ZIMSKI KUP 2013. - grupa A,B: 1-32

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
55

ZIMSKI KUP 2013. - grupa A,B: 1-32

#1 Post Postao/la 55 »

Intercapital je imao sreće ove sezone :s: , 1. kolo protiv Naklade Breza koja nas je nabila prije dvije godine :tuctuc: u derbiju za prvaka 21. lige :mama: :bicedobro: , i to u zadnjem kolu :brukica: .
Ovaj put im spremamo malo masniju klopu :vrag: :E: , koju će vrlo teško moći provariti :rofl: :rofl: .
Norrin

#2 Post Postao/la Norrin »

Kolo poslije toga će biti zanimljivo (po meni protiv Dugog Sela). :rolleyes:
55

#3 Post Postao/la 55 »

Korak po korak :trk: ... da mi prvo sutra odDreniramo jedan novogodišnji pingić! :lux:
Zadnja izmjena: 55, dana/u pon pro 31, 2012 8:16 pm, ukupno mijenjano 1 put.
D-Tech

#4 Post Postao/la D-Tech »

55 je napisao/la:Korak po korak :trk: ... da mi prvo sutra odreniramo jedan novogodišnji pingić! :lux:
Ja dolazim bez reketa ali sa lijekom za masnoću :D
Što se nas tiće 2. kolo će biti "veri intrsting"
55

#5 Post Postao/la 55 »

Cool... jedva čekam :pivo: :zivili: , ajd javim ti točno vrijeme Dreninga :rofl: :rofl: čim se dogovorim s Osvitom :clint: , čujemo se u Novoj godini! :tulum: :headbang: :gitara: :partijana:
Dren

#6 Post Postao/la Dren »

:rofl: jaki ste :rofl:
Šteta što nemrem ovih dana :( :cry:

btw, mi protiv Novaka, bit će zabavno al nemamo šanse :zubo:
ako prođemo kojim slučajem a Padobranci Plinaru ehehe to bi tek bilo zabavno!
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Smile

#7 Post Postao/la Smile »

Agenti (22. liga) protiv Plive I. (6. liga). :bonk:

Kako bi rekao Mamić - teško ćemo proći, cilj je stjecanje iskustva :tuctuc: :zubo:
55

#8 Post Postao/la 55 »

1. kolo: Intercapital vs. Naklada Breza u ponedjeljak u 18:00 sati. :mirko: :banana: :jadnana: :facepalm:
55

#9 Post Postao/la 55 »

Završilo je 5:3 za Intercapital... :clint: ...
Gregor

#10 Post Postao/la Gregor »

Textilci prošli vrlo dobru ekipu Markera. :banana: Hvala dečkima na doprom pingiću i na druženju poslje tekme, sve čestitke. :top:

Mi sljedeće kolo igramo kući protiv Zaba sporta iz 4. lige. Gosti u prednosti samo zato kaj imaju ženu u momčadi. :zubo:
D-Tech

#11 Post Postao/la D-Tech »

Problem kod rezultata Fina 1 - Stenjevec, na naslovnoj stranici rezultata piše 4:4, a kad se uđe u zapisnik rezultat je dobar.
55

#12 Post Postao/la 55 »

Hm :misli: ... pa i nije baš :nono: . Istina je da piše 5:4, ali pogrešno je upisan prvi meč :komp: , igrano je pet setova, a od toga je četiri seta dobio doktor :nene: :eek:
Svakako vam od srca čestitam na pobjedi, niste nikako bili faforiti :zubo: , ali ovaj doktor igra kao da godine rade za njega... :s: :s: :s:
D-Tech

#13 Post Postao/la D-Tech »

Hvala Petre, rezultat ispravljen.
Dren

#14 Post Postao/la Dren »

Ae, malo sam razočaran tvojim porazom :B: , al svejedno, ekipno moram čestitat jer ste bome dobru ekipu izbacili :s: :s: :s:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
D-Tech

#15 Post Postao/la D-Tech »

Dat ću ja tebi razočaranje po :tuctuc:
Odlična tekma, svih devet mečeva zanimljivi i neizvjesni, igrali smo skoro 3 i pol sata. Dosta je velika razlika u kvaliteti između 14 i 6 lige, sva tri igrača Stenjevca igraju odlično a Magdić je :clint:
D-Tech

#16 Post Postao/la D-Tech »

Još je i veća razlika između 14 i 3 lige, ali... slijedeći :rofl:
55

#17 Post Postao/la 55 »

Bravo dečki! :s: :s: :s: ... Ma sada ćemo mi istući Sukija i Vukiće :rofl: :rofl: , pa onda još jedne jake :lol: :lol: , a onda ćemo vas natamburat kako spada! :B: :zubo:
Dren

#18 Post Postao/la Dren »

D-Tech je napisao/la:Još je i veća razlika između 14 i 3 lige, ali... slijedeći :rofl:
tsk. bolji sam motivator od Ćire :clint:

zakon momci, izbacili ste upravo nositelje grupe :s: :s: :s:

Ostaje još samo WD tekstil ili Pliva i upadate u glavni ždrijeb. Doduše, tko god od njih dobije, neće to bit "samo" :zubo:

Ako i prođete (a mislim da imate realne šanse) onda protiv TISa (kandidati za prvu ligu slijedeće sezone) će bit jako teško, al nije ni bitno...ekipa 14.te lige da uđe u glavni ždrijeb, meni je to vrhunski uspjeh.

Samo naprijed, pa možda i po iznenađenje protiv TISa ha? pa da se baci protiv Transagramovaca - da se moš hvalit da ste igrali protiv najjače ekipe SOKAZA, malo momčadi ima da je to postiglo. :lux:
D-Tech

#19 Post Postao/la D-Tech »

Drene od sad tebe zovem na dan tekme :D
Slijedeće kolo će biti odlično, sa dečkima iz WD Textila sam se družio u Jazbini, a sa dečkima iz Plive na treninzima. Dvije dosta različite ekipe, jedni mladi lavovi, a drugi iskusni znalci. Ali s kim god budemo igrali bit će zanimljiv i zabavan fight. :cheer:
Koki
Kontakt:

#20 Post Postao/la Koki »

Dren je napisao/la:Samo naprijed, pa možda i po iznenađenje protiv TISa ha? pa da se baci protiv Transagramovaca - da se moš hvalit da ste igrali protiv najjače ekipe SOKAZA, malo momčadi ima da je to postiglo. :lux:
nema iznanađenja... :B:
Odgovorite