SOKAZ forum
Popis ekipa po kvartovima
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Popis ekipa po kvartovima
Pozdrav svima,
jedan gospodin bi želio ponovno početi igrati pingać, nije loš, 3 godine nije igrao, prije dosta aktivan.
Zamolio me da mu saznam popis ekipa/klubova u okolici Samobora.
Ne znam je li moguće dobiti takav popis, ali u svakom slučaju bilo bi korisno.
Nazivi ekipa su dovoljni, u biltenu bi kasnije pronašao brojeve telefona, kontaktirao ekipe i raspitao se.
Hvala na pomoći,
Miro
jedan gospodin bi želio ponovno početi igrati pingać, nije loš, 3 godine nije igrao, prije dosta aktivan.
Zamolio me da mu saznam popis ekipa/klubova u okolici Samobora.
Ne znam je li moguće dobiti takav popis, ali u svakom slučaju bilo bi korisno.
Nazivi ekipa su dovoljni, u biltenu bi kasnije pronašao brojeve telefona, kontaktirao ekipe i raspitao se.
Hvala na pomoći,
Miro
Bok Mirek! 
Mislim da ti ne postoji takav popis, jer su sjedišta ekipa napisana samo na prijavnicama, i nažalost nisu ni u kakvoj bazi.
Ja raspolažem samo informacijama iz biltena, a to je, well, ime ekipe.
Najbolje mu je otić na http://www.sokaz.hr/bazaig_form.php?tip=ekipa i probat prošnjofkat po "Samobor", "Novaki", "Sveta Nedelja" ili tako nekim ključnim riječima.
Znam još da su CB Helena i Gabrek samoborske ekipe, od ovih šta nemaju toponim u nazivu.
Neka netko nadopuni ako se sjeti još koje.
Što se tiče kontakata, vjerojatno može zivkati po brojevima iz prethodnog biltena za jesensko prvenstvo.
Mislim da ti ne postoji takav popis, jer su sjedišta ekipa napisana samo na prijavnicama, i nažalost nisu ni u kakvoj bazi.
Ja raspolažem samo informacijama iz biltena, a to je, well, ime ekipe.
Najbolje mu je otić na http://www.sokaz.hr/bazaig_form.php?tip=ekipa i probat prošnjofkat po "Samobor", "Novaki", "Sveta Nedelja" ili tako nekim ključnim riječima.
Znam još da su CB Helena i Gabrek samoborske ekipe, od ovih šta nemaju toponim u nazivu.
Neka netko nadopuni ako se sjeti još koje.
Što se tiče kontakata, vjerojatno može zivkati po brojevima iz prethodnog biltena za jesensko prvenstvo.
bok bućo, mogli bi na tenis? 
tnx na infu, ovakav sam odgovor i ocekivao.
covjek je dugi niz godina igrao u munchenskom sokazu.
kad je tamo trazio ekipu/klub, dobio je ovakav popis.
muchenski sokaz konceptualno je jednak nasemu (amatersko druzenje uz pingac i pivu), ali ima naravno organizacijskih razlika o kojima je zanimljivo s njim razgovarati.
mozda u prijavnicu ekipe dodati polje adresa dvorane + kvart? ...pa tko hoce, nek upise...
nazvat ću si cb helenu, igrali smo s njima ove sezone.
pobijedili su nas pa ce pretpostavljam biti ugodniji razgovor.
(ne kazem da inace ne bi bio ugodan, dapace)
tnx još jednom.
bok
tnx na infu, ovakav sam odgovor i ocekivao.
covjek je dugi niz godina igrao u munchenskom sokazu.
kad je tamo trazio ekipu/klub, dobio je ovakav popis.
muchenski sokaz konceptualno je jednak nasemu (amatersko druzenje uz pingac i pivu), ali ima naravno organizacijskih razlika o kojima je zanimljivo s njim razgovarati.
mozda u prijavnicu ekipe dodati polje adresa dvorane + kvart? ...pa tko hoce, nek upise...
nazvat ću si cb helenu, igrali smo s njima ove sezone.
pobijedili su nas pa ce pretpostavljam biti ugodniji razgovor.
tnx još jednom.
bok