Intercapital je imao sreće ove sezone , 1. kolo protiv Naklade Breza koja nas je nabila prije dvije godine u derbiju za prvaka 21. lige , i to u zadnjem kolu .
Ovaj put im spremamo malo masniju klopu , koju će vrlo teško moći provariti .
btw, mi protiv Novaka, bit će zabavno al nemamo šanse
ako prođemo kojim slučajem a Padobranci Plinaru ehehe to bi tek bilo zabavno!
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Hm ... pa i nije baš . Istina je da piše 5:4, ali pogrešno je upisan prvi meč , igrano je pet setova, a od toga je četiri seta dobio doktor
Svakako vam od srca čestitam na pobjedi, niste nikako bili faforiti , ali ovaj doktor igra kao da godine rade za njega...
Ae, malo sam razočaran tvojim porazom , al svejedno, ekipno moram čestitat jer ste bome dobru ekipu izbacili
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Dat ću ja tebi razočaranje po
Odlična tekma, svih devet mečeva zanimljivi i neizvjesni, igrali smo skoro 3 i pol sata. Dosta je velika razlika u kvaliteti između 14 i 6 lige, sva tri igrača Stenjevca igraju odlično a Magdić je
D-Tech je napisao/la:Još je i veća razlika između 14 i 3 lige, ali... slijedeći
tsk. bolji sam motivator od Ćire
zakon momci, izbacili ste upravo nositelje grupe
Ostaje još samo WD tekstil ili Pliva i upadate u glavni ždrijeb. Doduše, tko god od njih dobije, neće to bit "samo"
Ako i prođete (a mislim da imate realne šanse) onda protiv TISa (kandidati za prvu ligu slijedeće sezone) će bit jako teško, al nije ni bitno...ekipa 14.te lige da uđe u glavni ždrijeb, meni je to vrhunski uspjeh.
Samo naprijed, pa možda i po iznenađenje protiv TISa ha? pa da se baci protiv Transagramovaca - da se moš hvalit da ste igrali protiv najjače ekipe SOKAZA, malo momčadi ima da je to postiglo.
Drene od sad tebe zovem na dan tekme
Slijedeće kolo će biti odlično, sa dečkima iz WD Textila sam se družio u Jazbini, a sa dečkima iz Plive na treninzima. Dvije dosta različite ekipe, jedni mladi lavovi, a drugi iskusni znalci. Ali s kim god budemo igrali bit će zanimljiv i zabavan fight.
Dren je napisao/la:Samo naprijed, pa možda i po iznenađenje protiv TISa ha? pa da se baci protiv Transagramovaca - da se moš hvalit da ste igrali protiv najjače ekipe SOKAZA, malo momčadi ima da je to postiglo.