno za nju platio prijavninu kao da igra.
Kao što sam ja svojevremeno napravio s Zet-om.
Dali je to napravio?
Ako je za ovu sezonu ,kad ne igra,platio prijavninu onda je može dati kome
hoče!
pozdrav Silvač.

Tomič ne može zadržati ekipu(gubi je)ako ju nije zamrznuo i normalno za nju platio prijavninu kao da igra.
Kao što sam ja svojevremeno napravio s Zet-om.
Dali je to napravio?
Ako je za ovu sezonu ,kad ne igra,platio prijavninu onda je može dati kome
hoče!
pozdrav Silvač.