SOKAZ forum
Samobor vs Zabok
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Samobor vs Zabok
tko je bio u samoboru a ko u zaboku proslih godina?
na koji turnir radje otici?
na koji turnir radje otici?
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Samobor
Bio sam u Samoboru, u nedjelju, u istoj dvorani, na Grand Prix-u. Osvjetljenje u dvorani je KATASTROFALNO. Još, ako bude sunce, a to je prognozirano, na više od pola stolova lopta će se samo naslućivati. To nije zadovoljstvo, već MUKA. Tamo ne bih igrao ni uz prijavninu od 0 kn, besplatni ručak i go-go plesaćice.
Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME)
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME)
hm 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Kolko je bilo igrača? Rezultati?
U Samoboru je bilo 10tak igrača po kategoriji. Ja se uspio Kašiću revanširat za poraz u ligi i dobit ga u finalu do 40.
Najveći pokal za sad u mojoj kolekciji, nisu škrtarili. Od 40 do 55 je Milković dobio Tomašića, a dalje neznam.
U Samoboru je bilo 10tak igrača po kategoriji. Ja se uspio Kašiću revanširat za poraz u ligi i dobit ga u finalu do 40.
Ono što znam:
Seniori (27 igrača-od toga 2 djevojke u muškoj konkurenciji): Viktor dobio Paučnika (STK Zabok) u finalu.
Veterani: Coha bio prvi.
Stariji veterani: Brnčić dobio Hochbergera u finalu.
Parovi: Paučnik/Vrančić dobili Hochberger/Somek u finalu.
Bili su Zrinski (x2), Coha, Kačavenda, puno mladih Zagoraca.
Seniori (27 igrača-od toga 2 djevojke u muškoj konkurenciji): Viktor dobio Paučnika (STK Zabok) u finalu.
Veterani: Coha bio prvi.
Stariji veterani: Brnčić dobio Hochbergera u finalu.
Parovi: Paučnik/Vrančić dobili Hochberger/Somek u finalu.
Bili su Zrinski (x2), Coha, Kačavenda, puno mladih Zagoraca.
Zadnja izmjena: Norrin, dana/u uto lis 23, 2012 2:39 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neznam šta je bilo ali posvađao se sa Milkovicem oko neke prasice i predao meč u polufinalu...